Erkek arkadaşım ile birlikte olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz türk milletiyiz turk milleti namusludur öyle sewişmeler oynaşmalar yapiyimmi diye buraya soramaz daha ciddi meseleler warken musulman degilsede Allah hidayet wersin

Biz türk milletiyiz turk milleti namusludur öyle sewişmeler oynaşmalar yapiyimmi diye buraya soramaz daha ciddi meseleler warken musulman degilsede Allah hidayet wersin
O zaman bir turk olarak v harfi yerine w yazmamayi ogrenin oncelikle. Madem milletinize, kulturunuze bu kadar baglisiniz

Fetwa werenler Allahin emrini söyleyenlerdir benim ne haddime fetwa wermek

Soru sorulmus detaya girilmemeli yani dini boyutundan baskasina ne, belki ateist belki dindar bunu nerden bilebilirsin. Yani kiz birlikte olmak istiyormus sevgilisiyle, olsam iyi mi olur kotu mu olur diye sormamis kimseye.
Burda cehennem yangin gunah kavramlarini mi ogreteceksiniz magaradan mi cikti bu insanlar, saka misiniz..

Bu uyarilardan sonra ikna oldum vazgectim demesini mi bekliyorsunuz cidden? Keske herkes herseyi dogru algilayip mantikli cevaplar verebilse.

Çok sevdiğim bir söz var "Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en büyük namussuz odur."

Maxidewran siz yazımınız hakkında yorum yaptırmaz sana ne derken insanların yatak odasına karışma hakkını nasıl buluyorsunuz. Burasi cinsellik bölümü, özellikle burada kesinlikle dini yorum yasak. Gidin hatim indirilen, salavat çekilen bölümde takılın. Bu ülkede ne sadece türkler ne sadece müslümanlar yaşıyor. Ayrıca şeriatta bile evli kişinin zina cezasıyla bekar kişinin zina cezası ayrı, bunu yazan bekar bir bayan, size ne

Çok sevdiğim bir söz var "Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en büyük namussuz odur."
E öyleyse camilerde ne diyor zinami edin diyorlar gunaha düsmeyin diyorlar onlardami namussuz Haşaa bizim yapmamiz gereken konu sahibine güzel şekilde anlatmak yapicak olan işinin kötu şey oldugunu gerisinide o bilir!

Insanlarin yatak odasinami??hangi yatak odasina ya?hangi bölumde takilacagimi o beni ilgilendirir lütfen bekarsa bekarligini bilsin onun kiymetini sonradan gelip buraya konu açiyorlar erkek arkadaşim sogudu benden istemiyor ne yapiyim diye

Ya sabır, sanane kardeşim sanane. Evlenmeden sevişmeye karar veren kadın, seviştiği adamın bir gün gideceği ihtimalini göze alıyordur. Siz nikaha bekarete önem veriyorsunuzdur, o vermiyordur. Vermediği için de burnu kanamış gibi olacaktır. Genç odandan bir çık da dünya gör. Sizi ilgilendiren birşey yok, kimsenin işine karışma hakkınız bulunmuyor.

Bekarlar çekyatta mı yatıyor sizin diyarda, onların da yatak odası var. Tamam siz takılın burada banı yiyince hatta doymayıp ikinci banı yiyince akıllanırsınız Mune bu akşam çok çağıran oldu seni ama hep aynı kişi yüzünden

Lütfen kondom kullanın

Ne yapicak canimi mi alicak tovbe bismillah hadi ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…