-
- Konu Sahibi allizwell0503
Ben din konusuyla ilgili birşey demedim. Kendisi dine dusmanligi olduğu için dinden saldırdı. Yok din ahlaklari vermeyin falan. Din adını ilk o geçirdi iyi okuyun. .......dinime laf ettirmem.Bakin 1. Si yazdiklariniz tam anlasilmiyor sakince yazin lutfen. 2. Si ilk once siz satastiniz ve 3. Su dini yorum yasak uyarisina ragmen diger uyeye islam dusmani demeye devam ediyorsunuz
Benimde din ahlakim seni ilgilendirmez. İlk sen açtın din cümlesini. Nsaparsan yapBakin 1. Si yazdiklariniz tam anlasilmiyor sakince yazin lutfen. 2. Si ilk once siz satastiniz ve 3. Su dini yorum yasak uyarisina ragmen diger uyeye islam dusmani demeye devam ediyorsunuz
O zaman benim islam düşmanı olmam seni ne ilgilendirir yada ahlakım!!!!!!! İşine bak hadi terbiyesiz seni. İstediğimle yatarım sanane
Ölünce meslek kurtarmaz saffff yaaMesleğim var gencim güzelim takma kafana. Hadi canım
Safsin çünkü anlamazsın. Ahlak ogretmemisler akıl veriyorum. Ve din' le ahlagı karıştırma dini katma . Dinsiz olan insanlarında ahlaqi var.kapiş.....Sen kendi dediğine bak??? Kimse almaz seni diyorsun kadın kadının düşmanı neden almasın?! Bayan değil KADIN :) neyse ahlak bekçileri
Hanımefendi siz cezadan yeni dönmediniz mi neden kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Bi bırakın insan eleştirmeyi, cezanız uzayarak tekrarlayacak farkında değilsiniz.Safsin çünkü anlamazsın. Ahlak ogretmemisler akıl veriyorum. Ve din' le ahlagı karıştırma dini katma . Dinsiz olan insanlarında ahlaqi var.kapiş.....
Üslup derken. Ne demişim.?Yönetici veya değil..
Melek denilen arkadaş karşısındaki kim olursa olsun kendi sınırları cignenmedigi müddetçe bu üslupla konuşmamali
Haksızlık varsa susmamHanımefendi siz cezadan yeni dönmediniz mi neden kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Bi bırakın insan eleştirmeyi, cezanız uzayarak tekrarlayacak farkında değilsiniz.
Yeni cezanız hayırlı olsun o zamanHaksızlık varsa susmam
Ne alaka kendini savunmak cezamı yediriyor insanın özgür konuşma hakkı var.Yeni cezanız hayırlı olsun o zaman
Bunun adı cevap verme değil polemiğe devam etme,daha önce bu şekilde ceza yiyen çok arkadaş oldu. Hoşlanmadığınız konuya bakmayın, kişiselleştirmeyin bunuNe alaka kendini savunmak cezamı yediriyor insanın özgür konuşma hakkı var.
Sen suan benlep polemik niye yapiyon. Yazip uzatma.Bunun adı cevap verme değil polemiğe devam etme,daha önce bu şekilde ceza yiyen çok arkadaş oldu. Hoşlanmadığınız konuya bakmayın, kişiselleştirmeyin bunu
En sadece uyarı yaptım ama belli ki siz bundan anlamıyorsunuz, kendiniz bilirsinizSen suan benlep polemik niye yapiyon. Yazip uzatma.
Ploemige sen niye gidiyon bna plemikten bahsediyon. Çelişme yinede sağolB
En sadece uyarı yaptım ama belli ki siz bundan anlamıyorsunuz, kendiniz bilirsiniz
Kızım çoktan yazmisdim ben. Uyarman birşey fayda etmez yazıp geri çekilmiştim. Sen yazınca senle polemiğe giriyom sayendeB
En sadece uyarı yaptım ama belli ki siz bundan anlamıyorsunuz, kendiniz bilirsiniz
Bir muslumanin görevi nedir bilir misin. Karşındakini uyarmak görevdir bundan haberin yok sanırım.......Cehennemde yanacağına nasıl bu kadar eminsiniz ki? Siz karar vermediğinize göre kişinin günahı da sevabı da Allah ile arasındadır. Yani böyle şeyler dendiğinde insanlar gerçekten dinimizi yanlış tanıyor ve ben üzülüyorum. İslam hoşgörü dinidir, ılımlı olmak esastır. Kalp kırmaya hiç gerek yok.
Topiğe uyarı yazısı yazıldı ki kuralları okumadıysanız dahi haberdar olun diye, dini içerikli konu ve yorumlar yasaktır.Bir muslumanin görevi nedir bilir misin. Karşındakini uyarmak görevdir bundan haberin yok sanırım.......
Bu mesajıma kahkaha bırakmışsın ama son kahkahan olmuş sanırımYeni cezanız hayırlı olsun o zaman
Bir muslumanin görevi nedir bilir misin. Karşındakini uyarmak görevdir bundan haberin yok sanırım.......
Evlendikten sonra soğuma olmayacağının garantisi var mi? Eğer ki karşısındaki insanın amacı istediğini almaksa bu evlendikten sonra bile olabilir. Gerdek gecesinin ertesinde bile kötü davranıp aldatmalar yaşatabilir kıza.Neden bu kadar çok bakire kızların bekâretini vermesini istiyorsunuz. Kaç yıllık evli insanlar boşanıyor. 30 aylık bir ilişki yaşayan aşk dolu bir ilişki bile olsa belki cinsellik olunca soğuma olacak. Belki yaptıktan sonra çocuk ona istediği ilgiyi vermicek. Biraz erkek kafası gibi düşünseniz. Sonuçta evlenince istediği gibi her yerde özgürce yapabilme ruhuna sahip olacakken neden o duyguyu hemen yaşasın istiyorsunuz. Bu duyguyu bekleme bile bir haz bence.