- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi senvarsindiye
-
Yahu bebek misiniz de aranizda 4 ay gelisim farki olacak. Olgunluk yasa bakmaz esim benden 1 yas kucuk yemin ederim hayatimda bu kadar mantik abidesi birini gormedim. Ben deli dolu anlik karar veririm mesela o acayip olgundur.Selam kk üyeleri
Ben yaşa fazla takıntılı biriyim hep kendimden 4 5 yaş büyük birini istemişimdir. Geçen ay biriyle tanıştım benden 4 ay küçük. Aslında ikimize yan yana bakınca bu belli olmuyor ama ben olgunlasamadiklarini düşünüyorum nedense. Sizce erkeğin kadından küçük olması sorun teşkil eder mi?
Asla nice yaşını almış insanlar var hayatta birşey katamayan. Merhamet vicdan eksikliği var. Hiç takılmayın karakterine takılın.Selam kk üyeleri
Ben yaşa fazla takıntılı biriyim hep kendimden 4 5 yaş büyük birini istemişimdir. Geçen ay biriyle tanıştım benden 4 ay küçük. Aslında ikimize yan yana bakınca bu belli olmuyor ama ben olgunlasamadiklarini düşünüyorum nedense. Sizce erkeğin kadından küçük olması sorun teşkil eder mi?
Benim eşimle aramızda 5 ay var canımSelam kk üyeleri
Konu sahibinden boyu, 10 cm uzun olması gerekirsen 9.98 cm uzunmuş. 0.02 mm bir fark varmış.Boyu da sizden 0.000000002 cm kısa mı acaba
O kadar da değil. Ablası diyelimBence oluru yok ben bi çifte baktığımda kim kimden kaç gün büyük onu bile anlarım annesi gibi durursunuz yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?