Erkek arkadaşım ile birlikte olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence ilk ilişkinizi otelde yaşamayın, kendinizi daha rahat hissettiğiniz bir ortamda yaşayıp daha sonrasinda otele gitmeniz daha hoş olur bir de ağrı vs.. durumlarınız olursa otel size zehir olur ☺

Ozaman özel hayatını burda paylaşma seni ilgilendiriyorsa kendine sakla. Burayla paylasmayi göze aldıysan yorumları eleştirilerde açık ol.

Konu başkası seni istemez yada namus meselesi değil ki.
Yaşayacağın yıkım...

Ozaman özel hayatını burda paylaşma seni ilgilendiriyorsa kendine sakla. Burayla paylasmayi göze aldıysan yorumları eleştirilerde açık ol.
Mune abla yönetici canimm . O yüzden konulara herkesin gözünden bakıyor. Yani kimisi müslüman kimisi başka dinden vs. Hepsine saygılı olmamızı söylüyor

Mune abla yönetici canimm . O yüzden konulara herkesin gözünden bakıyor. Yani kimisi müslüman kimisi başka dinden vs. Hepsine saygılı olmamızı söylüyor
Yönetici veya değil..

Melek denilen arkadaş karşısındaki kim olursa olsun kendi sınırları cignenmedigi müddetçe bu üslupla konuşmamali

Af buyurun? Konu benim değil, moderatör olarak uyarı yazısı yazdım siz de yanlış alıntıladınız sanırım, üyeler site kurallarına uygun olduğu müddetçe istediği konuyu açabilir, yorumcularda yine site kurallarına uyduğu sürece yorum yazabilir.

Aynen verilen mesaj bu, ayrıca dini içerikli yorumlarda yapılmamalı, hem herkes aynı inançta olmadığı hem de din hassas bir konu olduğu için.
Biliyom ben Uzun sure banlaninca cok akillandimyok valla bu ve bunun gibi konularda yapilan saygisizca yorumlar beni cileden cikartiyor. Namusu iki bacak arasinda sananlar ve her konuyu dine baglayanlar

Z Z P beni kimse almaz yorumunu beğenip sonra bu üyeye saygılı olmalıyız demişsin ? Neden beni kimse almasın bide kalp koyacak kadar beğenmişsin sebebini söyle hadi?

Hem cinsin için böyle bir cümle ne kadar yanlış. Bayan olarak bir bayanın yaşamasını isdedigin şeye bak insanlıktan bir habersin çocuk.!!!!
Sen kendi dediğine bak??? Kimse almaz seni diyorsun kadın kadının düşmanı neden almasın?! Bayan değil KADIN :) neyse ahlak bekçileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…