• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım kardeşinin tüm lüxlerini karşılamayı kendine vazife edinmiş.

2 senedir süren bir beraberlikten bahsediyoruz bu çocuk bu kadar şeyi bu kıza anlatmasa kız nereden bilecek hani bu kadar detay bilmeniz itici diyen kişilere söylüyorum bunu sonuçta bu kız hafiye değil ayrıca şu arkadaşın anlattığı olayı kaçınız yaşasanız aman evli değilim banane der ve rahatsız olamazsınız? Yargılamak kolay hanımlar yaşayan bilir. Evlilik düşünülen bir birliktelikte elbette detaylara yoğunlaşman doğal ancak sizi tek taraflı dinliyoruz yani bu adam merhaba ben ev aldım ödeyemezsem sen ödeyeceksin mi dedi aranızdaki tartışmalar esnasında mı söyledi bilmiyoruz belki de anlık bir sinir haliyle söyledi yerinizde olsam evlenmezdim bu adamla diyemem diyorum ya yaşayan bilir ama aynı evde bunlara dayanmanız daha zor heleki eş adayınız bu kadar yaptığının arkasında duruyor ve doğru buluyorken. Daha güzel bir evliliği daha güzel bir düzeni daha anlayışlı bir eş ve aileyi neden haketmeyesiniz? Bence gayette edersiniz.

Hayır hiçbir şeyi kavga ve sinir anında söylemedi. Diyorum ya peşin peşin evin borcunu sen ödeyeceksin eşyaları sen alacaksın ve ev ve diğer her şey kardeşimin olacak dedi. Karşı taraf başlattı diyorum bu malcılığı.

Herkes kalkıp bana ortada fol yok yumurta yok ne konuşuon diyor ya diyorum adam yapacağını yaptı söyleyeceğini söyledi ve bu kredi yükü ve parasızlıkta kızkardeşinin lüxlerini ödemeye devam ediyor.

Evet daha evlenmedik ama bu olanları aman evlenince düşünürüm deyip yok mu sayayım?

Ne adaletinden bahsediyorsun? Sana para harcamak veya kardeşiyle aranda adalet saglamak zorunda degil. İstedigini yapar. Kendi ailenden, abinden goremedigin şeyleri elin adamindan tutturmuş para para diye bekliyorsun. İyice sinir oldum, konuyu banlanalim diye mi actin şakaa gibisin 🙄
Valla ben yorum yazmayı bıraktım ,ban yemek istemiyorum :)

Ya insanları para avcısı diye yaftalamaya nasıl cüret ediyorsunuz. Haddini bil kimsin sen! Hiçbir şeyleri olmasa sorun yok ama neden her şey kızın oluyor senin evlendiğin eşin kıza 150 milyar para harcasa 9 yılda ve tüm mal mülk kıza verilse skandal çıkarırsın sen de hadi aksini ispat et para avcısı olmadığını ispat hadi ! Muhtemelen kendin de o kızın benzeri şeyler yaptın ondan böyle haddini aşıyorsun!
Ne bu atar be? Haddini bil sen.
Burada insanlar sana aynı şeyi söylüyor sen bana patlıyorsun. Noluyor pardon?
Sevgilimin bana yaptığı en büyük şey uçak bileti almak bu arada. Gidip o kızlar gibi yatlar katlar aldırmadım. Ben sevgilimin maddi durumunu çoook önceden de biliyordum yani.
Ha seninle aramızda da bir fark var. Ben kazanmadığım paranın, malın mülkün çetelesini tutmadım. Herkesin bildiği 3 5 işyerleri dışında bir tane mülkünü bilmem sevgilimin.
Ha şunu da anlamıyorsun.
Eşim olsa karışırım, bizim rızkımızı başkalarına yedirmeyiz doğru bulmuyorum derim. Ama sevgiliyken ne haddime? Karışamazsın.
Sen neden kendini evleneceğim diye endeksledin onu da anlamadım. Ne diye çekiyorsun bu insanları? Adam sana sen ödeyeceksin dediği halde neden çekiyorsun? Kendine saygın varsa ayrılırsın, zira bu aile seni tam bir saf yerine koyuyor.

Hayır hiçbir şeyi kavga ve sinir anında söylemedi. Diyorum ya peşin peşin evin borcunu sen ödeyeceksin eşyaları sen alacaksın ve ev ve diğer her şey kardeşimin olacak dedi. Karşı taraf başlattı diyorum bu malcılığı.

Herkes kalkıp bana ortada fol yok yumurta yok ne konuşuon diyor ya diyorum adam yapacağını yaptı söyleyeceğini söyledi ve bu kredi yükü ve parasızlıkta kızkardeşinin lüxlerini ödemeye devam ediyor.

