• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek aileleri can da kız aileleri patlican mı?

düşüncesiz insanlarada söylemen gerekiyor söyleyebilmen için sadece kötü olmasına gerek yok ki.
sen böyle söylemessen konuşup dururlar.
Bize tursu salca yapmıs oraya gittiğimizde hiç işe elime sürdürmez yani kalk bunu yap falan demez ben yardım ederim etmeyincede niye etmiyosun demez yada diğer kvler gibi benden oglunu kısknamaz o yüzden sert sert cıkmak istemiyorum

Kv iyi bir insandır arkadaşlar tek sorunu geri kafalı olması bazen cok abartıyor bunu ben ailemden km.lerce uzaktayım dogudayım onlar batıda 15 tatilinde gidip ailemi görücez ama kv ne gerek var kar kışda deyip duruyor .eşim de yeni evliyiz bu tatilde gideriz ama diğer 15 tatillerinde gitmeyiz her yaz gideriz diyır yani ben yaza kadar memleketime gidemicem sebebi ise kar kış masraf .eşime beni ailemden mahrum edemezsin dedim tamam aşkım bu sene gidelim diğer seneler bakarız dedi ki benim ailemde yanıma gelecek mesela plan yapıyorlar şu zamamda geliriz diye ama onlar gelecek diye aylarca görmememin mamtıgı var mı geçen de kv kalkmıs diyor ki bizden 2 saat uzaklıkta kvdeler diyorum arada haftasonu gelin yok 15 tatilde geliriz diyor e biliyosun gidicez 4 aydır evliyim takmış kışın gitmeyin sana da gelmeyelim o zaman 1 ay gitmedik diye laf sokup duruyorlar ve eğer 15 tatilde gidersek de evim dogalgazlı diye şakasına anahtarı nize bıraksanıza ne güzel öyle her yer yanıyor dedi gülerek hiç sesimi cıkarmadım yüzüne bile bakmadım şu an bize gelememelerinin sebebi ise küçük görümcemin okulu var .her neyse ben zaten eşime dedim kimse engel olamaz her tatilde gidicem sen gelmesende ben gidicem dedim ama bu kv her huyu iyiken bu geri kafalılıgı canımı sıkıyor .iki soru işte iyi biri oldugu icin bu tatil meselesinde laf söylediğinde tersleyeyim mi yoksa he he deyip eşime yüklenmeye devam mı edeyim (eşime yüklenince yaptıramayacağım hiçbir sey yoktur işe yarar) ama kv laf söylemediğim icin patladım .2.soru ise anahtarı şakasına söyledi ama agzımı aradı sizce vereyim mi tatilde evde yokken (bence vermemeliyim ama diğer yanımda yazık gelsin dogalgazın keyfini sürsün diyor 15 gün )

tam kaynana ya... bende eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorum. kendi ailem başka şehirde. kv ye her hafta gideriz hatta bazen hafta da 2 olur. ayda bir de kendi ailemin yanına gidiyorum evlendiğimden beri. 5 yıllık evliyim bu arada.. 5 yıldır hala ısrarla her ailemin yanına gideceğim zaman aaaa sen daha yeni gitmedin mi demeleri bitmedi.ben de her defasında ayda bir gidiyorum daha ne kadar seyrek gideyim diyorum...
tatillerde gitme işi için kv ile yüz göz olma derim ben.. he he deyip kocan ile konuş. kv bi yere kadar karışır. sadece yazın görmek mi olurmuş. zaten ilerde çocuk olunca belki isticeksin ama gidemiceksin.şimdi fırsat buldukça git bence de.
ev anahtarı verme konusunda da benim kv de de istemişti. gelip gitmek için değildi gerçi ama 5-6 kere söyledi. işte yok ben şehir dışındayken su basarmış falan filan. he he dedim her seferinde eşime de olmaz o iş ne gerek var dedim. neticede ben kazandım. sizde vermeyin. acil bişi olur falan neyse de.. siz evde yokken ne alaka onların sizde kalması..

