Erkek arkadaşım ile birlikte olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakin 1. Si yazdiklariniz tam anlasilmiyor sakince yazin lutfen. 2. Si ilk once siz satastiniz ve 3. Su dini yorum yasak uyarisina ragmen diger uyeye islam dusmani demeye devam ediyorsunuz
Ben din konusuyla ilgili birşey demedim. Kendisi dine dusmanligi olduğu için dinden saldırdı. Yok din ahlaklari vermeyin falan. Din adını ilk o geçirdi iyi okuyun. .......dinime laf ettirmem.

Bakin 1. Si yazdiklariniz tam anlasilmiyor sakince yazin lutfen. 2. Si ilk once siz satastiniz ve 3. Su dini yorum yasak uyarisina ragmen diger uyeye islam dusmani demeye devam ediyorsunuz
Benimde din ahlakim seni ilgilendirmez. İlk sen açtın din cümlesini. Nsaparsan yap
O zaman benim islam düşmanı olmam seni ne ilgilendirir yada ahlakım!!!!!!! İşine bak hadi terbiyesiz seni. İstediğimle yatarım sanane

Safsin çünkü anlamazsın. Ahlak ogretmemisler akıl veriyorum. Ve din' le ahlagı karıştırma dini katma . Dinsiz olan insanlarında ahlaqi var.kapiş.....
Hanımefendi siz cezadan yeni dönmediniz mi neden kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Bi bırakın insan eleştirmeyi, cezanız uzayarak tekrarlayacak farkında değilsiniz.

Ne alaka kendini savunmak cezamı yediriyor insanın özgür konuşma hakkı var.
Bunun adı cevap verme değil polemiğe devam etme,daha önce bu şekilde ceza yiyen çok arkadaş oldu. Hoşlanmadığınız konuya bakmayın, kişiselleştirmeyin bunu

Bir muslumanin görevi nedir bilir misin. Karşındakini uyarmak görevdir bundan haberin yok sanırım.......

Hanımlar kimse kimseyi kışkırtmasın, konu içeriğine yorumunuz varsa yazınız lütfen.

Şunu da sürekli yazmaktan vazgeçmeyeceğim, burası cinsellik bölümü kanunen 18 yaşını doldurmuş üyeler, cinsellik bölümüne yasalar ve kurallar dahilinde istedikleri konuyu açmakta özgürdür.
Evli veya bekar bizi ilgilendirmez zira 18 yaşını doldurmuş bireyin özel hayatında ne yaşadığı yaşayacağı kendisini ilgilendirir.

Burası dini bir site değildir, din deyince hemen çoğu tek bir dinden bahsediliyor iddiasıyla bizi din düşmanı ilan ediyor biz hiçbir inancın düşmanı olamayız, olsa olsa saygı duyar inanç üzerinden kimseyi yargılamayız çünkü kimsenin inancı kutsalı bizi ilgilendirmez.

"Dini İçerik Yasaktır" dendiğinde din genel bir kavramdır ve tüm inançları içerir, Yahudi ya da Hıristiyan üye de dini içerikli yorum yazamaz, budist veya şaman biri de dini içerik yazamaz, bunun yanısıra kimsenin ne inancına hakaret edip aşağılama hakkınız vardır ne de ateist ya da deist diye yargılama hakkınız vardır.

Kadınlar Kulübü tüm inançlara saygılıdır ve kimsenin kutsalına laf edilmesine müsaade edilmez fakat dini bir sitede değildir, burada her dinden insan olduğunu unutmayınız, rica ediyorum bunu bilerek ve kurallara uyarak yorum yazınız.

Merhaba tüm cevapları okumadım kendi fikrimi yazıyorum. Benim de uzun bi ilişkim oldu ve senin kafandaydım, bekaret önemli değil diyodum ama birlikte de olmamıştık ilk gün olsun istedik ve ona göre davrandık. Sonra evlendik anaam fiziksel olarak zormuş ilk birliktelik ama psikolojik olarak daha zormuş herkes ben gibi mi bilmiyorum ama ben bi boşluğa düştüm bi hata yapmış gibi hissettim bi garip yani sonra dedim ki iyi ki aceleye getirmemişim bi de ortalık batıyo öyle bekar arkadaş evinde olacak iş değilmiş, sonrasında birliktelik sonrası vücut yapın değişiyor hormonlar değişiyo farklı bi sürece giriyosun. Velhasıl kelam kafa yapımız aynı ama biz tercih etmemiştik ilk gün iyi ki ama iyi ki beklemişim dedim. Çok abartıldığını sanıyodum ama ilk birliktelik gerçekten çok özelmiş sen içinden geleni yap ama herkesten önce kendini düşün pişmanlık hissedebilirsin birlikte olduğun için değil ileride başka yönlerini görürsen ilkini hatırlamak istemeyeceğin biri ile yaşadığın için..

Evlendikten sonra soğuma olmayacağının garantisi var mi? Eğer ki karşısındaki insanın amacı istediğini almaksa bu evlendikten sonra bile olabilir. Gerdek gecesinin ertesinde bile kötü davranıp aldatmalar yaşatabilir kıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…