- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.803
-
- Konu Sahibi Minikgirl35
Hak veriyorun sana ama terside olanilir. Dedim ya erkek 10 yil buyuk olunca gri sac vs karizmatik oluyo kadinda durum farkli oluyo. O kadar yas farki bende istemezdim sanirim ama zaten simdiki aklim olsa bi kac yas buyuk biriyle olurdumAblam dusunsene 10 yil sonrasini kadin yaslanmis erkek en guzel yasinda. Ben sahsen istemem huzursuz olurum.
Bir düşünsene 10 yıl sonrasını erkek yaşlanmış kadın ise en genç çağında.Ablam dusunsene 10 yil sonrasini kadin yaslanmis erkek en guzel yasinda. Ben sahsen istemem huzursuz olurum.
1 yil konusnak icin cok erken canim yaa : ( umarim bole devam eder tabii dilegimValla rahatı yerinde olan kadın öyle kolay çökmüyor :) 1 yıl olacak nerdeyse evliliğimiz, eşim de benden 7 yaş küçük. Tabii ki her ailenin sorunları olduğu gibi bizim de oluyor. Üstesinden geliyoruz çok şükür. Sonra her günümüz lay lay lom
Canim iyide erkeklerin cogu gec olgunlasiyo gercekten..senin dayin iyi bi ornek ama tersi cok daha fazla ornek varBir düşünsene 10 yıl sonrasını erkek yaşlanmış kadın ise en genç çağında.
Biz kadınlar hepmi böyleyiz Kendimizi küçük görüyoruz diye düşündüm senin mesajında açıkçası.
Erkeklerin gec olgunlastiginida unutmayalim bu arada. 22 yasinda yaa ergen daha. Benim oglum 23 yasinda efendi duzgun bir genc ama daha cok toy.Bir düşünsene 10 yıl sonrasını erkek yaşlanmış kadın ise en genç çağında.
Biz kadınlar hepmi böyleyiz Kendimizi küçük görüyoruz diye düşündüm senin mesajında açıkçası.
Yorumumu dikkatli okuduysanız ben erkeklerin de büyük olması uyuşmazlığa neden oluyor ikisi de dedim. Erkek büyük olsun demedim. Lütfen tekrar okuyun.İnan erkekinde yeri geliyor büyük olması sıkıntı oluyor ona bakacak olursan eşimden biliyorum yaşı büyük insanlar bazı şeyleri net anlayamayabiliyor detaylı anlatman gerekiyor . Birazda karşındakinin dilinden anlama meselesi diyelim.
Valla rahatı yerinde olan kadın öyle kolay çökmüyor :) 1 yıl olacak nerdeyse evliliğimiz, eşim de benden 7 yaş küçük. Tabii ki her ailenin sorunları olduğu gibi bizim de oluyor. Üstesinden geliyoruz çok şükür. Sonra her günümüz lay lay lom
Canim iyide erkeklerin cogu gec olgunlasiyo gercekten..senin dayin iyi bi ornek ama tersi cok daha fazla ornek var
Canim iyide erkeklerin cogu gec olgunlasiyo gercekten..senin dayin iyi bi ornek ama tersi cok daha fazla ornek var
Tabii kisilik cok onemli ama genel hatlarda bakarsak..dedigim gibi.. bi erkek zaten evde esiyke cocuklasabilmeliBenim eşimde benden 10 yaş büyük ama yeri geliyor çocuk gibi yeri geliyor çok olgun . Bence aile yapısın, kapasite meselesi.
Yorumumu dikkatli okuduysanız ben erkeklerin de büyük olması uyuşmazlığa neden oluyor ikisi de dedim. Erkek büyük olsun demedim. Lütfen tekrar okuyun.
Canim olabilir illa kotu demiyorumki zaten.. ama bak 40 yasa 30 degilmis.. 32 ye 22.. cok ciddiye alamazdim sanirim ben : (e belki bu çocukta iyi bir örnek
Aynen öyle . Ben çok alınganım mesela kaşlarımı kaldırıp gözlerimi büyütrümmü asla dayanamaz öyle bakma der hemen çeker sarılır . İşte sevgi olunca hiçbirşeyin önemi yok bence.Tabii kisilik cok onemli ama genel hatlarda bakarsak..dedigim gibi.. bi erkek zaten evde esiyke cocuklasabilmeli
Ma aklı 5 kuruş etmez insanlar var. Sonuçta ikiside meslek sahibi görmüş görgülü insanlar.Canim olabilir illa kotu demiyorumki zaten.. ama bak 40 yasa 30 degilmis.. 32 ye 22.. cok ciddiye alamazdim sanirim ben : (
Evet canım ben katılıyorum buna, şimdi arkadaşlar ben gerçekten bu kişiyle yaşamak istiyorum çünkü bir dediğimi iki etmiyor. Tabiki yaş mevzusuna bende çok takıldım zaten ilk 7 ay teklifini bu sebepten kabul etmedim ama sonra karşı koyamadım 5 aydırda sevgiliyiz ve çok defa düşündüm evlenirsem beni hiç yıpratmaz ev de herşeyde yardımcı olur bu bir kadın için ne kadar önemli birşey. Sadece yatağı değil, hayatı paylaşabileceğimize inanıyorum. Her konuda yardımcı olup, yükü üstüme atmayacağını da görebiliyorum. Bunlar da benim için etken. Ve tabiki çok mutluyum onunla
Iyide herseye bise buluyon sen:)Orası öyle ama birde şöyle bak yaşı 40 a
Ma aklı 5 kuruş etmez insanlar var. Sonuçta ikiside meslek sahibi görmüş görgülü insanlar.
Aynen öylebu kadar güvendiğiniz biri ile denemelisiniz bence. burada envai çeşit konu var kocadan şikayet edilen. hepsinin kocasının yaşı küçük değil ya. demek ki yaşıtınız yada sizden büyük biri ile de evlenseniz yürümeme ihtimali var. kendi seçiminizi yaparak yaşayıp görün. istediğiniz hayatı istediğiniz insanla yaşayın. riskiniz her evliliktekinden fazla değil.