- 12 Eylül 2019
- 49
- -1
- 3
- Konu Sahibi hatalardanolusuyorum
2 senedir süren bir beraberlikten bahsediyoruz bu çocuk bu kadar şeyi bu kıza anlatmasa kız nereden bilecek hani bu kadar detay bilmeniz itici diyen kişilere söylüyorum bunu sonuçta bu kız hafiye değil ayrıca şu arkadaşın anlattığı olayı kaçınız yaşasanız aman evli değilim banane der ve rahatsız olamazsınız? Yargılamak kolay hanımlar yaşayan bilir. Evlilik düşünülen bir birliktelikte elbette detaylara yoğunlaşman doğal ancak sizi tek taraflı dinliyoruz yani bu adam merhaba ben ev aldım ödeyemezsem sen ödeyeceksin mi dedi aranızdaki tartışmalar esnasında mı söyledi bilmiyoruz belki de anlık bir sinir haliyle söyledi yerinizde olsam evlenmezdim bu adamla diyemem diyorum ya yaşayan bilir ama aynı evde bunlara dayanmanız daha zor heleki eş adayınız bu kadar yaptığının arkasında duruyor ve doğru buluyorken. Daha güzel bir evliliği daha güzel bir düzeni daha anlayışlı bir eş ve aileyi neden haketmeyesiniz? Bence gayette edersiniz.
Hayır hiçbir şeyi kavga ve sinir anında söylemedi. Diyorum ya peşin peşin evin borcunu sen ödeyeceksin eşyaları sen alacaksın ve ev ve diğer her şey kardeşimin olacak dedi. Karşı taraf başlattı diyorum bu malcılığı.
Herkes kalkıp bana ortada fol yok yumurta yok ne konuşuon diyor ya diyorum adam yapacağını yaptı söyleyeceğini söyledi ve bu kredi yükü ve parasızlıkta kızkardeşinin lüxlerini ödemeye devam ediyor.
Evet daha evlenmedik ama bu olanları aman evlenince düşünürüm deyip yok mu sayayım?