Erkeğin kadından 4 ay küçük olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

erkekler gec olgunlasiyor dogru da resit kisilerden bahsediyoruz degil mi,
atiyorum 15 yasindaki kiz ve erkegi karsilastirdiginizda tamam kiz kesinlikle daha olgundur da, 25 yasinda bu boyle degildir.
Bir sekilde o ara kapaniyor yani.
O yuzden sayilara bakmamak ve kisilige bakmaniz gerekir.

Ben ilk mesajimi dalga gecmek icin yazmadim aslinda,
evet adamin gozunun ustundeki kas bile batabilir birine, bu durumda o kisi icin uygun degildir.
Siz de 4 ayi takiyorsaniz kafaniza bu adam sizin icin uygun degildir.

Esimden 6 ay buyugum, ve ondan daha olgunum, zira karakterimiz boyle biraz da yastan bagimsiz olarak.
Ama ben onu oyle seviyorum o beni boyle seviyor.
matematik denklemi kurmuyoruz neticede.

Aaaa 4 ay nasıl belli olmaz yan yana durunca. Şaşırdım doğrusu
Arkadasim bu iliski yurumez.
Arada ki yas farki cok.
Hani 1 2 ay olsa neyse ama 4 ay cok fazla.
Yani eğer 8 aylık filansanız, 4 ay çok büyük sorun teşkil edebilir. O yaşlarda 4 ayın önemi çok fazla oluyor gerçekten.
Ay hala gülüyorum konunuza kusura bakmayın da... =))
Efsaneydi bu yorumlar hala gülüyorum

kendimden 9 ay küçük biriyle tanıştım
sevgili oldum (5 sene)
evlendim
kocam oldu (1,5 sene)
6,5 senedir bir sıkıntı yok

Eşim de benden 4 ay küçük. Ne var bunda. 4 yıl olsa hadi tamam

Arkadaşım, bu kadar takıntılı olmayın. Hayatınıza böyle sığ kalıplar sokmayın.

Ayrıca değil 5 yaş, 15 yaş senden büyük olsa bile, o adamın olgun olacağının garantisi yok. Olgunluk yaşanmışlıkla ilgilidir, yaşla değil.

Bakın benim 12 yaşından beri çalışan babam, 20 sindi gayet olgundu muhtemelen. Ama 35 in de hala babasına sırtını dayayan, ya da çalışsa bile anasının kuzu olarak aile ocağında mutlu mesut yaşayan, donunu yerden almayan erkeğimiz yok mu Tr de?

Arkadaşımla eşi arasında 4 yaş var iki yıllık evliler, dışardan bakınca hiç enişte 4 yaş küçük eğri filan durmuyor.Karakterler ve düşünceleriniz ayrıdır aranızda o 4 ay küçüklükten daha önemli bir problem.

4 ay küçüklüğü fiziksel olarak mı yoksa davranışsal olarak mı kafaya takıyorsunuz? Fiziksel olarak kesinlikle belli olmaz adam çok minyon siz de çok iri yapılı değilseniz. Davranışsal olarak da erkeğin davranışlarunı yaşından ziyade kişiliği belirliyor. Nice yaşı büyük adamlar var davranışları çocuktan beter

Ay canım 4 ay çok fazla küçükmüş. Olmaz bu iş. 4 gün küçük olsa bir nebze tolere edilebilirdi ay çok fazla

Saka bir yana yaş değil ay olarak küçülmüş hiç bir sorun olmaz. Yaş olsa bile sorun olmazda bazen erkekler sorun yapabiliyor.

ayol benimki de 4 ay küçük, yoldan 50 kişi çevirsen 50 si de aranızda 10 yaş var küçük olanda sensin der, ama gel gör ki adam kazma sen bunlara takılma, anlaşabiliyor musun, seviyor musunuz, kalbinde merhamet var mı, adam mı insan mı ona bak...

Eşim benden 6 ay küçük. Bilmeden başlamıştım. Sorun yaşanacak bi farkta yok. Arada takılıyodum ona sen sürünürken ben koşuyodum diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…