- 11 Ocak 2021
- 10
- 5
- 21
-
- Konu Sahibi allizwell0503
Size de eleştiri gelmiş. Ben kararınıza saygı duyuyorum elbette. Ama ben evliliği yakın gelecekte düşünmüyorum. Şu anda da bu arzum varken kendimi dizginlemek istemiyorum ilerde keşke yapsaydım demek istemiyorumBence evlenmeden önce yapmayınYa gerçekten evlenince o heyecan çok farklı oluyor. Bir daha da o gün gelmiyor biliyormusun. Sen bilirsin yinede
Harika yorumYapıp yapmadığım siz dahil kimseyi ilgilendirmez. Siz kendinizi kocanıza saklayın kolunuza takılan 3 bilezik ile de yeni açılmış hediye paketiyim diye övünün lütfen
Evet herkes namus bekçisi oldu gerçekten:)) zaten gel birlikte olalım gibisinden demeyecğim bu ara işleri çok yoğun. İzinli olduğun bi gün gel rahatlamak için bi kaç gün uzaklaşalım diyeceğim. Sonra gelişine bırakırım dediğiniz gibiAman yine gelmiş vaazcılar ya sabır yarabbimvallahi bak tam 3 kez yazdım yazdım sildim, yazdım yazdım sildim. Her seferinde dozu azaltmayi denedim ama olmadı. Hiç girmeyeyim o konuya banlanirim kesin. Sadece diyeceğim şu; size ne arkadaşlar, size ne? Bak yine yazdım yazdım sildim yok yapamıyorum en iyisi Allah'a havale.
Konuya gelince, bence planlı olmasındansa spontane gelişmesi daha güzel olur. Yani bahsettiğin kış tatili gibi bir şeyi söyleyebilirsin ona ama birlikte olmak istediğinin detayını vermene gerek yok. Çünkü öyle olunca öncesinde sürekli buna odaklanacaksiniz ikiniz de ve beklentileriniz çoğunlukla o yönde olacak, ana odaklanamayacaksiniz.
Yani bir de kadınlar daha normal yaklaşabilir ama bir erkek sevişecegini öğrendiği andan itibaren saniyeler artık tik tok yerine başka bir şey olarak ilerlemeye başlar, buraya güzel bir kelime oyunu geldi aklıma ama yazarsam yine banlanirim
Bence akışına bırak, zamanı mekanı sen belirle ama ona hiç bahsetme. O an geldiğinde içinden ne geliyorsa onu yaparsın. Hayat senin hayatın, nasil mutlu olacaksan öyle yaşa
Gerçekten çileden çıkarıyorlar. Kadınlar ölüyor çıtı çıkmıyor kimsenin. Ama bir kişi sevişsin dünyanın sonu sanki ya örümcek beyinlilikHarika yorum
Ya takma git eğlen aynı yaştayız istediğini yapGerçekten çileden çıkarıyorlar. Kadınlar ölüyor çıtı çıkmıyor kimsenin. Ama bir kişi sevişsin dünyanın sonu sanki ya örümcek beyinlilik
Teşekkür ederim. Yorumunuz içinSize de eleştiri gelmiş. Ben kararınıza saygı duyuyorum elbette. Ama ben evliliği yakın gelecekte düşünmüyorum. Şu anda da bu arzum varken kendimi dizginlemek istemiyorum ilerde keşke yapsaydım demek istemiyorumsevgiler
İyi zevkler sana canım.Fake değilim :) kim olduğum sizi ilgilendirmez. Evet bu soruyu sormak için üye oldum siteye. Kendi kararım ve olumsuz yorumları aldırmıyorum. Bunca kötülük kol gezerken benim istediğim bir şeyi özgürce yapabilmem kimseyi ırgalamamalı.
Ben evli değilim canım. Öyle evleneyim diye de ortada dolanmıyorum. Ben sadece sonrasında pişmanlık yaşadığında üzülmeni istemediğim için düşüncemi yazdım. Buraya konu açtığına göre herkes özgürce düşüncesini yazar. Yazmamızı istemiyordun o zaman niye açtın ve sordun. İyi ya da kötü eleştiri eleştiridir. Sonuçta 14 yasında bir kadında çocuk doğurabiliyor. Hayat kendisinin insanın yaşadığı iyi ya da kötü onu etkiler. Karşısındaki insanda sadece düşüncesini söyler ve karşı taraf işine geleni onaylar.Yapıp yapmadığım siz dahil kimseyi ilgilendirmez. Siz kendinizi kocanıza saklayın kolunuza takılan 3 bilezik ile de yeni açılmış hediye paketiyim diye övünün lütfen
Merhaba,Merhaba, nişanlıyim.Tamamen bilgisiz olduğum için sormak istiyorum. Nişanlim sürekli içeri bosalarak birlikte olmak istiyor. Ertesi gün hapı kullanmak istemiyorum. Kondom da o kullanmak istemiyor. Doğum kontrol hapı içeri boşalmada da koruma yapar mı bunu merak ediyorum. Çok utandığım için doktora veya eczaneye soramadım.
Siteye yeni üye olduğum için yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum, kusura bakmayınMerhaba,
Bu konu başkasına ait. sorularınızı konu açarak sorabilirsiniz
Siteye yeni üye olduğum için yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum, kusura bakmayın
Peki bunun konuyla ilgisi ne?Merhaba, nişanlıyim.Tamamen bilgisiz olduğum için sormak istiyorum. Nişanlim sürekli içeri bosalarak birlikte olmak istiyor. Ertesi gün hapı kullanmak istemiyorum. Kondom da o kullanmak istemiyor. Doğum kontrol hapı içeri boşalmada da koruma yapar mı bunu merak ediyorum. Çok utandığım için doktora veya eczaneye soramadım.
Bu arada bir ay öncesinden başlayın doğum kontrol hapı kullanmaya. Bir tane içeyim, ertesi gün korumaya başlasın gibi bir durumu yok onların. Geneli öyle yani.Merhaba, nişanlıyim.Tamamen bilgisiz olduğum için sormak istiyorum. Nişanlim sürekli içeri bosalarak birlikte olmak istiyor. Ertesi gün hapı kullanmak istemiyorum. Kondom da o kullanmak istemiyor. Doğum kontrol hapı içeri boşalmada da koruma yapar mı bunu merak ediyorum. Çok utandığım için doktora veya eczaneye soramadım.
Teşekkürler, yeni yeni öğreniyorum konu olarak açtım bu mesajı nasıl sileceğimi bulamıyorumBu arada bir ay öncesinden başlayın doğum kontrol hapı kullanmaya. Bir tane içeyim, ertesi gün korumaya başlasın gibi bir durumu yok onların. Geneli öyle yani.
Mesaj silmek yasaktır.Teşekkürler, yeni yeni öğreniyorum konu olarak açtım bu mesajı nasıl sileceğimi bulamıyorum