Evet daha evlenmedik ama bu olanları aman evlenince düşünürüm deyip yok mu sayayım?
Beni yanlış anladınız sanırım keza ben Size hak verdim bu kadar net konuştuysa sizde tavrınızı net koyun bana hiç mantıklı gelmiyor bu adamla evlenmeniz ama hayat sizin tabikide

Sen de gülme pişkin pişkin ben ayakları üzerinde duran biriyim kimsenin malında mülkünde gözüm yok ama bu aile beni bedavaya getirmeye çalışıyor ben devlet ünivde okurken kyk dan ve babamdan para aldım ve okul bitince hem kyk ya hem babama geri ödedim. Ve hala aileme para veriyorum benim abim bana bugüne kadar çöp vermedi ben kimseden bi şi almadım aldıysam bile fazlasıyla geri ödedim kimseyi sömürmedim. Siz böyle parazit insanlara yüz vermeye devam edin bu mantıkla kimse çalışmaz benim bir tanıdığımın babası gemi kaptanı 20bin lira geliri var eşi kayınpederimin 20 bin lira gerliri var diye maaşlı işten çıktı ve her akşam evde viski içiyor. Siz böyle insanlara prim verirsiniz umarım karşınıza sizi inek gibi sağacak insanlar çıkar çünkü sizin için sorun yok.
"Beni bedavaya getirmeye" çalışıyor cümlesi çok çirkin değil mi. Siz kendinizi para karşılığı elde edilecek ya da bedavaya gidecek bir meta olarak mi görüyorsunuz. Benden size bir büyük olarak tavsiye asla bir erkeğe bu cümleyi kurmayın. Vereceği cevap çok kırıcı olabilir. Bedavaya gelme, maçtan geleceksin dese ne diyeceksiniz. Belli ki yaşınız küçük. Yoksa zaten böyle bir cümle kurmazsınız.

Adam çok mu yakisikli çok mu vazgeçilmez de böyle bir tiple 2 yıldır berabersiniz. Çok açık yaptıklarının sebebi. Evlilikten önce kendine ev alıyor borca girip bir de işsiz kalırsam sen ödersin diyor. Kendi odese bile düğün masrafı olacak eşya masrafı olacak onlara hiç karismayacak ben ev borcu ödüyorum diye ama sizin ev üzerinde hiç hakkınız olmayacak.

Bir insanın evlilikten önce ev alması normal ben buna bozulmam ama parası varsa. Böyle borca girip borcu da evliyken ödeyecek şekilde olursa o zaman durum farklı.

Yazık böyle biriyle geçireceğin zamana. Bırak onlar abi kardeş yaşasınlar. Zaten adamın gözünde senin kardeşinin çeyreği kadar bile değerin yok. Lütfen bunu gör.

Erkek arkadasiniz ve ailesi zengin diye mi berabersiniz ? Konuyu okuyunca bu yuzden berbaersiniz ve size miras olarak birakmayacaklarini anladiginiz icin de cildirmissiniz gibi dusundum

Yok para pul icin degil sevdiginiz icin beraberseniz kusura bakmayin bu adamin sevilecek hicbir yani yok , kardesine bakabilir , luks harcamalar da yapabilir ama size karsi olan tutum ve davranislari korkunc , aşk gozunuzu kör etmis sanirim

Ne bu atar be? Haddini bil sen.
Burada insanlar sana aynı şeyi söylüyor sen bana patlıyorsun. Noluyor pardon?
Sevgilimin bana yaptığı en büyük şey uçak bileti almak bu arada. Gidip o kızlar gibi yatlar katlar aldırmadım. Ben sevgilimin maddi durumunu çoook önceden de biliyordum yani.
Ha seninle aramızda da bir fark var. Ben kazanmadığım paranın, malın mülkün çetelesini tutmadım. Herkesin bildiği 3 5 işyerleri dışında bir tane mülkünü bilmem sevgilimin.
Ha şunu da anlamıyorsun.
Eşim olsa karışırım, bizim rızkımızı başkalarına yedirmeyiz doğru bulmuyorum derim. Ama sevgiliyken ne haddime? Karışamazsın.
Sen neden kendini evleneceğim diye endeksledin onu da anlamadım. Ne diye çekiyorsun bu insanları? Adam sana sen ödeyeceksin dediği halde neden çekiyorsun? Kendine saygın varsa ayrılırsın, zira bu aile seni tam bir saf yerine koyuyor.

Yani karşı tarafın uyanıklık yaptığını beni düşünmediğini kabul ediyorsunuz? Ben para avcısı değilim sadece eşimin geleceğimizi düşünmesini istedim.

230 bine İstanbul'un neresinde nasıl bir ev aldı ki?

Bu kadar açık konuşan bir adamdaki mantık belli değil mi?

