Erkek arkadaşımın yaşı küçük?

Canım öncelikle ben yurt dışındayım, ilişkimiz hep yurt dışımda oldu, çevremde önyargı hissetmedim, hissetmeye de odaklanmadım, mesel bizde en büyük geyik birine yaş farkımızı söylediğimizde eşime aa sen daha genç gösteriyorsun şerler, biz de gülerek büyük olanın ben olduğumu söyleriz. Güler geçeriz..
Takma kafana, insanlar sen önemsedikçe ancak seni rahatsız eder.
Ailem de ne desin birşey demedi, kendimden küçük çıtırı bulmuşum

Annem de babam da şunu söyledi, onun ailesi dert etmiyorsa biz niye edelim?
Bir de benşm eşim de olgundur, kimse yaş farkını hissetmiyor ki, bizde deli dolu olan benim, o beni dizginleyen..
Etrafa bakma sen, iki konuşur unuturlar..

Öyle bakmıyor işte. Kuzeniniz erkek olsaydı ve annesi yaşına yakın bir kadınla evlenseydi büyük ihtimalle kavgalar çıkardı evde evlenene kadar. Belki de evlenemezdi bile. Toplum da büyük ihtimalle bu kadın çok zengin demek ki derdi. Hee ben bu kadar yaş farkina her iki tarafta da karşıyım ama diyorum ki kadınlar da evlensin böyle - eğer anlaşıyorlarsa- su toplumdaki düşünceler asilsin. Kadinlarimiz üzerinde yani bizim üzerimizde o kadar çok toplumsal cinsiyetçi baskı var ki... Sonra da Türk kadını gülmüyor vs diye konuşuyor bu toplum bı de... Kadın olmak zor... Nereden nereye bağladım:)

Benim annem biliyor annemde aynını söyledi onun ailesi sorun yapmıyorsa biz niye yapalım dedi:) erkek arkadaşımın ailesi sorun yapmıyor . Ben abimlerin eşlerinden pek hazetmiyorum çok fazla dedikodu yapıyorlar . Bu konuyu da uzatırlarsa canımı sıkarlar babam da normal karşılar benim.

Tebrik ederim,bayılıyorum hayatını istediği gibi yaşayan insanlara.Çoğu insan çevreden çekiniyor böyle konularda,hep bir soru işareti kalıyor.
Teşekkür ederim, önemli olan bizim hayatımız. Elalem ne der diye düşünüp ömrümüzü heba etmeye gerek yok..
İşte bazen hayat arkadaşınız tüm önyargılara inat, herkesin olmaz bu iş dediği biri olabiliyor, seçenekleri toplum baskısı yüzünden göz ardı etmemek lazım.
Ben eşimle evlenmek için başlamadım, başlamak da denmez kendiliğinden gelişti herşey, bir baktım 8 senedir hayatı paylaşıyoruz..

Bu konularda haklisin evet.. tabu degilsede pek normal olmuyo bu durumlar millete gore..kadinin erkekten uzun olmasi mesela? Bu da cok normal gelmiyo insanlara..birde ya ayip kacmasin konu sahibide alinmasin ama aileler genc kadin istiyolar ogullarina.. bu da tamamen dogurganligi dusunduklerinden bazen

Yok canım estağfurullah :)

Canım senin ailen de benimki gibi tepki vermiş.. en mantıklısı da o zaten.. diğer herkes istediği kadar konuşsun, sen önce bu yaş farkını kendi içinde sindirmelisin. Bunu sorun etmemelisin. O zaman İnan bana kimin ne söylediği hiç önemli olmuyor, şakaya vurur geçersin.. ama dediğim gibi öncelikle içinde bu durumu çözmeli, sindirmelisin..

Canım burda ki arkadaşlarımla bende senin gibiyim çıtırda bir sevgilim var diyorum esprisine . Ama yengem vs aklıma geldikçe boğulacak gibi oluyorum:) haklısın söylediklerinde.

Son düzenleme:
Ya kişiden kişiye de değişir tabi :)
Ama muhakkak senin önde olduğun daha geniş çaplı bakabildiğin durumlar olacak ona anlatmak için ekstra çabalar sarfediceksin ama seviyosan napcan katlancan

Bunu erkeklere de diyor musunuz? Eğer öyleyse sizin düşünceniz derim
Ama.bizim toplumda ne yazık ki her konuda olduğu gibi bunda da çifte standart var.
Fikrim aynı durumun tam tersi cinsiyeti için de geçerli. Erkeğin de kadından 10 yaş büyük olmasına karşıyım.

Allah aşkına 22 yaşında bir erkekte ne olguluğu olabilir. O yaşta insanlar daha üniversiteyi bitiremiyor, bitirenlerin askerlik ve iş kurma/bulma sıkıntısı oluyor.

Ölmeyi bayılmak zannedenler gibisiniz...

kendine kücük erkekle evlenen kadinlar zengin olur mus hadi hayirlisi. lotto filan tutturusan bizi düsün hatta artik bi cay söylersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…