- 25 Haziran 2014
- 791
- 626
-
- Konu Sahibi Minikgirl35
Sizin yaş kaç? Onun yaş kaç?.. Eşim benden 1 yaş küçük ama o yaş farkını bile şuan issediyorum öyle söyleyeyimBende evlenmeden önce olgun olduğunu düşünüyordum ancak şuan bildiğin ben büyütüyorum onu mesela
Ben o genel yargiya karsiyim iste, hani yas onemli ama yasla basla da olmuyor o işler her zaman, onu demek istedim.. Kimisi dayatiyor illa buyuk olmali diye veya kucukse asla iyi olmaz diye, bana dogru gelmiyor..Polemik olsun diye yazmadim cnm bende.. ama bahsettigin seyleri bende soyledim konu sahibine o yuzden uzerime alindim
Ben buyuk secerdim simdiki aklim olsaydi:) ama daha oncede konustuk biriyle bu konuda.. hersey yasla dogru orantida degil.Ben o genel yargiya karsiyim iste, hani yas onemli ama yasla basla da olmuyor o işler her zaman, onu demek istedim.. Kimisi dayatiyor illa buyuk olmali diye veya kucukse asla iyi olmaz diye, bana dogru gelmiyor..
Ama kendinden büyük erkekle de evlense "gözü dışarı kaymaz kesinlikle" yargısına varamayız.
Bizim bir tanıdığımız vardı. Evlendiklerinde kadın 20, adam 35 yaşındaymış. Aradan 20 yıl geçiyor ve kadın 40, adam 55 yaşına geliyor, adam kadını işyerindeki 25 yaşındaki sekreter kızla aldatıyor. Sonra boşadı 20 senelik eşini ve o sekreterle evlendi. Karakter meselesi kesinlikle.
Yani bazı erkekler öyle. Kendinden 20 yaş ufak kızla da evlense kız az bi yaş alsa gönlü her zaman daha gencini istiyor. "Ben zaten kendimden 20 yaş ufak kızla evlendim, tamamen sadık kalayım" demiyor.
Çok ufakmış cidden. Kusura bakmayın ama ben olsam bu yaştaki biriyle çıkmaya utanırdım. Ailesi nasıl sorun etmiyor enteresan..Benim yaşım 32 , erkek arkadaşımın 22. İnişleri çıkışları olmayan biri net, sakin, olgun. Sürekli gülümsüyor. Çok iyi biri gerçekten . Onunla yaşarsam mutlu olacağımı düşünüyorum ama toplumdan çekiniyorum. Babası sürekli istemeye gelmek istiyor çok iyi insanlar.
Aranizdaki yas farki sorun degil de
22 yasinda bir erkegin ve de ailesinin acele evlilik istemesi buyuk sacmalik.
:)) yok canım ikimizde memuruz. Ailemde zengin değil babam emekli annem çalışmıyor.++++
Konu sahibesi zengin falan mı
Konu sahibi olmaz diyen kişilere cevap yazmıyor. Olur yazanlara cevap yazıp rahatlıyor, bazılarına polemik yapmayın uzatma diyor:)) Bence hiiiç utanmıyor, neyse hayat bu 32 yaşta da olunsa öğrenmesi gereken şeyler var demek ki..Çok ufakmış cidden. Kusura bakmayın ama ben olsam bu yaştaki biriyle çıkmaya utanırdım. Ailesi nasıl sorun etmiyor enteresan..
Konu sahibi olmaz diyen kişilere cevap yazmıyor. Olur yazanlara cevap yazıp rahatlıyor, bazılarına polemik yapmayın diyor:)) Bence hiiiç utanmıyor, neyse hayat bu 32 yaşta da olunsa öğrenmesi gereken şeyler var demek ki..
Konu sahibi olmaz diyen kişilere cevap yazmıyor. Olur yazanlara cevap yazıp rahatlıyor, bazılarına polemik yapmayın uzatma diyor:)) Bence hiiiç utanmıyor, neyse hayat bu 32 yaşta da olunsa öğrenmesi gereken şeyler var demek ki..
Burada yazan hiç kimse sizin kötülüğünüzü istediğinden yazmıyor, ayrıca bana 'sen' diye hitap edemezsiniz. İyiliğiniz için yazıyordum ama saçmalamışsın diyerek, olmaz diyen insanlara cevap yazmayarak, zahmet edip okuduğunuza dair beğenme butonuna bile basmayarak, bir üyeye uzatma diye atarlanarak hakkınızda iyilik yazılmasını hak etmemişsiniz bence. 22 yaşında çoluk çocukla hayal kuran siz, yapmayın üzülürsünüz dediğimiz için saçmalayan biz :))) hayatta insanlar size bu durumdan ötürü cidden ağır şeyler söyleyecek maalesef..Saçmalamışsın
Teşekkür ederim bu kadar iyi anladığın için bazıları daha konuyu niye açtığımı bile anlayamadılar malesef. Evet açma amacım tamamen örnekleri var mı yok mu. Tam da bu söylediklerini ben düşündüm ve yazmak istedim ama tuttum kendimi.Niye utansın ya ? İyice abartıyorsunuz ama.
22 yaşındaki birey reşittir.Neyinden utanacak,birini taciz mi ediyor,mal mı çalıyor,tecavüz mü ediyor çok afedersiniz ?
Size uymuyor ya hemen ''utansın''.Ne güzel kadın sormuş işte,belli ki örnek bir hikaye arıyor.
''Utanmayanlar''ın hikayeleri çok parlak ya,okuyoruz burada her gün.
Eşim benden 3 yaş küçük, çok olgun gübiydi hem hareketleri hem görünüşü ama evlendikten sonra öyle olmadığını farkedebildim :) 3 senede ben büyüttüm resmen halada eğitimler devam ediyor:) zor oluyor yani ben yıprandım