Erkek arkadaşımın yaşı küçük?

'utanmayanların hikayeleri' mi söz konusu:) Benim 22 yaşındaki erkek kardeşim 33 yaşındaki kadınla birlikte olsa, kadına kardeşim reşit de olsa çocuktur utanmıyor musun derdim. Utanmak için illaki hırsız katil vs olmaya gerek yok bence :)) Herkes reşit ve hür kendisi bilir.

Ben toplumdaki ''kadın büyük olursa olmaz'',''boşanmış kadınla olmaz'' anlayışlarının bir an önce yıkılmasını istiyorum.İnsanlar sevdikleri insanla bile gönül rahatlığıyla adım atamıyorlar.
Bana yazdıklarınız çok olgun geldi.
Ben inanmıyorum her 22'nin aynı olduğuna,çünkü her 30 da aynı değil.Kimi insanların aile yaşantıları kolay olmuyor,bir sürü tecrübe ediniyor o yaşa kadar.
Ama şu da bir gerçek zaman zaman yaş farkını hissedersiniz ve arada ''yaşlı mı duruyorum'' diye düşünebilirsiniz.Burada yazılanları da tümüyle göz ardı etmeyin derim.

Olmaz arkadasim beni dinle sen boş konusmuyorum olmaz.ergenliktem yeni cikmis biri erkekler cok gec olgunlasirlar.yasitin veya senden birkac yas buyuk birine bak.inan ki olmaz aileleri bosverelim onlar onayladi diyelim hadi bir muddet sonra yurutemeyeceginizi goreceksiniz bu iliskiyi
Kisa ve net olmaz.

Tabiki de; teşekkür ederim.

Eşimle aramda 8 yaş var, olgunluk yaşla olmuyor, mutluysanız devam edin, burada kendi kafasına göre önyargılı yorumlar yapanlara bakmayın siz..

Nasıl bu kadar eminsiniz hayret ediyorum..

Ben yaşla değil yasanmışlıkla tecrubbe ile orantılı bakarım mevzuya. Sizin içiniz rahata sıkıntı yok ama ciddi anlamda kuşak farkı aradaki ask ve çekim azaldığında hissedilebilir o da belki.mutluluklar şimdiden.

Yasadim canim zmaninda inan ki olmuyor
Yasadigin olumsuzluklari anlatirsan konu sahibi faydalanir bence.

Konu sahibi sende atarlanip durma kiz.. burda konunu onemsemesek dunden beri ne diye yazalim? Az isine gelmeyen yorumlarada acik ol sana tavsiyem. Kimse kotulugune konusmuyor

Allah nazarlardan esirgesin ama siz gercekten sansli kesimdeymissiniz.Allah mutlulugunu daim etsin canim ama konu sahibine naçizane tavsiyem ayni olucak yasiti birini bulmali.
İşte benşm de konu sahibine tavsiyem karşındakini biraz daha tanı, nişanlanın 1-2 sene bekleyin o zaman sürecinde iyice tanırsınız..
Yaş bence kişiden kişiye çok değişen birşey, karakter daha önemli, karakteri olgunsa o adam 22 de olsa 32 de olsa olgun olacak, ama çoğu erkek gibi anasının dibinden ayrılamayan eksik olgunlaşmamış bir bireyse 35 yaşında da olsa aynı oluyorlar..
Yaş değil karaktere bakın derim ben..önyargıyla da yaklaşmayın..
Teşekkürler bu arada..

Konu sahibi ben arkandayım, eğer bu kişi olgun, sorumluluk sahibi biri ise 1 sene nişanlı kal hala güzel devam ediyorsa kimseyi takma evlen

Ne adamlar var 35 yaşında hala olgunlaşmamış kelek.. iş yaşta değil karakterde bitiyor.

Bise diycemde.. eger erkek 32 olsaydi bu kiz 22 olsaydi o da buyuk gelirdi bana.. ha anlasirlar ok ona bisey diyemem, onemli olanda budur zaten..

Ben 8 senedir yaşıyorum, eşim benden 8 yaş küçük, bence bu kadar emin konuşmamak lazım, kişiden kişiye değişir..
Böyle örnekleri görmek çok güzel benim için, sizde yargılama ön yagı hissettiniz mi en başlarda. Bilenler tarafından hissetmedim ama aileme söylediğimde olurmu acaba diye düşünüyorum. Yada burada ki olumsuz düyünenler gibi çevremde düşünen olupta bunu bana hissetirirler mi rahatsız ediyor bu düşünceler. Umarım sizin gibi bizde başarabiliriz.

Bunu erkeklere de diyor musunuz? Eğer öyleyse sizin düşünceniz derim
Ama.bizim toplumda ne yazık ki her konuda olduğu gibi bunda da çifte standart var.

Bunu erkeklere de diyor musunuz? Eğer öyleyse sizin düşünceniz derim
Ama.bizim toplumda ne yazık ki her konuda olduğu gibi bunda da çifte standart var.
Benim kuzenim babasindan bi kac yas kucuk bi adamla evlendi.. adam onun iki kati yasindaydi sanirim.. kuzenin babasi ben simdi ne diycem bu adama dedi? Oglum dese ayni yastalar nerdeyse.. neysede evlendi kuzenim yani baski yok her zaman.. sadece herkes dengiyle evlensin sartlar esit olsun diye bakiyo aileler genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…