Erkek arkadaşım ile birlikte olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar,
bölüm cinsellik bölümü, 18 yaşını doldurmuş herkes buraya konu açabilir, evlilik öncesi ilişkiye karşı olan da vardır karşı olmayan da, hepiniz farklı bakış açılarına hayat görüşlerine sahipsiniz bu da çok doğal, hiçbirimiz tek tip düşünemeyiz zaten ama rica ediyorum dini yorumlar yazmayın çünkü üyeler aynı inanca sahip kişilerden oluşmuyor, kaldı ki herkes kendi inancının gerekliliklerini bilecek yaşta.

Ayrıca lütfen evlilik öncesi ilişkiye bakış açınızı yazarken eleştirilerinizi yargılayıcı bir üslupla dile getirmeyin çünkü herkesin özel hayatı kendini ilgilendirir.

Son düzenleme:
Soru detayları: 2.5 yıllık bir ilişkimiz var benim babam hariç ailem biliyor. Babam biraz ters olduğu için okulum bitince söyleyeceğiz. Onun ise bütün ailesiyle ben tanıştım. Eğer olursa devam ederse ciddi düşünüyoruz. Bu süreç boyunda başbaşa kaldığımızda öpüşüp koklaşmak dışında çok şey yapmadık ama karşılıklı birbirimizi arzuluyoruz hep. Erkek arkadaşım bir kez olmak isteyip sonra ben hazır değilim diye anlayışla karşılamıştı. Şimdi ise ben istiyorum. İleride seni bırakır gider laflarını lütfen söylemeyin. Namus bacak arasında değildir. Daha önce biriyle birlikte olduğum için beni istemeyen birine rastlarsam ilerde zaten bu düşüncede olan biri benim kafa yapıma uymaz. Size sorum şu sizce anın getirdiği gibi mi davranayım yoksa ona artık istediğimi söyleyeyim mi hazırlık vs açısından bir otele kış tatiline gitmek gibisinden?
Bence böyle bir ortam oluşucak bi plan yapabilirsiniz sadece sevişmek için değil başbaşa vakit geçirmek için de hoş olur orda da yakınlaşırsınız zaten

"Namus bacak arasinda degildir" diyorsun ama cehennem fena sicaktir cesaretin varsa yanmaya yap tabi gunahinida buraya yazıp herkesi sahit tut kendine
Mune Mune dini yorum yasak. Herkes müslüman değil çevrenizdeki muhafazakar insanlara söyleyin

Bence evlenmeden önce yapmayın 🥰Ya gerçekten evlenince o heyecan çok farklı oluyor. Bir daha da o gün gelmiyor biliyormusun. Sen bilirsin yinede 😍
Sizde burda tüm konulara bunu yazıyorsunuz kime göre evlilik dışı ilişki kötü? Size göre! Bunu kendinize saklayın hepimiz islamcı değiliz yeter artık yani

Sizde burda tüm konulara bunu yazıyorsunuz kime göre evlilik dışı ilişki kötü? Size göre! Bunu kendinize saklayın hepimiz islamcı değiliz yeter artık yani
Pardon yorumumda din ile alakalı birşey yazmadım. Siz neye gocundunz. İstediğimi yazarım siz kimsiniz de bana ahkam kesiyorsunuz. Size iyi akşamlar. Sizin yüzünüzden banlanmak istemiyorum.

Cinselliği evliliğe saklamak sadece Müslümanlara özgü değil ki kişinin kendi tercihi.

Hanımlar,
bölüm cinsellik bölümü, 18 yaşını doldurmuş herkes buraya konu açabilir, evlilik öncesi ilişkiye karşı olan da vardır karşı olmayan da, hepiniz farklı bakış açılarına hayat görüşlerine sahipsiniz bu da çok doğal, hiçbirimiz tek tip düşünemeyiz zaten ama rica ediyorum dini yorumlar yazmayın çünkü üyeler aynı inanca sahip kişilerden oluşmuyor, kaldı ki herkes kendi inancının gerekliliklerini bilecek yaşta.

