-
- Konu Sahibi allizwell0503
Evet düşmanıyım ve seni hiç ilgilendirmez ha pardon islam hoşgörü diniydi dimi teyzemMune
Bu akılda olursan alanda bin pişman olurSen kendi dediğine bak??? Kimse almaz seni diyorsun kadın kadının düşmanı neden almasın?! Bayan değil KADIN :) neyse ahlak bekçileri
Mesleğim var gencim güzelim takma kafana. Hadi canımBu akılda olursan alanda bin pişman olur
Benim din.ahlagim seni ilgilendirmez. Ozaman çamur atmaEvet düşmanıyım ve seni hiç ilgilendirmez ha pardon islam hoşgörü diniydi dimi teyzemMune
O zaman benim islam düşmanı olmam seni ne ilgilendirir yada ahlakım!!!!!!! İşine bak hadi terbiyesiz seni. İstediğimle yatarım sananeAs
Benim din.ahlagim seni ilgilendirmez. Ozaman çamur atma
Dinden.bahsetmeden.kendi din ahlahiniz vs. Kendi din konusunu dile getiriyor. Dine dusmanligindan .Aynen verilen mesaj bu, ayrıca dini içerikli yorumlarda yapılmamalı, hem herkes aynı inançta olmadığı hem de din hassas bir konu olduğu için.
Sen dini konu açtın düşmanısın dedin bende evet dedim. Ayrıca sanane !? Bide yöneticiye atar yaptın bu ne atar beğenmiyorsan kapı ordaDinden.bahsetmeden.kendi din ahlahiniz vs. Kendi din konusunu dile getiriyor. Dine dusmanligindan .
Bakin 1. Si yazdiklariniz tam anlasilmiyor sakince yazin lutfen. 2. Si ilk once siz satastiniz ve 3. Su dini yorum yasak uyarisina ragmen diger uyeye islam dusmani demeye devam ediyorsunuzDinden.bahsetmeden.kendi din ahlahiniz vs. Kendi din konusunu dile getiriyor. Dine dusmanligindan .
Ya resmen tahrik ediyor gelde delirme. Çocuk diyor benimle konuşma şekline bak dikkat edin evladınızdan çıkmasın zira benim annem ne eleştirdiyse bende gördüBakin 1. Si yazdiklariniz tam anlasilmiyor sakince yazin lutfen. 2. Si ilk once siz satastiniz ve 3. Su dini yorum yasak uyarisina ragmen diger uyeye islam dismani demeye devam ediyorsunuz
Cehennemde yanacağına nasıl bu kadar eminsiniz ki? Siz karar vermediğinize göre kişinin günahı da sevabı da Allah ile arasındadır. Yani böyle şeyler dendiğinde insanlar gerçekten dinimizi yanlış tanıyor ve ben üzülüyorum. İslam hoşgörü dinidir, ılımlı olmak esastır. Kalp kırmaya hiç gerek yok."Namus bacak arasinda degildir" diyorsun ama cehennem fena sicaktir cesaretin varsa yanmaya yap tabi gunahinida buraya yazıp herkesi sahit tut kendine
"Namus bacak arasinda degildir" diyorsun ama cehennem fena sicaktir cesaretin varsa yanmaya yap tabi gunahinida buraya yazıp herkesi sahit tut kendine
Ben ilk birlikteliğimi eşimle yaşadım ama yinede sana yardımcı olim .zevk alacagını sanıyorsan yanılıyorsun ilk birleşmede ben 4.ücüde anca rahatça birlikte oldum cnkü cok canım yandı tabi bide korunmalısın en önemlisi temz ol ve kasma kendini yoksa zor olur
Ben sormadımki sizin ilişkinizin nasıl oldugunu ben kendiminkinden bahsettim kolay olanların yanısıra zor olanlarıda var herşey kolay olmak zorunda degl farkettiysen kendisini kasmamasını söylemişim benm yaptıgım hatayı yapmaması için .ok güle güleÇok güzel yardımcı olmuşsunuz gerçekten. Hem korkutuyorsunuz hem heves kaçırıyorsunuz.
Herkes sizin yaşadığınız şekilde tecrübe etmiyor, bu işin tek bir doğrusu yok.
Benim ilk ilişkim gayet rahat ve acısızdı mesela. Orgazm olmasam da çok da keyifliydi.
İnsanları bu şekilde korkutuyorsunuz. Sonra burada bırak ilişkiye girmeyi, kendi organına dokunmaktan korkan kadınlar okuyoruz.
ne alakası var cehennemle günahla? herkes sizin inancınızda olmak zorunda mı???"Namus bacak arasinda degildir" diyorsun ama cehennem fena sicaktir cesaretin varsa yanmaya yap tabi gunahinida buraya yazıp herkesi sahit tut kendine
Soru detayları: 2.5 yıllık bir ilişkimiz var benim babam hariç ailem biliyor. Babam biraz ters olduğu için okulum bitince söyleyeceğiz. Onun ise bütün ailesiyle ben tanıştım. Eğer olursa devam ederse ciddi düşünüyoruz. Bu süreç boyunda başbaşa kaldığımızda öpüşüp koklaşmak dışında çok şey yapmadık ama karşılıklı birbirimizi arzuluyoruz hep. Erkek arkadaşım bir kez olmak isteyip sonra ben hazır değilim diye anlayışla karşılamıştı. Şimdi ise ben istiyorum. İleride seni bırakır gider laflarını lütfen söylemeyin. Namus bacak arasında değildir. Daha önce biriyle birlikte olduğum için beni istemeyen birine rastlarsam ilerde zaten bu düşüncede olan biri benim kafa yapıma uymaz. Size sorum şu sizce anın getirdiği gibi mi davranayım yoksa ona artık istediğimi söyleyeyim mi hazırlık vs açısından bir otele kış tatiline gitmek gibisinden?
Size sorum şu sizce anın getirdiği gibi mi davranayım yoksa ona artık istediğimi söyleyeyim mi hazırlık vs açısından bir otele kış tatiline gitmek gibisinden?
Ben sormadımki sizin ilişkinizin nasıl oldugunu ben kendiminkinden bahsettim kolay olanların yanısıra zor olanlarıda var herşey kolay olmak zorunda degl farkettiysen kendisini kasmamasını söylemişim benm yaptıgım hatayı yapmaması için .ok güle güle
Ne uzattın ya düş yakamdan öffBiz de size sormamıştık sizinkinin nasıl olduğunu. Hatta inanır mısınız konu sahibi bile sormamış.
Yapayım mı yapmayayım mı, zor mu kolay mı, acır mı acımaz mı diye bir soru yok ortada. İçinizde tutamayıp anlatasınız geldiyse demek
Verdiğiniz cevabın konu sahibi dahil kimseye bir faydası yok. Hatta zararı var. Bunu fark edemiyorsanız her başlık altında bu ponçik deneyiminizi anlatıp hemcinslerinizi korkutmaya devam edebilirsiniz tabii. Sorulmasa bile