Erkek arkadaşımın yaşı küçük?

32 yaşındaki bir kadının 22 yaşındaki bir çocukla ne işi olur.
Küçük oğlum 24 yaşına girecek.2 sene önce tavrı da beğenileri de çok farklı ki oğlum gerçekten çok olgun bir çocuktur.
Zannediyor musun ki 2 sene sonra sana aynı olacak. Ne kadar olgun olsada o daha çocuk ki erkekler kızlara göre daha geç büyür. Evlenip ne kendi ne de o çocuğun başını yakma.

10 yas bence sıkıntı değil ama erkek 30u geçmişse. 22 yaşında kiza da 32 yaşında adamla evlenme derdim.

Üşenmedim bir konunuzdan yaşınızı buldum. Şu an 32/33 yaşındasınız. 22 yaşında daha çocuk, ne kadar olgun düşünebilir? 45-35 olsanız neyse. Sizinki 32-22
yarın öbür gün bayanın yaşı 40a gelınce gözu dışarı kayar. şuan onun ıcın heves bellı kı. Ego olabilir. 22yaşında bir erkek nasıl evlenebiliyor aklım almıyor. :işsiz::KK53: Pardon çocuk

Şunu da söyleyeyim büyük oğlum 20 yaşındayken hemen evlenmek istiyordu. Şu an 28 yaşında düşünmüyor bile.

Aynen 2 erkek annesi olarak yaptım yorumlarımı olamayacağını anlasınlar. Hayat hele ki evlilik laylaylom değil.
Cogu kisi olmaz dedi ama konu sahibi cocugu cok iyi tanidigini iddia ediyor. Aksama kadar birliktelermis yemege bulasiga yardim ediyormus vs. Ok onu flort donemindede yapmayan vardir ama...yasi gercekten kucuk cocugun.. hani desemki ikiside o yaslarda, cahillik ediyolar.. bu kiz asik olmus gozu birseyi gormuyor. Ha illa mutsuz mu olacaklar.. ilka degil ama yas farki buyuk bencede

Olmaz , 22 çok toy bir yaş. .. Deli kararların alındığı bir kaç yıl sonra pişman olunan fırtına zamanları.

Mutsuz olma ihtimalinin yüksek olduğu bir evlilik yapmak kişisel bir tercih.

Yaşımı göstermeyenler var evet ama 22 yaşındaki bir cilt ve kemik yapısıyla 32 yaşında ki arasında dağlar var. Belli olur her ne kadar da göstermiyorum dese de.

Hadi görüntüyü geçtim , çocuk , hayata bakış , istekler hepsi bir sonraki zamanlar devreye girecek.

Benim yengem ile dayimin arasinda da cok buyuk bir yas farki var. Oyle bir fark ki ailede kimse tam olaray o yas farki ne kadar bilmiyor. Dayim yengemi zamaninda kacirmis. Anne niyetine mi kacirdin sen bu kadini diye cok laf edilmis annemler dayimlar tarafindan. Arada saniyorum 13 yastan fazlasi var. O aralar dayimda cok gencmis 23 felan. Yengemde 35lerindeydi diye dusunuyorum. Amma velakin yollarindan sasmamislar. Evlenmisler. Goruntu olarak yengem dayimdan cok yasli gosteriyor su an bu bir gercek. 25 yildan fazladir evliler, 3 tanede kizlari var. En buyuk kizlari evlendi bile. Dayim yengemi belli ki cok sevmis, baskasina da hic bakmamis. Karakteri buyudukce degismemis.

Yani olmayacak birsey yok, olur kismette varsa. Ama tepki cekeceginizi de hesaba katin. Iler geri konusanlar olacaktir. Sevgilinizinde aklina girmeye calisanlar cok olur. Attiginiz adimi iyi hesap edin. Ilerisini hesap edin. Evlilik basli basina bir kumar ama sizinki rus ruleti gibi bir durum olur. Ben kendimde 34 yasindayim. 22 yas cok kucuk geliyor ama hayat sizin hayatiniz. Karari siz vereceksiniz. Ben boyle bir risk alamazdim herhalde. Burda neler okuyoruz, evlendikten sonra turlu turlu huy cikaran erkekleri. Ve sizin erkek arkadasiniz daha cok toy. Ilerde uzulen kisi siz olmazsiniz insallah.

