- 12 Kasım 2018
- 374
- 367
- Konu Sahibi elifselendemir
Böyle aileye bağımlı erkekler genelde annelerinin etkisi altında oluyor. Kendi kocalarını yonetemiyorlar sesini çıkarmıyorlar çocuklarından bi tanesini etkisi altına alıp duygu sömürüsü vicdanına oynayıp istediği gibi yönetiyor. Aslında sevgilinizin yaptığı herseyi kendi kocasının yapması gerekiyor. Bende içindeyim 15 kusur yıldır hala takip içindeyim. Benim çocuklarım ne olacak benim çocuklarımı mahrum bırakamazsın diye zor ele aldım değişmeler zor oluyor. Hala benim olmadığım yerde 30 kusur yaşındaki erkek kardeşi nolacak içim acır diye etkisi altına alma derdinde.
Dedim senin annen seni düşünmüyor. Allah bizden dükkanı aldı elimizden kendi kazancınız kendimize kalsın diye asla dükkan açamazsın sorumluluk alamazsın kardeşin çalışmalı hayatının sorumluluğunu almalı diye bende doldurup takip ede ede Bi kaç yıldır rahatım biraz. Yani değişmiyorlar doğru karar vermişsin. Artık işi cazgirlığa döktüm mecbur huzur arıyorsan kazancın sadece bize ait olacak düşün 20 yıl oluyor hala kendimizi güvende hissedemiyoruz.
Dedim senin annen seni düşünmüyor. Allah bizden dükkanı aldı elimizden kendi kazancınız kendimize kalsın diye asla dükkan açamazsın sorumluluk alamazsın kardeşin çalışmalı hayatının sorumluluğunu almalı diye bende doldurup takip ede ede Bi kaç yıldır rahatım biraz. Yani değişmiyorlar doğru karar vermişsin. Artık işi cazgirlığa döktüm mecbur huzur arıyorsan kazancın sadece bize ait olacak düşün 20 yıl oluyor hala kendimizi güvende hissedemiyoruz.