- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi allizwell0503
İnanç düzeyini biliyor musunuz konu sahibinin? ya da sitedeki herkesin Müslüman olduğunu mu düşünüyorsunuz. Ha bir de dini yorum yasak"Namus bacak arasinda degildir" diyorsun ama cehennem fena sicaktir cesaretin varsa yanmaya yap tabi gunahinida buraya yazıp herkesi sahit tut kendine
TamamSizin yorumunuz da ayrı garip olmuş.
İlk ilişkide zevk alacağını sanıyorsan yanılıyorsun benim canım çok yandı vs deyip kasma kendini demek ne alaka?
Kadınları bu şekilde ilişkiden korkuttukları için pek çok kadın bugün vajinismus mücadelesi veriyor.
Böyle yardım edecekseniz etmemeniz daha sağlıklı
Bencr ortamı hazırla ve kendiliğinden gelissinSoru detayları: 2.5 yıllık bir ilişkimiz var benim babam hariç ailem biliyor. Babam biraz ters olduğu için okulum bitince söyleyeceğiz. Onun ise bütün ailesiyle ben tanıştım. Eğer olursa devam ederse ciddi düşünüyoruz. Bu süreç boyunda başbaşa kaldığımızda öpüşüp koklaşmak dışında çok şey yapmadık ama karşılıklı birbirimizi arzuluyoruz hep. Erkek arkadaşım bir kez olmak isteyip sonra ben hazır değilim diye anlayışla karşılamıştı. Şimdi ise ben istiyorum. İleride seni bırakır gider laflarını lütfen söylemeyin. Namus bacak arasında değildir. Daha önce biriyle birlikte olduğum için beni istemeyen birine rastlarsam ilerde zaten bu düşüncede olan biri benim kafa yapıma uymaz. Size sorum şu sizce anın getirdiği gibi mi davranayım yoksa ona artık istediğimi söyleyeyim mi hazırlık vs açısından bir otele kış tatiline gitmek gibisinden?
Uyarmayip destek mi olsaydim evet biraz sert oldu yazdiklarim ama fazla rahat geldi herkes gorusunu yazmakta ozgur malum bende yazdimOnun gireceği günah seni neden ilgilendiriyor. Ateşi seni mi yakacak
Korkutmak istemedim yasini almis insan sertce uyarmak istedim sok etkisi okeyyyyyHangi tarikattansın bacım sen?
Bizim dinimizde korkutmak mı var?
Neyse dini konulara girmek yasak saçma sapan yere banlanamicim
Korkutmayi bilmemde destek olana nolur acaba merak ediyooruuummmmmm .......Hangi tarikattansın bacım sen?
Bizim dinimizde korkutmak mı var?
Neyse dini konulara girmek yasak saçma sapan yere banlanamicim
Hanımefendi burası cinsellik başlığı, paylaşım yapan herkes 18 yaşından büyük, yani yasal olarak da inanç açısından da kendi yükünü taşıyacak yaşta, kaldı ki budist bile olabilir, uyarı istemiyor öneri istiyorUyarmayip destek mi olsaydim evet biraz sert oldu yazdiklarim ama fazla rahat geldi herkes gorusunu yazmakta ozgur malum bende yazdim
HaklisinizKarşınızdakinin dinini bilmeden boyle konusmaniz ne kadar anlamsız? Hepimiz Müslüman degiliz. Herkes sizin inandiginiz dine mensup değil. Dinden öte baska mantıklı sebeplerle onu bu davranışından dondurebilirdiniz.
Evet cok haklisinizHanımefendi burası cinsellik başlığı, paylaşım yapan herkes 18 yaşından büyük, yani yasal olarak da inanç açısından da kendi yükünü taşıyacak yaşta, kaldı ki budist bile olabilir, uyarı istemiyor öneri istiyor
Etmeyin size ne?Korkutmayi bilmemde destek olana nolur acaba merak ediyooruuummmmmm .......
Sertçe uyarmak istemişKorkutmak istemedim yasini almis insan sertce uyarmak istedim sok etkisi okeyyyyy
+18'i gezerek yargı mı dağıtıyorsunuz ?Uyarmayip destek mi olsaydim evet biraz sert oldu yazdiklarim ama fazla rahat geldi herkes gorusunu yazmakta ozgur malum bende yazdim
Kelime oyunu nedense çok hoşuma gitti gece gece güldürdünüzAman yine gelmiş vaazcılar ya sabır yarabbimvallahi bak tam 3 kez yazdım yazdım sildim, yazdım yazdım sildim. Her seferinde dozu azaltmayi denedim ama olmadı. Hiç girmeyeyim o konuya banlanirim kesin. Sadece diyeceğim şu; size ne arkadaşlar, size ne? Bak yine yazdım yazdım sildim yok yapamıyorum en iyisi Allah'a havale.
Konuya gelince, bence planlı olmasındansa spontane gelişmesi daha güzel olur. Yani bahsettiğin kış tatili gibi bir şeyi söyleyebilirsin ona ama birlikte olmak istediğinin detayını vermene gerek yok. Çünkü öyle olunca öncesinde sürekli buna odaklanacaksiniz ikiniz de ve beklentileriniz çoğunlukla o yönde olacak, ana odaklanamayacaksiniz.
Yani bir de kadınlar daha normal yaklaşabilir ama bir erkek sevişecegini öğrendiği andan itibaren saniyeler artık tik tok yerine başka bir şey olarak ilerlemeye başlar, buraya güzel bir kelime oyunu geldi aklıma ama yazarsam yine banlanirim
Bence akışına bırak, zamanı mekanı sen belirle ama ona hiç bahsetme. O an geldiğinde içinden ne geliyorsa onu yaparsın. Hayat senin hayatın, nasil mutlu olacaksan öyle yaşa
Biraz oyle olmus sacma bir durum+18'i gezerek yargı mı dağıtıyorsunuz ?
Anlaşılmayıp boşa gidecek diye endişe etmiştimKelime oyunu nedense çok hoşuma gitti gece gece güldürdünüz