Erkek arkadaşım ve ona bağımlı ailesi

Bitir boşver.Herkes kendi keyfine bakarken sen resmen kocana bakacaksın.Ben kabul etmezdim.Sevgilinde eğer cüzi bir miktar yollarım vicdan yapmam derse olabilir.Amaaaa 5-10 bin ne demek ya Dertsiz başına dert arama yaa boşver

Ayy devlet gibi kadınsın kendi kendine yetiyorsun bir süre sonra o adam sana çok gereksiz gelecekti evlenseniz de. Bazı şeylerin farkına varıp beni taşıyabilecek daha güçlü biriyle evlenebilirdim diyecek pişman olacaktın. 40 yaşına gelmiş adam evlenmemiş ailesi ne kadar bencil ve acımasızmış ya

Çok teşekkür ederim canım zaten bu durumlar oldukça yetersiz, pasif gelmeye başlamıştı uzaktan ilişki görmeyince gerçeklerin farkına varıyordum ama görüşünce ister istemez özlemle beraber konuları açmadan devam ediyorduk.

Ben de galiba çevremde çok insan görüyorum ya tek gecelik ilişki peşinde ya açık ilişki peşinde düzgün birini bulmak zor bu ciddi ilişki istiyordu (ne kadar düzgündü bilmiyorum artık) İnsan tolerans gösteriyor ama gerek yok. Ben bu yaştan sonra rahat etmek istiyorum. Ailesinin bencilliğini asla kabullenmiyor onlara laf dedirtmiyor onlarla yaşlanır heralde sömürüle sömürüle

Ay bi de utanmadan paragöz mü diyor sana?
Ahaha iyiymiş önce kendi beyaz eşyalarını al deseydin. Böylesini de hiç duymadım. Ailecek parazit gibiler.

Ay bi de utanmadan paragöz mü diyor sana?

Ahaha iyiymiş önce kendi beyaz eşyalarını al deseydin. Böylesini de hiç duymadım. Ailecek parazit gibiler.
Aklıma gelse onu da derdim gerçekten sen önce kendine yardım et diye. Ben bu konularda konuştukça paragöz, halden anlamayan, 3 5 bin için laf edip ayrılan kötü kadın oluyordum, para mevzusu için gideceksen bu uzatılacak bir konu değil seni aç açıkta mı bırakıcam ailemi de aç bırakmam diyordu. O bana kaç para getirceksin, ailenin durumu nasıl diye soruyor muymuş falan filan zaten maaşım belli kendi harcamalarım harici giderim yok onun ailesinin durumunu ben sormadan para veriyorum diye kendi anlattı

Senin ailenin nesini soracakmış zaten her şeyi onlar ve sen yapıyorsun. İnan ki sana önceden söylemesi bile iyi niyetli değil. Sen de o fedakarlığın ışığını görmüş yerini yapmış. Evet Bi gün bebeğin olsa çalışamayacak olsan ya da Bi izne ayrılsan aç kalmasanız bile kıt kanaat geçineceksiniz. Çok yüzsüz Bi adammış. Lütfen geri dönmeye çalıştığında ki çalışacak asla kabul etme. Baktın manipüle falan olmaya başlıyorsun yaz buraya silkeleyelim.

Bence aile üstüne üstlük para bile biriktiriyor dur altın alıp kenara koymuatur yoksa köy yerinde aylık on bin çok iyi bir para kayın babam emekli 5bucuk alıyor yinede kimseye muhtaç değil ya

Ahhaah tamam ben engelledim zaten ona da yazmamasını söyledim. içimde kalan her şeyi de döktüm kuş gibi rahatladım. Üzülürsem falan silkelenmek için gelirim

Bence aile üstüne üstlük para bile biriktiriyor dur altın alıp kenara koymuatur yoksa köy yerinde aylık on bin çok iyi bir para kayın babam emekli 5bucuk alıyor yinede kimseye muhtaç değil ya
Kimsenin günahını almak istemem amq ben de sizin gibi düşünüyorum hatta eş adayının ileride gizli birikim yapmak için bu durumu kullanabileceğini bile düşündüm

Adamın her şeyi ortada. Evlenirseniz bunların hepsini biliyor ve kabul etmiş olacaksınız. Miktara takılmayın. O ev 10000le dönecekse 10000, 15000le dönecekse 15000 gönderilecek. Bunu kabul ediyorsanız evlenin. Ama evlendikten sonra değişeceğini ummayın. Karşınızdaki kişi kartlarını açık oynuyor.

Kendinize acimiyorsaniz ,ilerlemiş yaşına rağmen sabahın köründe işe giden babanıza aciyin bırakın bu adamı.Adam ailesini,siz adamı gecindireceksiniz.Bu mu kendinize layık gördüğünüz adam.
Tam da bunu yazacaktim.. elin adami niye gecindirsin.. gerekirse ailene konusursun ben görücü üsulu istiyorum diye belki düzgün birisi karsisina cikar belli mi olur ablam ama o erkek arkadastan hic bi cözüm gelmeyecek hep böyle her aylik ödemeye devam edecek durmayacak. Kesinlikle ayrilmakla dogru yaptin. Hic hataniz yok ablam

Ablacim iyi de sen bana da ev açsan içini dizip bir de motor alsan, maaşımı kendime alsam bana baksan ben de senle ciddi düşünürüm yani bu bir kriter olabilir mi aaa

Ablacim iyi de sen bana da ev açsan içini dizip bir de motor alsan, maaşımı kendime alsam bana baksan ben de senle ciddi düşünürüm yani bu bir kriter olabilir mi aaa
Yani ben çocuğa sana ev alıyorum ,sana motor alıcam gel benle evlen demedim. Hayatımda o veya başka biri olsada olmasa da zaten bir yatırım yapmk istiyordum yalnız yaşıyorum ve eşyalarımı da ilerde kullanmak için yeni aldım. Karşımdaki kişi de maaşı benimle aynı, iyi geliri olan bir aile olacaktık ikimiz araba vs alabilirdik. motor demem yani sevdiği şeylere özen göaterip incelik yaptığımı belirtmekti. Yoksa altına motor çekicem değil zaten alsak ikimiz ortak alırdık beni de gezdirirdi fena mı

Evlenince ortak bişeyler alınmasında Bir enayilik, saflık görmüyorum ama bu durumda sürekli bir taraf dışarıya para aktaracak bunu istemediğim için bitti insan ister istemez duygusal olarak üzülüyor ve burda bir çözümü olabilir miydi diye hem üzüntümü paylaştım hem de sizlere danıştım Ablacım

Alnınızdan öpüyorum en doğru kararı vermişsiniz elin sorumsuz ailesini bir de ev bark sahibi yapacaktiniz. Boş verin ve önünüze bakın yaşınız büyük değil sakın son demlerim diye de düşünmeyin 30 yaşımda evlendim keşke biraz daha bekleseydim diyorum. Size ne desem de pişmanlığıniz üzüntünüz bitse bilmiyorum iyi yapmışsınız maşallah size

ciddi ilişki ister tabi bedavadan senin maaşına ortak olacak ailesini besleyecek :)

adam iyi biri bence en azından başından belli etmiş kendini ben buyum diye, sen onunla tartışmayı filan bırak değiştiremezsin çünkü .ömrünün sonuna kadar asalak ailesine para yedirmeye razı mısın değil misin onu düşün. ilerde çocugunuz olunca ona alamayacağın şeyleri ailesine yedireceksin

Teşekkür ederim zaman her şeyin ilacı diye düşünüyorum başka yapacak bir şey yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…