Bize tursu salca yapmıs oraya gittiğimizde hiç işe elime sürdürmez yani kalk bunu yap falan demez ben yardım ederim etmeyincede niye etmiyosun demez yada diğer kvler gibi benden oglunu kısknamaz o yüzden sert sert cıkmak istemiyorum
o zaman tatlı tatlı söyle lafını =)
yok ben diyemem diyorsan
eşin halletsin :ssz:
ben eşime hallettirmiştim

Bu konuda taviz vermeyin lütfen.Anahtari zaten vermeyin iki saat mesafede oturuyorsanız onlar da haftasonu gelebilir.
Benim ailem de uzakta.Kayinvalide her aileme gidişte konuşmaya çalışır yok hava soğuk yok çocuklar küçük.Ben cevabimi hep verdim."Boyle karar aldık, canimiz böyle istiyor " diyorum yine de her defasında konuşur.
Bir kere eşime ailemin yanında ne kadar kalacağımızı sordu eşim de Fatma Aliye ne kadar isterse o kadar dedi.ben icerdeydim duydum.xok hoşuma gitti doğrusu:KK66:
Bakın ne kadar güzel eşiniz cevabını veriyor o zaman size gerej kalmıyor cevap icin benimki cok sınırını asmadıgı sürece bir sey demiyor mesela evleri sobalı diye bizle aynı kdada yatın üsümeyin dediler eşim orda cıkıstı diğer odada yatcaz diye ama bu konıda cıkısmıyor bana bakarız diyor diğer seneler gelsin bir

bu geri kafalılık değil de düşüncesizlik ya da kendini düşünmek oluyor.

onlar plan yapmıştır kızının okulu tatile girince 15gün sizde kalacaktır kombili ev vurgusu da bundandır, o yüzden gitmenizi istemiyordur.

siz umursamadan gidin ama sakın anahtarı vermeyin bir kere verince daha geri alamazsınız ne münasebet siz yokken ne işleri var evinizde..

eşinizle de kötü olmayın tatlı tatlı ikna edin zaten sizinle aynı fikirdeymiş.

tam kaynana ya... bende eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorum. kendi ailem başka şehirde. kv ye her hafta gideriz hatta bazen hafta da 2 olur. ayda bir de kendi ailemin yanına gidiyorum evlendiğimden beri. 5 yıllık evliyim bu arada.. 5 yıldır hala ısrarla her ailemin yanına gideceğim zaman aaaa sen daha yeni gitmedin mi demeleri bitmedi.ben de her defasında ayda bir gidiyorum daha ne kadar seyrek gideyim diyorum...
tatillerde gitme işi için kv ile yüz göz olma derim ben.. he he deyip kocan ile konuş. kv bi yere kadar karışır. sadece yazın görmek mi olurmuş. zaten ilerde çocuk olunca belki isticeksin ama gidemiceksin.şimdi fırsat buldukça git bence de.
ev anahtarı verme konusunda da benim kv de de istemişti. gelip gitmek için değildi gerçi ama 5-6 kere söyledi. işte yok ben şehir dışındayken su basarmış falan filan. he he dedim her seferinde eşime de olmaz o iş ne gerek var dedim. neticede ben kazandım. sizde vermeyin. acil bişi olur falan neyse de.. siz evde yokken ne alaka onların sizde kalması..
Benim annemde saf gibi gitsene kv görmeye bu kadar uzun ara verme diyor erkek aileleri gerçekten bencil ya sanırıö bende vermiyeceğim anahtarı karar verdim

