- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi senvarsindiye
Dalga geçen sizsiniz gibi duruyorYa dalga geçmeyin nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalga geçen sizsiniz gibi duruyorYa dalga geçmeyin nolur
Yoo hayır öyle bir konu açıldı ama zaten yaşların küçük olduğunu belirttim evlilik için erken olduğunu falanSen 96 sin sanirim bu durumda o da 22 23 yasinda ins evlenmeyi dusunmuyorsunuzdur
Bizde zaten Loreth 'in dediği gibi gülerken düşündük. İyi ki açtın konuyuBende güldüm ya ama işte insan ister istemez düşünmüyor değil bir de dedim ya ben hep büyük olmasini istedim yaşıt bile olmasın diyordum
Yani eğer 8 aylık filansanız, 4 ay çok büyük sorun teşkil edebilir. O yaşlarda 4 ayın önemi çok fazla oluyor gerçekten.
Ay hala gülüyorum konunuza kusura bakmayın da... =))
Kadini gectim hadi ama erkek icin cok cok cok cok erken bi yas zaten.Yoo hayır öyle bir konu açıldı ama zaten yaşların küçük olduğunu belirttim evlilik için erken olduğunu falan
Aynen gelen cevaplardan sonra bide gerçekten sukretmem gerekecekkız ben 10 yaş büyük alacam derdim
benım ki 3 YAŞ küçük ,
haline şükret
Bence de daha çocuk gibi zatenKadini gectim hadi ama erkek icin cok cok cok cok erken bi yas zaten.
Böyle düşünüyorsanız hiç bulaşmayın bile.Geçen ay biriyle tanıştım benden 4 ay küçük. Aslında ikimize yan yana bakınca bu belli olmuyor ama ben olgunlasamadiklarini düşünüyorum nedense.
Üzgünüm ama galiba öyle biriyim evet. Ama yaş mevzusu benim için hep önemli oldu kendimi bildim bileli kendimle yaşıt birini bile istemedim. Eğer toplumun empoze ettiği düşünceden kastınız buysa tabi. Bir de erkeklerin geç olgunlastiklarini (istisnalar dışında) hepimiz biliyoruz. O yüzden boyle düşünüyorumBöyle düşünüyorsanız hiç bulaşmayın bile.
Hayır toplum böyle düşünceleri zaten empoze ediyor siz de bu düşünceye karşı koymak yerine çanak tutuyorsunuz...
Zihniyetimden kastınız büyük birini istememse evet etti. Ama herşeyi de buna bağlamam tabi sırf bunun içinde kimseyi reddetmemSiz zihniyette biri için sorun teşkil eder evet.
Evet kastım oydu.Üzgünüm ama galiba öyle biriyim evet. Ama yaş mevzusu benim için hep önemli oldu kendimi bildim bileli kendimle yaşıt birini bile istemedim. Eğer toplumun empoze ettiği düşünceden kastınız buysa tabi. Bir de erkeklerin geç olgunlastiklarini (istisnalar dışında) hepimiz biliyoruz. O yüzden boyle düşünüyorum
Dört ay için bile yanyana duruşunuzu düşünüyorsanız reddetmelisiniz.Zihniyetimden kastınız büyük birini istememse evet etti. Ama herşeyi de buna bağlamam tabi sırf bunun içinde kimseyi reddetmem
Ben size arada 30 yaş farkı olmalı demiyorum. Öyle olursa bu tabi ki iyi nedenlerden dolayı olmaz. Siz şuan 20 lik kızla 50 lik adam hakkında konuşuyorsunuz buna kimse doğal bakmaz ve bence toplum bunu empoze etmeye çalışmıyor. Ben 5 yaştan bahsediyorum ki zaten erkeklerinin genelinin daha geç olgunlaştığı bilimsel olarakta kanıtlanmış vaziyette. Tabi ki istisnalar olabilir ama genel olarak durum bu.Evet kastım oydu.
Yani erkekler nerdeyse kendinden 30 yaş küçük kadınlarla evlenebilirken sizin dört ay küçük biriyle ben olamam kiiiii geç olgunlaşıyorlar zaten olmaaaazz şeklindeki düşünceniz çok acı. Toplum erkeklere bilerek genç kadınlarla evlenmeyi empoze ediyor zaten genç yaşta anne olsunlar istiyorlar yaşlanınca kendilerine baktırmak istiyorlar.
Yani siz iyi nedenlerden dolayı mı yaşça olgun ya da büyük erkeklerin genç kadınlarla birlikte olduğunu sanıyorsunuz?
Ben orada 30 yaşa kadar yolu var erkekler için diyorum zaten bilerek öyle yazdım.Ben size arada 30 yaş farkı olmalı demiyorum. Öyle olursa bu tabi ki iyi nedenlerden dolayı olmaz. Siz şuan 20 lik kızla 50 lik adam hakkında konuşuyorsunuz buna kimse doğal bakmaz ve bence toplum bunu empoze etmeye çalışmıyor. Ben 5 yaştan bahsediyorum ki zaten erkeklerinin genelinin daha geç olgunlaştığı bilimsel olarakta kanıtlanmış vaziyette. Tabi ki istisnalar olabilir ama genel olarak durum bu.