Erkek arkadaşım ile birlikte olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence evlenmeden önce yapmayın Ya gerçekten evlenince o heyecan çok farklı oluyor. Bir daha da o gün gelmiyor biliyormusun. Sen bilirsin yinede
Size de eleştiri gelmiş. Ben kararınıza saygı duyuyorum elbette. Ama ben evliliği yakın gelecekte düşünmüyorum. Şu anda da bu arzum varken kendimi dizginlemek istemiyorum ilerde keşke yapsaydım demek istemiyorum sevgiler

Evet herkes namus bekçisi oldu gerçekten:)) zaten gel birlikte olalım gibisinden demeyecğim bu ara işleri çok yoğun. İzinli olduğun bi gün gel rahatlamak için bi kaç gün uzaklaşalım diyeceğim. Sonra gelişine bırakırım dediğiniz gibi

Teşekkür ederim. Yorumunuz için Tabikide karar sizin.

Yapıp yapmadığım siz dahil kimseyi ilgilendirmez. Siz kendinizi kocanıza saklayın kolunuza takılan 3 bilezik ile de yeni açılmış hediye paketiyim diye övünün lütfen
Ben evli değilim canım. Öyle evleneyim diye de ortada dolanmıyorum. Ben sadece sonrasında pişmanlık yaşadığında üzülmeni istemediğim için düşüncemi yazdım. Buraya konu açtığına göre herkes özgürce düşüncesini yazar. Yazmamızı istemiyordun o zaman niye açtın ve sordun. İyi ya da kötü eleştiri eleştiridir. Sonuçta 14 yasında bir kadında çocuk doğurabiliyor. Hayat kendisinin insanın yaşadığı iyi ya da kötü onu etkiler. Karşısındaki insanda sadece düşüncesini söyler ve karşı taraf işine geleni onaylar.

Merhaba, nişanlıyim.Tamamen bilgisiz olduğum için sormak istiyorum. Nişanlim sürekli içeri bosalarak birlikte olmak istiyor. Ertesi gün hapı kullanmak istemiyorum. Kondom da o kullanmak istemiyor. Doğum kontrol hapı içeri boşalmada da koruma yapar mı bunu merak ediyorum. Çok utandığım için doktora veya eczaneye soramadım.

Merhaba,
Bu konu başkasına ait. sorularınızı konu açarak sorabilirsiniz

Siteye yeni üye olduğum için yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum, kusura bakmayın
KONU AÇ seçeneğinden kendi konunuzu açabilirsiniz

Peki bunun konuyla ilgisi ne?

Bu arada bir ay öncesinden başlayın doğum kontrol hapı kullanmaya. Bir tane içeyim, ertesi gün korumaya başlasın gibi bir durumu yok onların. Geneli öyle yani.

Eleştirenlere laf edip aile tutumunu vs anlatmışsın bu kadar detaya ne gerek var o zaman.

Reactions: Z P
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…