Erkek arkadaşımın yaşı küçük?

Halam eşinden 10 yaş büyük.
Ayni senin yaslarinda 32-22 yaşlarinda evlenmişler.
iyi taraflarindan bahsetmek isterdim ama yillarca evin gecimini halam sagladi.
Adam ben daha gencim diye cocuktan sonra evin sorumlulugunu saglayamadi gezdi tozdu arkadaslariyla yedi parasini.
Enistem yillarca bekar gibi davrandi yaşinin verdigi toylukla.

simdi 52-42 yasindalar daha yeni yeni eve para veriyor adam.

ama işte ilişkiyi yaşayan biz değiliz. bana da mesela çocuk gibi gelir. oysa konu sahibesi her anlamda eminim diyor.
Her anlamda emin olsa sanirim konu acmazdi..evlilik ztn bi kumar.. ya kazanirsin ya kaybedersin. Seninde dedigin gibi yasi yasina denk biriyle mutsuz olma ihtimali ne kadarsa bunlada o kadar... yasayip gorecek baska yolu yok,.

Zamanında babama ve dayımada toy denmiş ama görüyorumki hiçbiri toy değil 2 side yüregi kocaman insanlar.
Bak biri ornek vermis.. biz kadinlar anaciz zaten hersey cekio ceviririz.. adsm kucukse daha cok yuklenir bu uzerimize gibi geliyo bana.,,

Her anlamda emin olsa sanirim konu acmazdi..evlilik ztn bi kumar.. ya kazanirsin ya kaybedersin. Seninde dedigin gibi yasi yasina denk biriyle mutsuz olma ihtimali ne kadarsa bunlada o kadar... yasayip gorecek baska yolu yok,.
Yaş mevzusuna insanların bakış açısı hariç her anlamda eminim evet.

Adam ben daha gencim diye cocuktan sonra evin sorumlulugunu saglayamadi gezdi tozdu arkadaslariyla yedi parasini.

Adam sorumsuz o yüzden öyleler bnm bi arkadaşım var eşiyle aynı yaştalar ve adam ayno anlattıgın gibi sorumsuz onjn yaş ile alakası yok kapasite ile alakası var...

Ceennet Ceennet

Bunu diyorum.. olumsuz orneklerde coktur. Zaten kadinlar yas kucuk olsada evirip cevirmeyi beceririz. Yasi kucuk olunca dadilik mi yapmak gerekir acaba? Diye dusunmeden edemiyo insan

Adam sorumsuz o yüzden öyleler bnm bi arkadaşım var eşiyle aynı yaştalar ve adam ayno anlattıgın gibi sorumsuz onjn yaş ile alakası yok kapasite ile alakası var...

Ben yaşının küçüklügüne veriyorum.
22 yasinda olup evi gecindirebilen olgun bir adamdir kabul.

Ama her 22 yasindaki erkek evi evirip ceviremez.
Halam 42-32 yasinda evlenseydi bu sorunlari daha az yasardi cünkü enistem daha yeni olgunlasti sorumsuz olsaydi hala sorumsuz davranirdi akli basina yeni geldi diyelim biz ona.

Aile nasıl hemen onayladı bu işin için de bır ıs var ya konu sahıbının aılesı zengın yada oglan da bır anormallık var veya akrabalar cunku hıc bır erkek tarafı kadının yası buyukse onay vermez ugrastırırlar.Ben bu işi hayırlı görmuyorum .32 yas kadını 22 yas ogullarına alıyorlarsa bızım bılmedıgınız bırseyler vardır.Dıkkat et konu sahıbı .

Bu cocukla ayni evde yasadin mi canim? Yasamadiysan eminim diye bi laf soylemezdim ben.. sen kdr emin olsaydim bu durumda kimseyi takmazdim net
Canım şöyle ikimizde bir şehirde memuruz o ailesiyle kalıyor ben yalnızım çoğu zaman gelir akşamları film izleriz. Yemek yaparız beraber . Bulaşıkları yıkamama yemek yapmama . Yardımcı olur. Bazen evi o toplar. Bende kalmıyor ama zaten uyuyana kadar beraberiz. Çay istesem yapar o istese ben yaparım bu şekilde canım pasta istiyor desem saat kaç olursa olsun gider alır getirir bu saatte mi demez. Gerçekten evlenilesi biri birde hep gülümser hep pozitiftir.

Son düzenleme:
X