Bencede bu yaslarda oglu olan anneler yorum yapsin

Sadece anneler değil herkesin yorum yapmasını istiyorum konu sahibi olarak. Onun da bir annesi var ve bu annesi için sorun değil. Oğlunun
benimle evlenmesini istiyor çünkü aşk evliliği yapmasını istiyor. Ailesinde olumsuz bakan yok zaten ben kendi aileme söylemekten çekiniyorum ve toplumdan.

Sadece anneler değil herkesin yorum yapmazını istiyorum konu sahibi olarak. Onun da bir annesi var ve bu annesi için sorun değil. Oğlunun
benimle evlenmesini istiyor çünkü aşk evliliği yapmasını istiyor. Ailesinde olumsuz bakan yok zaten ben kendi aileme söylemekten çekiniyorum ve toplumdan.
Annesi bu yaşını biliyor. 1..2 seneye oğlunun değişeceğini henüz idrak edemiyor.

Sadece anneler değil herkesin yorum yapmazını istiyorum konu sahibi olarak. Onun da bir annesi var ve bu annesi için sorun değil. Oğlunun
Ben o yasta oglu olsnlari merak ediorum daha cok.. ben ogullarim var ama daha cok kucukler o gozle bakamiyorum ben. Neyi nasil yasadiklarini bilmiyorum. Burda Egem gibi yorum yapan pek fazla kiside gormedim, birde Alabalik vardi galiba bu yaslarda cocugu olan.

Benim yaşım 32 , erkek arkadaşımın 22. İnişleri çıkışları olmayan biri net, sakin, olgun. Sürekli gülümsüyor. Çok iyi biri gerçekten . Onunla yaşarsam mutlu olacağımı düşünüyorum ama toplumdan çekiniyorum. Babası sürekli istemeye gelmek istiyor çok iyi insanlar.

Ablam evlendiğinde 28 eşi 21 yaşındaydı. Çok severek evlendiler. 6 yıllık evliler ve 2 çocukları var. Şu ana kadar ne yaşları ne de olgunlukları ile ilgili bir problem olmadı. Ömür boyu sorgulayacağınız bir kararı başkalarının düşüncelerine göre almayın.

Canım şöyle ikimizde bir şehirde memuruz o ailesiyle kalıyor ben yalnızım çoğu zaman gelir akşamları film izleriz. Yemek yaparız beraber . Bulaşıkları yıkamama yemek yapmama . Yardımcı olur. Bazen evi o toplar. Bende kalmıyor ama zaten uyuyana kadar beraberiz. Çay istesem yapar o istese ben yaparım bu şekilde canım pasta istiyor desem saat kaç olursa olsun gider alır getirir bu saatte mi demez. Gerçekten evlenilesi biri birde hep gülümser hep pozitiftir.
Tabii ki pozitif olacak bu yaşta çocuk. Ne gördü ne yaşadı ki. Ne sorumluluğu var daha. Senin tüm isteklerini yapması çocuğu büyütmez ki. Keyfince yaşıyor şu anda. 22 yaş değil seninle başkası ile de evlenecek yaş değil.
Eskiden oluyormuş ama o zaman çocuklar ilkokulu bitirince hayata işe atılırmış. Bu nedenle daha erken olgunlasırdı erkekler.

Kızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Eşim benden 12 yas büyük. Biraz da kişilik meselesi ama ben avantaj olarak görüyorum. Iri yapiliyim biraz yaşımdan büyük gösteriyorum. Görünüşte de problem olmuyor zaten çocuk falan kadınlar erken çöküyor bence. O yüzden erkeğin büyük olması tercihimdir şimdi olmasa bile ilerde sorun olabilir sizin durumunuz

Tabii ki pozitif olacak bu yaşta çocuk. Ne gördü ne yaşadı ki. Ne sorumluluğu var daha. Senin tüm isteklerini yapması çocuğu büyütmez ki. Keyfince yaşıyor şu anda. 22 yaş değil seninle başkası ile de evlenecek yaş değil.
Eskiden oluyormuş ama o zaman çocuklar ilkokulu bitirince hayata işe atılırmış. Bu nedenle daha erken olgunlasırdı erkekler.

.

Son düzenleme:
Laf eden çok olur omur boyu bunu göze alabilecek misiniz? . burada bizim onay vermemizle olacak iş değil malesef. Benimde eski erkek arkadasim benden 3 yaş küçüktü ben göze alamadım. Hersey iyiyken evet olgun görünüyorlar ama başları sıkışınca çocuk gibi zirlamaya başlıyorlar. Benim tecrübem bu yönde.

X