Erkek arkadaşım ile birlikte olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Namus bacak arasinda degildir" diyorsun ama cehennem fena sicaktir cesaretin varsa yanmaya yap tabi gunahinida buraya yazıp herkesi sahit tut kendine
İnanç düzeyini biliyor musunuz konu sahibinin? ya da sitedeki herkesin Müslüman olduğunu mu düşünüyorsunuz. Ha bir de dini yorum yasak

Tamam

Bencr ortamı hazırla ve kendiliğinden gelissin

Hey allahım kız sanki yapsam mı diye soruyor...Bazen bazı üyelerin sadece konu sahiplerini bozmak için yazdıklarını düşünüyorum.
Eğer gerçekten sevip ilkinizi sevgilinizle yaşamak istiyorsanız anı yaşayın derim.Planla olmaz büyüsü bozulur.Zaten sizin kararınız,bedeniniz.Nedeni niçini günahı sevabı kimseyi ilgilendirmez

Son düzenleme:
Uyarmayip destek mi olsaydim evet biraz sert oldu yazdiklarim ama fazla rahat geldi herkes gorusunu yazmakta ozgur malum bende yazdim
Hanımefendi burası cinsellik başlığı, paylaşım yapan herkes 18 yaşından büyük, yani yasal olarak da inanç açısından da kendi yükünü taşıyacak yaşta, kaldı ki budist bile olabilir, uyarı istemiyor öneri istiyor

Aman yine gelmiş vaazcılar ya sabır yarabbim vallahi bak tam 3 kez yazdım yazdım sildim, yazdım yazdım sildim. Her seferinde dozu azaltmayi denedim ama olmadı. Hiç girmeyeyim o konuya banlanirim kesin. Sadece diyeceğim şu; size ne arkadaşlar, size ne? Bak yine yazdım yazdım sildim yok yapamıyorum en iyisi Allah'a havale.

Konuya gelince, bence planlı olmasındansa spontane gelişmesi daha güzel olur. Yani bahsettiğin kış tatili gibi bir şeyi söyleyebilirsin ona ama birlikte olmak istediğinin detayını vermene gerek yok. Çünkü öyle olunca öncesinde sürekli buna odaklanacaksiniz ikiniz de ve beklentileriniz çoğunlukla o yönde olacak, ana odaklanamayacaksiniz.

Yani bir de kadınlar daha normal yaklaşabilir ama bir erkek sevişecegini öğrendiği andan itibaren saniyeler artık tik tok yerine başka bir şey olarak ilerlemeye başlar, buraya güzel bir kelime oyunu geldi aklıma ama yazarsam yine banlanirim

Bence akışına bırak, zamanı mekanı sen belirle ama ona hiç bahsetme. O an geldiğinde içinden ne geliyorsa onu yaparsın. Hayat senin hayatın, nasil mutlu olacaksan öyle yaşa

Sen yapma etme desekte yapacak ateşe sahip görünüyorsun. Bence bu duyguyu yaşa adam senden zevk almadığı için ilişkiyi bitirip gidince yeni yöntemler keşfedersin. Belki de sen adamın tarzından zevk almazsın başka bir erkek istersin.
Namus kelimesini kullanmanda enteresan benim sapıkça düşüncem olsa dini alet etmem.

Kelime oyunu nedense çok hoşuma gitti gece gece güldürdünüz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…