- 8 Şubat 2024
- 4.323
- 6.284
- 73
Genede para içinse eğer iki eşli olmak bilemem iki kadın kadın için küçük düşürücü normal değil kime normal gelirse gelsin bir kalpte iki kişi olmaz gerçi konu kalp değil neyse.....Bu arada iki eşi olanın 3 4 tanede sevgilisi oluyor harem misali.Uzgunum yani sadece iki değiller baya 4 5 ler benimde duyduğum bu .Tabiki aile değil bu Allah korusun bence bunu sadece doğuda normal diyemeyiz buna karşı olan çok doğulu arkadaşım var eskiden belki daha kabul görüyordu artık kendini bilen kadınlar bunu kabul etmiyor.Kendini bilen ailerde Bu sadece daha farklı kesimlerde kalan bir olgu olma yolunda .İnşallah bitecek bunlar gelecek yüzyıllarda çünkü çocuklar bunun zorluğunu yaşıyor iyi birşey olmadığını görüyor.Ben iki eş olayında ikisinide eş olarak görmüyorum kadınların .Sadece erkek var ortada gerisi ne bileyim evlilik değil sanki şirket kimsede kusura bakmasın fikrim bu .Kim ister evde başka kadın ondan çocuklar falan kimse istemez ben mecburiyet diyorum kimsenin gönüllü olduğunu sanmiyorum erkekten başka buna