- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.803
-
- Konu Sahibi elifselendemir
Evin kirasını almış olacak ama. Kiralar bu kadar artmiışken bu hesabı yapmadığını mı düşünüyorsunuz?Ben başka şehirde yaşıyorum buraya gelmek istemiyor o yüzden onu çeken bişey değil Ev. çünkü ben evi kendi şehrimden alıcam
Söyledim canım o zaman ben de annemlere vereyim dedim diyor ki verebilirsin . Her ay ikimiz ortak bir para koyacakmışız ev giderleri falan sonra geri kalanını ne yaparsan yapabilirsşn ama ailemi zor durmda bırakamam senin ailenin geliri olmasa ben de yardım ederdin diyor. En son ben çalışmıcam o zaman sen hem bana hem ailene bakarsın dedim ama çalışacagımı zaten biliyor
Kumar oynamak için bence bilmek uyanık olmak lazım bu öyle değil oynadığını sanmıyorum. Çünkü futbol bile izlemiyorFarklı şehirlerde değil misiniz, yanlış mı anladım? İllaki başkası var anlamında denedim ve evet büyük ihtimalle kumar bağımlısı. Okadar paranın köyde işi yok cidden, benimde köy geçmişim var annemler, anane babaanne vs biliyorum az çok. Ev kirası yok , ekim dikim yapıyorlardır, hayvanları varsa süt, yumurta, peynir, yağ para gitmez. Su bile kaynaktır. Nereye lazım bu para ozaman???
Özellikle annesi için tamam diyorDUM :)Konunda kayinvaliden sana takılan bilezikleri senden alıp yeni geline takmak istemiyor muydu ? Sen verdikçe kadın iyice sınırları aşmış, böyle bir kadın için değer mi ?
Siz niye veriyosuniz bide lüks araba almasi için, hastalık ihtiyacda değil, sonra sizin kıymetiniz bilinmeyecek
Topukla topukla kaç :) bencil yaaa. Bi kere erkekler kadından daha kolay adapte olur çevresel degisimlere. Normal olan onun senin şehrine gelmesi. Hic orta yol bulmaya çalışmamis ki bu adam farkinda misin. Hep kendi dedigi olsun istemis.Yazdıklarınızı okurken hayıııııııır diyip telefonu atmak istedim. Asla böyle bir hayat istemiyorum ama onunla olursam böyle bir gelecek bekleyecek beni .
Bir de dediğiniz gibi şuan farklı şehirlerdeyiz ben oraya gitmek istemiyorum ailesi orda diye içli dışlı olacagımızı bildiğim için ona buraya gel diyorum orda kimimiz var benim arkadaşlarım ailem burda diyor ben de ama benim kimsem yok orda diyince saçma saçma cevaplar veriyor.
Ben tüm gece çalışıcam yorgun gelicen sürekli aileni istemem falan da dedim onlar bilmeyecekler mi zateb sürekli gelmezler diyor he bir de onun şehrine gitmem için diyor ki ilerde çocuk olursa annem bakar dedi ben de çok şükür benim annem de sağ gelip o bakar dedim.
Ay ben şuan her yerden engellemeye gidiyorum
erkek kardeşi de benimkiyle kalıyor erkek kardeşi 36 yaşında Çalışıyor ve ne ev kirasına be faturalara ne mutfak masrafına destek oluyor ailesine de para yollamıyor
Bana en başında 1 2 bin lira yolluyorum Dedi
3 oldu sonra 5 oldu
en son her ay 8 bin vericem dedi.
Dalga geçiyor sanki bu nedirher ay 10bin veriyorum dedi
Kardeşine bakmayı istemeyeceğimi bilir heralde ama gizli gizli yardım ederdi diye düşünüyorumEvlenseniz erkek kardeşine de bakacaksınız yani?
Dalga geçiyor sanki bu nedir
Hay ağzına sağlıkKendinize acimiyorsaniz ,ilerlemiş yaşına rağmen sabahın köründe işe giden babanıza aciyin bırakın bu adamı.Adam ailesini,siz adamı gecindireceksiniz.Bu mu kendinize layık gördüğünüz adam.
Size bir abla tavsiyesi, kimseye anası gibi davranmayın. Şevkat gören erkek, evcilik modunda kalıyor.Bir kadın olarak ev eşya ben hallediyorum motor seviyor güzel bir tane alırız beraber sana diyorum daha napayım ama değmez ailesinden göbek bağını koparamamış erkeklerden olmuyormuş
Bu saflikla sizi cok üzerler.Kumar oynamak için bence bilmek uyanık olmak lazım bu öyle değil oynadığını sanmıyorum. Çünkü futbol bile izlemiyor
Erkek kardeşi evlenirse sevabina beyaz eşyasını bile almayi planlamış adam. Bulmuş nasılsa altin yumurtlayan tavuğuEvlenseniz erkek kardeşine de bakacaksınız yani?
Allah uzun omurler versınHergün izlerim ben de ama Allah kimseyi şaşırtmasın. Ben de ev alırsam evlenmeden kendi üstüme alıcam zaten o kadar da salak değilimdiger konularda da iyi insan, iyi anlaşıyoruz diye vicdan yaptım zamanla zaten olur dedim ama hata etmişim.
Babam dünya tatlısıdır Allah uzun ömür versin ben söylüyorum emekli ol diye de evde ne yapıcam işe gidip oturuyorum diyor. Yardıma ihtiyaçları yok kiracıları var zaten babamın maaşı çok şükür iyi. Bir de kardeşimin işi çok iyi değil o düzgün işe girene kadar çalışayım derdinde heralde bize söylemiyor ama şimdi takmış sana ev alalım diyor hep bizi düşünür sağolsun. İşte böyle bir ailede büyüyüp karşı tarafın ailesini böyle görünce insanın sinirleri bozuluyor.
Eski erkek arkadaşıma çok aşıktım yakışıklı, zengin ailesinin durumu çok iyiydi ama böyle her şey olunca gözü dışardaydı bu yüzden olmadı bu sefer de eli yüzü düzgün efendi olsun gözü dışarda olmasın yeter dedim ama yetmiyormuş bununda aile sorunu çıktı işte