• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin kadından 4 ay küçük olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen ay biriyle tanıştım benden 4 ay küçük. Aslında ikimize yan yana bakınca bu belli olmuyor ama ben olgunlasamadiklarini düşünüyorum nedense.
Böyle düşünüyorsanız hiç bulaşmayın bile.
Hayır toplum böyle düşünceleri zaten empoze ediyor siz de bu düşünceye karşı koymak yerine çanak tutuyorsunuz...

Böyle düşünüyorsanız hiç bulaşmayın bile.
Hayır toplum böyle düşünceleri zaten empoze ediyor siz de bu düşünceye karşı koymak yerine çanak tutuyorsunuz...
Üzgünüm ama galiba öyle biriyim evet. Ama yaş mevzusu benim için hep önemli oldu kendimi bildim bileli kendimle yaşıt birini bile istemedim. Eğer toplumun empoze ettiği düşünceden kastınız buysa tabi. Bir de erkeklerin geç olgunlastiklarini (istisnalar dışında) hepimiz biliyoruz. O yüzden boyle düşünüyorum

Üzgünüm ama galiba öyle biriyim evet. Ama yaş mevzusu benim için hep önemli oldu kendimi bildim bileli kendimle yaşıt birini bile istemedim. Eğer toplumun empoze ettiği düşünceden kastınız buysa tabi. Bir de erkeklerin geç olgunlastiklarini (istisnalar dışında) hepimiz biliyoruz. O yüzden boyle düşünüyorum
Evet kastım oydu.
Yani erkekler nerdeyse kendinden 30 yaş küçük kadınlarla evlenebilirken sizin dört ay küçük biriyle ben olamam kiiiii geç olgunlaşıyorlar zaten olmaaaazz şeklindeki düşünceniz çok acı. Toplum erkeklere bilerek genç kadınlarla evlenmeyi empoze ediyor zaten genç yaşta anne olsunlar istiyorlar yaşlanınca kendilerine baktırmak istiyorlar.
Yani siz iyi nedenlerden dolayı mı yaşça olgun ya da büyük erkeklerin genç kadınlarla birlikte olduğunu sanıyorsunuz?

Zihniyetimden kastınız büyük birini istememse evet etti. Ama herşeyi de buna bağlamam tabi sırf bunun içinde kimseyi reddetmem
Dört ay için bile yanyana duruşunuzu düşünüyorsanız reddetmelisiniz.

Bu arada olgunluk yaşla alakalı değil. Türk erkekleri geç olgunlaşıyor çünkü anaları ellerinden gelse yedikleri lokmaları bile çiğneyip verecekler ağızlarına. 40 yaşında ergen gibi takılan da var 25inde yaşına göre gayet olgun olanda. Kendinden küçük erkekle olamayacağını düşünmek kendine güvensizlik geliyor bana bu yüzden bahanesi de olgun değiller oluyor :) Zaten toplum erkeğe hak kadına yasak görür bu tarz durumları bari kadınlar yapmasın. Zihniyetinizi genişletin.

Evet kastım oydu.
Yani erkekler nerdeyse kendinden 30 yaş küçük kadınlarla evlenebilirken sizin dört ay küçük biriyle ben olamam kiiiii geç olgunlaşıyorlar zaten olmaaaazz şeklindeki düşünceniz çok acı. Toplum erkeklere bilerek genç kadınlarla evlenmeyi empoze ediyor zaten genç yaşta anne olsunlar istiyorlar yaşlanınca kendilerine baktırmak istiyorlar.
Yani siz iyi nedenlerden dolayı mı yaşça olgun ya da büyük erkeklerin genç kadınlarla birlikte olduğunu sanıyorsunuz?
Ben size arada 30 yaş farkı olmalı demiyorum. Öyle olursa bu tabi ki iyi nedenlerden dolayı olmaz. Siz şuan 20 lik kızla 50 lik adam hakkında konuşuyorsunuz buna kimse doğal bakmaz ve bence toplum bunu empoze etmeye çalışmıyor. Ben 5 yaştan bahsediyorum ki zaten erkeklerinin genelinin daha geç olgunlaştığı bilimsel olarakta kanıtlanmış vaziyette. Tabi ki istisnalar olabilir ama genel olarak durum bu.

Ben size arada 30 yaş farkı olmalı demiyorum. Öyle olursa bu tabi ki iyi nedenlerden dolayı olmaz. Siz şuan 20 lik kızla 50 lik adam hakkında konuşuyorsunuz buna kimse doğal bakmaz ve bence toplum bunu empoze etmeye çalışmıyor. Ben 5 yaştan bahsediyorum ki zaten erkeklerinin genelinin daha geç olgunlaştığı bilimsel olarakta kanıtlanmış vaziyette. Tabi ki istisnalar olabilir ama genel olarak durum bu.
Ben orada 30 yaşa kadar yolu var erkekler için diyorum zaten bilerek öyle yazdım.
Nice kadınlar var evlendikleri erkek yaşça küçük olsa da kendilerinden olgun olduklarını söylüyorlar kaç üye yazdı gördüm.
Siz bu sığ düşüncenizle kendinizden beş yaş büyüğü bulur evlenirsiniz ama mutluluğun anahtarı erkeğin beş yaş ya da on yaş kadından büyük olmasında değil.
On yaş ve üzeri yaş farkı zaten dediğim gibi erkeklerin sevgiden çok yaşlanınca kendine baktırma, kadının sağlıklı çocuklar doğurabileceği düşüncesinden oluşuyor.
Ama siz hala anlamamakta ısrarcısınız çünkü kendinizden yaşça küçük erkeklere dediğiniz gibi siz de olgun değilsiniz. Bazı yaşı büyük erkekler de yaşı küçük olsa da kadının olgun durmasından, yaşına göre mantıklı konuşmasından etkileniyor.

4 ayın baya baya belli olması lazım yahu onu boyu falan uzamamıştır daha bebek gibi durur yanınızda. Allah aşkına ne alakası var yaşla falan olmuyor o işler bazıları geliyor 35 40 yaşına ama hala ergen gibi davranıyor, sorumluluk almıyor, bazısı da aynı yaşlarda da olsanız olgun olabilir ilişkinin sorumluğunu alabilir yaşla bağlantısı nedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back