Kötü biri olsa söylicemde sadece düşüncesiz birde diyor ki yazında gider 1 ay kalırsınız sanane ya belki ben bütün yazı orda geçirmek istiyorum
Düşüncesiz insanlarla uğraşmak daha zor.Daha yeni evlisiniz yani herşeyin başindasiniz düşüncelerinizi söylemekten sakın çekinmeyin.Onlar düşünmüyorsa siz düşünmelerini sağlayın.Sonra önünü alamazsınız.Benim eşimin ailesi de kötü değildir.Allah razı olsun hiçbir kötülüklerini görmedim.Ama düşüncesizlerdir.Mesela bizim eşimle ve çocuğumla birlikte vakit geçirdiğimiz bir Pazar günümüz var.Aramadan sormadan pazar sabahı kapıya gelirlerdi.Baktık olmayacak artık Pazar günleri erkenden bizde dışarı çıkmaya başladık .Geldiler bulamadılar. Bir süre sonra vazgeçtiler artık.Kötülük ve düşüncesizlik farklı şeyler. Nasıl başlarsanız oyle devam eder.

bu geri kafalılık değil de düşüncesizlik ya da kendini düşünmek oluyor.

onlar plan yapmıştır kızının okulu tatile girince 15gün sizde kalacaktır kombili ev vurgusu da bundandır, o yüzden gitmenizi istemiyordur.

siz umursamadan gidin ama sakın anahtarı vermeyin bir kere verince daha geri alamazsınız ne münasebet siz yokken ne işleri var evinizde..

eşinizle de kötü olmayın tatlı tatlı ikna edin zaten sizinle aynı fikirdeymiş.
İster istemez patlıyorum eşime tutamıyorum kendimi eşim her yaz gideriz ama her subat gitmeyiz bu sene ilk diye gideriz dedi sonra ben laf söyleyince bakarız diğer subatlar gelsin dedi

Düşüncesiz insanlarla uğraşmak daha zor.Daha yeni evlisiniz yani herşeyin başindasiniz düşüncelerinizi söylemekten sakın çekinmeyin.Onlar düşünmüyorsa siz düşünmelerini sağlayın.Sonra önünü alamazsınız.Benim eşimin ailesi de kötü değildir.Allah razı olsun hiçbir kötülüklerini görmedim.Ama düşüncesizlerdir.Mesela bizim eşimle ve çocuğumla birlikte vakit geçirdiğimiz bir Pazar günümüz var.Aramadan sormadan pazar sabahı kapıya gelirlerdi.Baktık olmayacak artık Pazar günleri erkenden bizde dışarı çıkmaya başladık .Geldiler bulamadılar. Bir süre sonra vazgeçtiler artık.Kötülük ve düşüncesizlik farklı şeyler. Nasıl başlarsanız oyle devam eder.
Sizinkide iyi taktikmiş ve tutmuş valla ne güzel :) haklısınız önünü alamama durumu var gülerek biz gidiyoruz diyeyim :)

Sizinkide iyi taktikmiş ve tutmuş valla ne güzel :) haklısınız önünü alamama durumu var gülerek biz gidiyoruz diyeyim :)
Aynen oyle canım. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Ama eşine sakin yüklenme.Bak biz ilk evlendigimiz zaman eşimin ailesiyle evlerimiz yan yanaydı o zaman.Esim her sabah ailesini kahvaltıya cağırırdı.Sonra öğle yemeği,akşam yemeği derken bir baktım ben üç günlük evliyim ama mutfaktan çıkamıyorum. Eşime çağırma desem "sen benim ailemi istemiyo musun?" der diye bişeyde söyleyemiyorum .Artık bende kahvaltı hazırlayıp "hadi başbaşa kahvaltı yapalım" demeye başladım. Böyle böyle bu sorun da bitti.Ben böyle davranmasam ne eşim ne de ailesi evlendigimizi ve evimizin ayrı olduğunu anlamayacaklardı.Onlar da demiyordu ki "bunlar yeni evli rahatsız etmeyelim."Başından önlemini almazsan hep bir beklenti içinde olacaklar.Hep yıpranan sen olacaksın.

İster istemez patlıyorum eşime tutamıyorum kendimi eşim her yaz gideriz ama her subat gitmeyiz bu sene ilk diye gideriz dedi sonra ben laf söyleyince bakarız diğer subatlar gelsin dedi

eşinizle arayı bozmayın onlar için değmez.
keyif sizin ister hem şubat hem yaz tatilinde ailenize gidersiniz ister başka şehre otele kayak yapmaya gidersiniz.

