- 16 Eylül 2017
- 7.418
- 13.759
-
- Konu Sahibi allizwell0503
Bak nasılda biliyorsun ..!Vay teyzem vay ben evlenmeden yaptığım için büyük hata yapmışım ortada kaldım kimse almaz beni şimdi
Ozaman özel hayatını burda paylaşma seni ilgilendiriyorsa kendine sakla. Burayla paylasmayi göze aldıysan yorumları eleştirilerde açık ol.Hanımlar,
bölüm cinsellik bölümü, 18 yaşını doldurmuş herkes buraya konu açabilir, evlilik öncesi ilişkiye karşı olan da vardır karşı olmayan da, hepiniz farklı bakış açılarına hayat görüşlerine sahipsiniz bu da çok doğal, hiçbirimiz tek tip düşünemeyiz zaten ama rica ediyorum dini yorumlar yazmayın çünkü üyeler aynı inanca sahip kişilerden oluşmuyor, kaldı ki herkes kendi inancının gerekliliklerini bilecek yaşta.
Ayrıca lütfen evlilik öncesi ilişkiye bakış açınızı yazarken eleştirilerinizi yargılayıcı bir üslupla dile getirmeyin çünkü herkesin özel hayatı kendini ilgilendirir.
Konu başkası seni istemez yada namus meselesi değil ki.Soru detayları: 2.5 yıllık bir ilişkimiz var benim babam hariç ailem biliyor. Babam biraz ters olduğu için okulum bitince söyleyeceğiz. Onun ise bütün ailesiyle ben tanıştım. Eğer olursa devam ederse ciddi düşünüyoruz. Bu süreç boyunda başbaşa kaldığımızda öpüşüp koklaşmak dışında çok şey yapmadık ama karşılıklı birbirimizi arzuluyoruz hep. Erkek arkadaşım bir kez olmak isteyip sonra ben hazır değilim diye anlayışla karşılamıştı. Şimdi ise ben istiyorum. İleride seni bırakır gider laflarını lütfen söylemeyin. Namus bacak arasında değildir. Daha önce biriyle birlikte olduğum için beni istemeyen birine rastlarsam ilerde zaten bu düşüncede olan biri benim kafa yapıma uymaz. Size sorum şu sizce anın getirdiği gibi mi davranayım yoksa ona artık istediğimi söyleyeyim mi hazırlık vs açısından bir otele kış tatiline gitmek gibisinden?
Mune abla yönetici canimm . O yüzden konulara herkesin gözünden bakıyor. Yani kimisi müslüman kimisi başka dinden vs. Hepsine saygılı olmamızı söylüyorOzaman özel hayatını burda paylaşma seni ilgilendiriyorsa kendine sakla. Burayla paylasmayi göze aldıysan yorumları eleştirilerde açık ol.
Yönetici veya değil..Mune abla yönetici canimm . O yüzden konulara herkesin gözünden bakıyor. Yani kimisi müslüman kimisi başka dinden vs. Hepsine saygılı olmamızı söylüyor
Yurek yediniz sanirimOzaman özel hayatını burda paylaşma seni ilgilendiriyorsa kendine sakla. Burayla paylasmayi göze aldıysan yorumları eleştirilerde açık ol.
Af buyurun? Konu benim değil, moderatör olarak uyarı yazısı yazdım siz de yanlış alıntıladınız sanırım, üyeler site kurallarına uygun olduğu müddetçe istediği konuyu açabilir, yorumcularda yine site kurallarına uyduğu sürece yorum yazabilir.Ozaman özel hayatını burda paylaşma seni ilgilendiriyorsa kendine sakla. Burayla paylasmayi göze aldıysan yorumları eleştirilerde açık ol.
Admin o :) yalnız burda hakaret yapamassın namus ve islam kurallarını kendine saklaOzaman özel hayatını burda paylaşma seni ilgilendiriyorsa kendine sakla. Burayla paylasmayi göze aldıysan yorumları eleştirilerde açık ol.
Neden almasınlar? Gayette evlenmek isteyen çok benimleBak nasılda biliyorsun ..!
Aynen verilen mesaj bu, ayrıca dini içerikli yorumlarda yapılmamalı, hem herkes aynı inançta olmadığı hem de din hassas bir konu olduğu için.Yurek yediniz sanirim
Zira yonetici olanMune kimsenin hayatina kimse karisamaz, saygili olun tadinda uyarida bulunmustu
Mune bana dediği çok ağır lütfen ceza alsınAynen verilen mesaj bu, ayrıca dini içerikli yorumlarda yapılmamalı, hem herkes aynı inançta olmadığı hem de din hassas bir konu olduğu için.
Biliyom benAynen verilen mesaj bu, ayrıca dini içerikli yorumlarda yapılmamalı, hem herkes aynı inançta olmadığı hem de din hassas bir konu olduğu için.
Ergen işine bak çok şükür aldatilmadim. Çok mutluyum eşimle. Ahlak kirallarini öğren.oyle gelNeden almasınlar? Gayette evlenmek isteyen çok benimlesizin gibiler hep aldatılıyor nedense fjskdkdk ahaha
Teyzeeee djsjdjsjs tamam sizin gibiler çol ahlaklı bilmez olur muyum yakında aldatılırsın merak etmeErgen işine bak çok şükür aldatilmadim. Çok mutluyum eşimle. Ahlak kirallarini öğren.oyle gel
Sen İslam düşmanı olduğunu bu kadar belli etmeye çalışırsın. Allah sana hidayet versinAdmin o :) yalnız burda hakaret yapamassın namus ve islam kurallarını kendine sakla
Hem cinsin için böyle bir cümle ne kadar yanlış. Bayan olarak bir bayanın yaşamasını isdedigin şeye bak insanlıktan bir habersin çocuk.!!!!Teyzeeee djsjdjsjs tamam sizin gibiler çol ahlaklı bilmez olur muyum yakında aldatılırsın merak etme
Evet düşmanıyım ve seni hiç ilgilendirmez ha pardon islam hoşgörü diniydi dimi teyzemSen İslam düşmanı olduğunu bu kadar belli etmeye çalışırsın. Allah sana hidayet versin
Sen kendi dediğine bak??? Kimse almaz seni diyorsun kadın kadının düşmanı neden almasın?! Bayan değil KADIN :) neyse ahlak bekçileriHem cinsin için böyle bir cümle ne kadar yanlış. Bayan olarak bir bayanın yaşamasını isdedigin şeye bak insanlıktan bir habersin çocuk.!!!!