Ailesinin malı mülkü, yediği içtiğinden, kızın telefonunun fiyatına kadar nasıl böyle detaylı haberdarsınız bilmiyorum, ama adam parası için onunla evlendiğinizi düşünüyor, o yüzden evi de evlenmeden almış ki siz bir hak idda edemeyin.

Gidebilirsin bu konudan kimse bayılmıyor sana burda.

Biz sana hic bayilmadik. Omrumde senin kadar cahil ve paragozunu gormedim diyim de banlanmama degsin. Ne kocaymis arkadas ya ne merakliymissin 404 gibi yapismissin adama.

Adam çok mu yakisikli çok mu vazgeçilmez de böyle bir tiple 2 yıldır berabersiniz. Çok açık yaptıklarının sebebi. Evlilikten önce kendine ev alıyor borca girip bir de işsiz kalırsam sen ödersin diyor. Kendi odese bile düğün masrafı olacak eşya masrafı olacak onlara hiç karismayacak ben ev borcu ödüyorum diye ama sizin ev üzerinde hiç hakkınız olmayacak.

Bir insanın evlilikten önce ev alması normal ben buna bozulmam ama parası varsa. Böyle borca girip borcu da evliyken ödeyecek şekilde olursa o zaman durum farklı.

Yazık böyle biriyle geçireceğin zamana. Bırak onlar abi kardeş yaşasınlar. Zaten adamın gözünde senin kardeşinin çeyreği kadar bile değerin yok. Lütfen bunu gör.

Burada millet aksini iddia ediyor bana yapılanlar normalmiş yani bir insanın evleneceği kıza bunları yaşatmasında bir sorun yokmuş. Ben haddimi aşıyormuşum.

"Beni bedavaya getirmeye" çalışıyor cümlesi çok çirkin değil mi. Siz kendinizi para karşılığı elde edilecek ya da bedavaya gidecek bir meta olarak mi görüyorsunuz. Benden size bir büyük olarak tavsiye asla bir erkeğe bu cümleyi kurmayın. Vereceği cevap çok kırıcı olabilir. Bedavaya gelme, maçtan geleceksin dese ne diyeceksiniz. Belli ki yaşınız küçük. Yoksa zaten böyle bir cümle kurmazsınız.
Kendini satın alınacak bir eşya gibi görüyor şuan. Kendine saygıyı olan, ayaklarının üzerinde duran aldın bu cümleyi kurmaz.

Biz sana hic bayilmadik. Omrumde senin kadar cahil ve paragozunu gormedim diyim de banlanmama degsin. Ne kocaymis arkadas ya ne merakliymissin 404 gibi yapismissin adama.

Ya sen nerden bilion yapıştığımı karşı tarafın bana bakış açısını? Ayrılmaya kalktığımızda karşı tarafın yaptıklarını sana anlatsam bunu mu istiyorsun? Kendimi mi öveyim burda ? Ben onunla hiçbir şey konuşmadım henüz. Konuşmayı da yapışmayı da düşünmüyorum ben ayrılsam mı ayrılmasam mı onun kararını vermek için yazdım bu foruma.

Yani karşı tarafın uyanıklık yaptığını beni düşünmediğini kabul ediyorsunuz? Ben para avcısı değilim sadece eşimin geleceğimizi düşünmesini istedim.
O zaman bunu hesap sorar gibi değil düzgünce dile getirin.
Aynı şeyleri ben yaşıyorum, bir kere bile "sen bu kıza neden bu kadar çok para harcıyorsun" demiyorum. Adam çıkıp bana "sanane, sen kimsin? Harcarım." derse ağzımın payını alıp susarım çünkü. Hatta aralarında ben köprü vazifesi görüyorum "kardeşine kredi kartını ver de beraber alışverişe çıkalım, kızın birşey yokmuş" falan diyorum.
Böyle yaparak hiçbir yere varamazsın. Burada insanlara düşündürdüğün gibi o da seni paragöz diye yaftalar, o zaman altından kalkamazsın. Eğer yapamıyorsan, seni kullanacaklar gibiyse ayrıl, evlenme. Evlenmek zorunda mısın?

Ya sen nerden bilion yapıştığımı karşı tarafın bana bakış açısını? Ayrılmaya kalktığımızda karşı tarafın yaptıklarını sana anlatsam bunu mu istiyorsun? Kendimi mi öveyim burda ? Ben onunla hiçbir şey konuşmadım henüz. Konuşmayı da yapışmayı da düşünmüyorum ben ayrılsam mı ayrılmasam mı onun kararını vermek için yazdım bu foruma.

Hadi anlat ya dur cekirdeklerimi alip gelicem sen yaz walla cok merak ettim hep birlikte yemis numarasi yapariz burda :KK70:

Anlatır misin çok merak ettim.

Back
X