4 yas küçük

Yaş farkında sorun yok. Ama adamın karakteri sorunlu.

1) 25 yaş nedir ki bir sürü kızla ilişkisi olacak? Daha dünkü bebe sayılır. O kadar kızı hayatına aldığına göre ciddiyetsiz biri.

2) Bir sürü kızla ilişkisi olduğuna ve yaşı da çok genç olduğuna göre uzun süreli ilişki kuramıyor. Öyle ya, o genç yaşına o kadar ilişkiyi sığdırabilmesi için kısa ilişkiler yaşamış olmalı. Demek ki, ya karakteri sorunlu, ya da bağlanma problemi var.

3) Yaralıyım ne ya, küçük Emrah gibi. Ne yaşadın da yaralandın acaba? Doğru düzgün sürdürdüğün uzun bir ilişkin bile yok. Arabesk arabesk tavırlar. İki günde bayar insanı. Bir de karşısındaki insana çöp tenekesi gibi negatif enerjiyi döker gider böyleleri. Başkasının çöpünü taşıdığınla kalırsın. Bence hiç gerek yok.

4) Eski ilişkileriyle ilgili hiçbir şeyi her ne olursa olsun yeni ilişki kurduğu birine anlatmamalı bir erkek. En fazla “geçti gitti, üstünde konuşulacak bir şey yok” gibi suya sabuna dokunmayan açıklamalarla geçiştirmeli. Yaralı biriyim dediğine göre aşıktır da. Aşık olmasa üstünde durmaz konunun. O zaman sizi yara bandı olarak kullanıyor sonucu çıkar ki evlerden ırak.

Bence bu maddeler sebebiyle ofsayt bir tip. Ama tabi karar sizin. Tek sorun yaş ise yaş problem değil.
Yara almışmış sevsinler.onun verdiği yaralar ne olacakmış?

Çok kız arkadaşı olan kendimden 4 yaş büyük biriyle evlendim 4 ay dolmadan boynuzlandım. Yakaladım diye şiddet gördüm. Yılı görmeden boşandım.

Sonra kendimden 6 yaş küçük bakir 🫣 biriyle evlendim 9 yılımız bitti çocuklu,mutlu ve uyumluyuz.

Şimdi işin içinden çık bakalım.

Back
X