• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım kardeşinin tüm lüxlerini karşılamayı kendine vazife edinmiş.

Konu sahibinin 2 yıllık bir ılişkisi var bisey ler paylaşılmış arada aşk var sevgi var hemen e ayrıl o zaman yazmak ne kadar basit ya burda defalarca şiddet görüp de ayrılamayan kadinlar gördük konu sahibi bir sorun bile yaşamamış sırf derdini dile getiriyor diye hemen ayrıl demek o kadar basit olmasın ayrıca evlenmeyi düşündüğü adam la bunları konuşacak buna hakkı var çünkü evlendiğinde çok geç olabilir bunlar için ve o zaman bir anlamı kalmaz hiç bisey in.

E çocuk açıkça söylemiş sana borç altına girersem sen ödeyeceksin demiş bunu bile bile evleniyorsan ve benim çocuğumu kim düşünecek diyorsan ailenin servetinden beklentin var demektir kendine de itiraf et bunu. Sadece gerçekçi olmanı tavsiye ettim

Tüm her şeyi kıza kaydırarak aile uyanıklık yapmıyor mu peki?

Ailenin de paragöz ve çakal olduğunu kabul ediyorsun yani.
Şuna cevap ver her şeyi çok bilion ya yukarıda sordum.

Abisi kızın spor salonu yıllık ücretini ödediği gün bana tek taş yüzük istemezsin di mi dedi. Ben de önemli diil dedim aslında o kızın spor ücretini ödemeyip tek taşı alması daha hakkaniyetli olandı ama sorun etmedim.

ANNESİ BABASI NEDEN ÖDEMİYOR KIZIN YILLIK SPOR ÜYELİK ÜCRETİNİ? (AİLE ZENGİN & DURUMU İYİ)
Madem hakkaniyetli olan buydu ve aslında istiyordun gerçek düşünceni neden söylemedin? Sevgiline karşı samimi düşünceni bile söylemiyorsun. Senin şu tavrın net olarak köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek. Bize soracağına sevgiline ve ailesine sor neden spor ücretini ödemediklerini ama soramazdın çünkü aranız bozulur ve evlilik hayalleri suya düşer.

Para sizin değil, parayı veren eşiniz değil.
Siz neden karışıyorsunuz bu kadar ?
Neden hep erkek tarafına yüklü borç yaptırma derdindesiniz.Erkek arkadaşınız ev almış tabii ki tüm eşyaları almak size düşer.
Bu kadar aile içi para problemlerine girmeniz bana tuhaf geldi.
Abisidir istediği kadar kendi kardeşine harcayabilir. Şu an siz karışamazsınız
Erkek arkadaşı ev aldı diye bütün eşyaları almak kıza mı düşer böyle saçmalığı ilk defa duydum

Madem hakkaniyetli olan buydu ve aslında istiyordun gerçek düşünceni neden söylemedin? Sevgiline karşı samimi düşünceni bile söylemiyorsun. Senin şu tavrın net olarak köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek. Bize soracağına sevgiline ve ailesine sor neden spor ücretini ödemediklerini ama soramazdın çünkü aranız bozulur ve evlilik hayalleri suya düşer.
Sorarsa zengin koca ve ailesi kaçar

Erkek arkadaşı ev aldı diye bütün eşyaları almak kıza mı düşer böyle saçmalığı ilk defa duydum

Adam koskoca ev aliyor farkinda misiniz, 2 taraf da birbiriyle evleniyor sonucta kiz tarafi tek cop mu almasin? Erkekler essek mi ki ev almaya calissin didinsin, baska bir insan kendini hiiiiiiiiic derde sokmadan o eve gelsin yerlessin?

Yuva kurmak bakin kurmak, 2 taraf da bir seyler koyup oyle kuruyor. Kadinlar artik olayi iyice ticarete dokmus yani, erkek olsam bu zihniyetteki bir kadinla asla evlenmezdim.

Gelecekle ilgili kaygilarinizda hakli olduğunuzu düşünüyorum. Kiz kardeşi imkanlarin gitmesine izin vermez, sizde evlinince eşya ve ev borcu ödersiniz planlari böyle demekki sevgilinizin.

Sorarsa zengin koca ve ailesi kaçar

Allah zengin koca avcisinin da hayirlisini/akillisini versin. Benim tip fakultesinde okuyan arkadasima ille de evlenicez diye uyanik bir kizcagiz yapismisti, arkadasim Erasmusa Estonyaya gitti orda her halti yedi, geldi buralarda anlatti bir de kiz tek ses etmedi. Ailesi bu kizi istemiyoruz dedi kiz ses etmedi. >Kiz basina ne gelirse gelsin ses etmedi de oyle zengin kocaya kondu yani. Zengin kocaya konmanin 1 numarali kurali ses etmemek, adam da o zaman tamam elimde bu var evleneyim iste diyor. Konu sahibesi bu tiplerin parasini yiyecek kadar akilli degil, zaten cocuk da onlem almis yedirmemek icin. Konu sahibesi bu ailenin parasini yiyemez, adamlari konusarak duruma uyandirmis vazgecsin yani.

yakin zamanda bir arkadasim bosandi.