şimdiden onun pazarlığına girmeyin derim kafanıza göre takılın bizim planımız bu deyin geçin.

Anahtarı sakın verme. Çoğaltıp kendine saklayabilir belli olmaz :KK48: eşinin üstüne de gitme karşıdan taraf olur sonra. Ailenin yanına o gelmese de gidersin istediğin zaman. Ters çıkmadan bu konuda net olduğunu anlat.

Evimin anahtarını kimseye vermezdim. 15 tatilde de bir hafta kalır dönerdim.

Annene git, kimseye kulak asma
Anahtarı sakın verme, iyi niyet yok çünkü.
Eşine de annene giderken kimseden izin almıyorsam,
kendi anneme giderken de kimseye hesap vermem de.
Annesine iletsin mesajını.
Teşekkürler yorumunuz icin vermiyorum isterse kötü gelin desinler

Anahtarı sakın verme. Çoğaltıp kendine saklayabilir belli olmaz :KK48: eşinin üstüne de gitme karşıdan taraf olur sonra. Ailenin yanına o gelmese de gidersin istediğin zaman. Ters çıkmadan bu konuda net olduğunu anlat.
Eşime öyle dedim sen gelmesende her şubatta her yaz da gidicem dedim kv birde yazın gider 1 ay kalırsınız diyor içimden hasbianallah dedimde işte neyse şubatta kendi aileme gitmesem bile eşime dedim kaplıcalara falan gideriz o zaman evde durmam ben dedim tamam gideriz dedi (amaç aileme gidemiyorsam onlarda gelemez kaplıca bahane )

Ailenin yanına git anahtarını kimseye verme. Ayrıca kimseye boyun eğme . Sanki kötü birşey yapmak istiyormuşsun gibi tövbe tövbe . Eşinde bakalım diyor ya sana bizim evde bakalım demek o işin yapılmayacağı anlamına geliyor kesin sizde de öyledir . Senle aynı durumdayız 5 aydın evliyim ailemden 750 km uzakta . Hiç gitmedim daha düğünden sonra. Yeni iznimiz olacak aralıkta gidicez . Sonra da yaza artık
Bu devirde iyi olmak yaramıyor kimseye biz kafamıza göre takılalım bacım kv de kim yüzüne bir şey demediğim için sessiz sakin sanıyor beni tatil gelsinde görsün anyayı konyayı

Aynen oyle canım. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Ama eşine sakin yüklenme.Bak biz ilk evlendigimiz zaman eşimin ailesiyle evlerimiz yan yanaydı o zaman.Esim her sabah ailesini kahvaltıya cağırırdı.Sonra öğle yemeği,akşam yemeği derken bir baktım ben üç günlük evliyim ama mutfaktan çıkamıyorum. Eşime çağırma desem "sen benim ailemi istemiyo musun?" der diye bişeyde söyleyemiyorum .Artık bende kahvaltı hazırlayıp "hadi başbaşa kahvaltı yapalım" demeye başladım. Böyle böyle bu sorun da bitti.Ben böyle davranmasam ne eşim ne de ailesi evlendigimizi ve evimizin ayrı olduğunu anlamayacaklardı.Onlar da demiyordu ki "bunlar yeni evli rahatsız etmeyelim."Başından önlemini almazsan hep bir beklenti içinde olacaklar.Hep yıpranan sen olacaksın.
Cok iyi yapmıssın işte akıllı davranınca en bastan bası agrımıyor sonra.tatlı dil ama ben genelde trip atınca ya da bagırıp cagırınc. eşim yola geliyor tatlı dil olur mu bilmiyorum ama deneyeyim adam da yıpranmaz hem .

eşinizle arayı bozmayın onlar için değmez.
keyif sizin ister hem şubat hem yaz tatilinde ailenize gidersiniz ister başka şehre otele kayak yapmaya gidersiniz.

şimdiden onun pazarlığına girmeyin derim kafanıza göre takılın bizim planımız bu deyin geçin.
Teşekkürler önerinizi dinleyeceğim ♡♡

Back