Ayrıca lütfen evlilik öncesi ilişkiye bakış açınızı yazarken eleştirilerinizi yargılayıcı bir üslupla dile getirmeyin çünkü herkesin özel hayatı kendini ilgilendirir.
Mune abla yorumumda karşı tarafı rencide edicek hiç bişey söylemedim. Fikrimi söyledim. Siz bilirsiniz tabi dedim bitirdim. Konu sahibi de zaten extra bişey demedi sagolsun. @isiltilibalon ne oluyor onu anlamadım. Din konusuyla ilgili yazmışım gibi itham ediyor

Mune abla yorumumda karşı tarafı rencide edicek hiç bişey söylemedim. Fikrimi söyledim. Siz bilirsiniz tabi dedim bitirdim. Konu sahibi de zaten extra bişey demedi sagolsun. @isiltilibalon ne oluyor onu anlamadım. Din konusuyla ilgili yazmışım gibi itham ediyor
Neden yazdığınızı açıklayın o zaman evet merak ediyorum

Umarım 🤞 ilk seferinize değecek biridir. Çünkü bin kerede sevi..şseniz asla ilk günler gibi olmuyor. O heyecanı yaşayamıyorsunuz. Dokunulurken hissettiğiniz haz ileri de ilki gibi olmuyor maalesef ve tabi ilkler unutulmuyor o da başka bir önemli nokta. Yine de sizin tercihleriniz tabi koronaya rağmen yakınlaşmak istiyorsanız kış için Abantı öneririm. Çok hoş bir bölge. Güzel anılar biriktirebileceğinizi düşünüyorum. Ve sizin yerinizde olsam bu tercihimi de söylemezdim. Buna şartlanmamış olurdunuz ve oldu da istemediniz o an baskı hissetmezdiniz. Erkekler av köpekleri gibi sabitlenebiliyor ve durumun gerçekleşmemesi aranızı bozabilir. (elinden otuncağı alınmış bebek gibi davranabilir) Hakkınızda hayırlısı olsun.

@WOMAN bence bu mesajı yazan bir daha girmicek fake sen ne diyorsun? Yeni üye 4 mesaj. Acaba gerçekte kim? Böyle merak ediyorum sonra ben.
Fake değilim :) kim olduğum sizi ilgilendirmez. Evet bu soruyu sormak için üye oldum siteye. Kendi kararım ve olumsuz yorumları aldırmıyorum. Bunca kötülük kol gezerken benim istediğim bir şeyi özgürce yapabilmem kimseyi ırgalamamalı.

Umarım 🤞 ilk seferinize değecek biridir. Çünkü bin kerede sevi..şseniz asla ilk günler gibi olmuyor. O heyecanı yaşayamıyorsunuz. Dokunulurken hissettiğiniz haz ileri de ilki gibi olmuyor maalesef ve tabi ilkler unutulmuyor o da başka bir önemli nokta. Yine de sizin tercihleriniz tabi koronaya rağmen yakınlaşmak istiyorsanız kış için Abantı öneririm. Çok hoş bir bölge. Güzel anılar biriktirebileceğinizi düşünüyorum. Ve sizin yerinizde olsam bu tercihimi de söylemezdim. Buna şartlanmamış olurdunuz ve oldu da istemediniz o an baskı hissetmezdiniz. Erkekler av köpekleri gibi sabitlenebiliyor ve durumun gerçekleşmemesi aranızı bozabilir. (elinden otuncağı alınmış bebek gibi davranabilir) Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kendisini seviyorum gerçekten değer veriyorum. Bunca zaman kırmadı hiç beni değer verdik birbirimize hep. İlk sevişmemi onunla yaşamak beni pişman etmez diye düşünüyorum. Olur da her şey güzel gitmeye devam ederse evlilik düşünüyoruz zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X