Evlenmeden once ayni dertlerden muzdaripti,
cok luks yasayan kiz kardese yapilan yardimlar,
ama dedi ki neticede adam bekar, kardesine vermek istiyorsa verir.
evlendiler, bu durum icinden cikilmaz bir hale gelmis maalesef ve bosanmayla sonuclandi.

Evet arkadaslara katiliyorum, erkek arkadasiniza harcamalari konusunda karisamazsiniz,
ama icinize sinmiyorsa da evlenmeden bitirin derim, bu kervam boyle gelmis boyle gider, degismez.

Adam koskoca ev aliyor farkinda misiniz, 2 taraf da birbiriyle evleniyor sonucta kiz tarafi tek cop mu almasin? Erkekler essek mi ki ev almaya calissin didinsin, baska bir insan kendini hiiiiiiiiic derde sokmadan o eve gelsin yerlessin?

Yuva kurmak bakin kurmak, 2 taraf da bir seyler koyup oyle kuruyor. Kadinlar artik olayi iyice ticarete dokmus yani, erkek olsam bu zihniyetteki bir kadinla asla evlenmezdim.
Yazdığımı düzgün okumanızı tavsiye ederim.. Ben bütün eşyaları kastettim,bizdede eşyalar bölüştü Bn beyaz eşyamıda oturma odasını da aldım ve yanında bir süre eşyaylagelin geldim ama o ev aldı sen eşyaların hepsini alacaksın saçmalık.. adamın ailesinden kalan evi varsa alacak ve kendine düşen eşyaları da alacak

Evlilikten once alinan tum mulkler bosanma durumunda yine alan kiside kalir. Evin yildan yila artacak bir ederi var peki alinan koltugin perdenin ? Uye buna takilmis olabilir ki bence de sevgili kisisi temiz niyetli degil .Aaa bide evin daha odenecek kredisi sonrasinda da aileye odenecek 130 bin borcu olmasina ragmen
İyi de bunu erkek arkadaşına açıklasın madem neden itiraz etmiyor? Adamın temiz niyetli olmadığı ortada zaten de kızın karşısındaki mazbut bi delikanlı olsaydı yüzük almasam sorun olmaz dimi dediğinde ortalığı yıkardı eminim. Veya dediğin gibi borcu ben ödeyemezsem sen üstleneceksin dediğinde ağzının payını vermeyip rest çekemiyor çünkü oğlan zengin arayı bozmak istemiyor. Kusura bakmayın ama yarın evlendiklerinde aynen bu şekilde devam ederse kızın hiçbir şey söyleme hakkı olamaz çünkü evlenmeden önce böyle olduğunu biliyordun neden o zaman bile bile evlendin derler adama

Bedavaya getirmek cümlesini kurdu konu sahibi kendisi için. Daha ne olsun.

Konu sahibi banlanmış ama konuya cevaplar devam ediyor, konu sahibi yazanlara cevap veremeyeceği için, konununda bir süre kapanması gerekmiyor mu?
Bence banlanan kişinin konusu da kapanmalı, böyle gıyabında konuşmak ne kadar doğru bir şey ki.

--

Sevgili olunca sen ne karışıyorsun derler, evli olunca evlenirken bilmiyor muydun derler :KK70:

Belki konu sahibi de "evlenirken bilmiyor muydun" durumuna düşmemek için bu durumları anlamaya, çözmeye çalışıyordur. Ve tabii ki ilgilendirir kendisini, hele ki sevgilisi sen şunu şunu ödeyeceksin demişken... Zaten bunu demesi de insanı salak yerine koymaktır.
Göndermek için daha neyi bekliyorsun acaba konu sahibi.

Ya o hiçbir şekilde cebinden ve ailesinin cebinden bana para harcanmasın istiyor. O şekilde olursa kabul ediyor.
erkekler şimdi neyse evlendikten sonra odur adam geleceğini düşünmuyorsa sürekli aılem aılem die tuturuyorsa bide evi sen döşüyeceksin gibi itici kelimeler kulanıyorsa bnce o adamdan sana koca olmaz çocuklarına baba olmaz hayattın maf olur hergün o kavga görültü bence kalbine söz geçirebiliyorsan yol yakınken vazgeç evlilik basit birşey hiç degıl

Herkes kendi imkanlarınca alır eşyayı vs. Bütün eşyayı sen alıcaksın diye dayatması çık çirkin sonuçta ev almaya tek başına karar vermiş
Şu an evli drğilseniz ama evlendiğinizde de evinin ihtiyaçlarını göz ardı edip yine böyle davranırsa o zaman ne yapıcsksınız

Sevgiliniz çok uyanık biri. Siz de bunun farkındasınız zaten. Evlenirseniz başınıza gelecekleri baştan kabul etmiş olacaksınız.

Back
X