Erkek arkadaşım ile birlikte olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir muslumanin görevi nedir bilir misin. Karşındakini uyarmak görevdir bundan haberin yok sanırım.......
Yeni gördüm cevabınızı. Uyarı dediğimiz sey tatlı dille olur. Hele ki konu din ise, hoşgörülü bir şekilde yaklaşmak lazım ki insanları dinden uzaklaştırmayalım. Cehennem sıcaktır falan demek uyarı değil. Ayrıca forum kuralları gereği dini konular konusulmaz. Dini inanç çok kişisel bir konu. Ayrıca kimsenin kalbini kırmaya da gerek yok bence.

Onun gibileri çok gördüm hiç kafaya takmadım zaten ahirete inancım yok boşverin

Konu sahibi karar senin kararın beden senin hayat senin..
İleri de evlensen de evlenmesende zaten bunun bilincindesin.
içinden nasıl geliyorsa. . .

Sen zaten kafaya koymuş sun bizden icazet istiyon .
Bak ne diyecem vucut senin kalp senin aci senin dert senin bizene
Ha sordun soyleyim anin getirdigi gibi davran akışına birak kendini arkdasin yapicagini bilir gökkuşağı da ucarsin hayati o nasil olsa sana kendini tattıracaktir .istersen aciyi istersen zevkin dorugunu .
Oldumu istedigin simdi hafi bakalim hayirlis.

Konu sahibi karar senin kararın beden senin hayat senin..
İleri de evlensen de evlenmesende zaten bunun bilincindesin.
içinden nasıl geliyorsa. . .
Burada yeniyim ve nereye yazacağımı bulamadım bir konuda yardım ve fikir almak istiyorum lütfen ablalarım bacılarım özelden yazan birileriniz olursa sevinirim

Lütfen bu mesajımı okuyan ablalarım bacılarım özelden bir şey sormak istiyorum yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var lütfen özelden ulaşabilir misiniz

Canim madem hayat senin verdigin kararlar uzerine kurulu ozaman yapmak istediklerin icin neden fikir istiyorsun milletten..

Her nekadar iyi erkek olsa ileride kafana kakar bu durumu

İlk olacağı için bence söylemekte fayda var çünkü hazırlık gerek diye biliyorum kondom kayganlastirici vs. Ve ayarlayabilirsen tatil gibi bisey mükemmel olur bence en azından sende buna alışmış olursun

Allah bizi musulman olarak yarattik we biz bu dunyaya kulluk için geldik cehennem odun olmak için degil

Umarım cehennemin sıcaklığını hiç yaşamazsın hiç günah olan birşey yapmadın zaten sanane ya kız günahmı diye sormuş ? Kendinizde bu haddi nerden buluyorsunuz merak ediyorum.
Hep sizin gibiler yuzunden şimdiki gençler istedigini yapabiliyorlar utanmadan mahşer gunu onunla karşi karşiya geldiginizde göreceksiniz haddi hukuku

Özel hayati kendini ilgilendiriyorsa buraya yazmasinlar o zaman

Alıntıladığınız Mune hanım sitenin moderatörü. Dini yorum yasak. Burada her din, millet veya felsefi düşünceyi benimseyen kadınlar var, bu da bir cinsellik topiği, fetva verebileceğiniz bir yer değil.

Size ne? İsteyen, kendi fikrince dogru buldugu ve suc olmayan her konuyu acabilir. Sizin dunya gorusunuze ya da inanciniza tersse bu sekilde konulari takip etmeyebilirsiniz mesela. İnsanlara fetva verecek degilsiniz ya? Ustelik konu sahibi musluman bile olmayabilir, ne gerek var bu sekilde yorumlara? Durup durup bu konuya yaziyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…