Erkeğin küçük olduğu ilişki

cokmutsuzbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
32
-24
1
Arkadaşlar ben 1 aydır biriyle konuşuyorum işlerin bu kişi arkadaşımın arkadaşı
Bende 30 yaşından sonra yaş kompleksi başladı ve insanlara kendimi 4 yaş küçük söylüyorum ki cidden genç duruyorum
Neyse gelelim konuya bu konuştuğum kişiye de ilk baş kendimi 4 yaş küçük (28im dedim) söyledim
O da 27 yaşında
Ama halbuki ben 32yim
Şu an iş ciddiye gidiyor ve sanaldan tanıştık ama uzak değl mesafe 1-2 aya yüzyüze görüşmeyi düşünüyoruz
Ben eskiden kendimden küçük birine asla bakmam derdim fakat 5 yaş var arada
Onu geçtim arada 5 yaş olduğunu bilmiyor çünkü yaşımı yalan söyledim
Ama çok hoşuma gidiyor her şey çok uyumlu
Ne yapabilirim lütfen akıl verin

Benim bir tanıdık vardı benden 5 yaş büyüktü
Ben 25 yaşındaydım bir gün biriyle tanışırken kendini 24 olarak tanıttığını gördüm
Bu kadın benden 5 yaş büyüktü ne ara benden küçük oldu diye bir sorguladım
Sonra herkese 24 dediğini öğrendik 6 yaş geriye atmıştı
kendisini tanıyan arkadaşlar olarak baya gülmüştük bu duruma yani kulağa acımasız gelebilir ama dalga konusu oluyor
çünkü kişinin okul arkadaşları vs yaşını gayet iyi biliyor oluyor böylece küçük söylediği mutlaka ortaya çıkıyor bir yerde 🥲
Hem de çok gülünç duruma düşüyorlar.
Benim de esimin kardeşi benden büyük 1 yaş ortamda konuşuyorlar kaç yaşındasın, taş çatlasın 30 duruyorsun falan😂😂
Bizimki diyo E zaten yaşımı tam gösteriyorum 30 um😂😂
İStedikleri kadar küçültsünler yaşlarını gözler çizgiler az çok ele veriyor yaşı ben hemen şakk diye anlıyorum kim kaç yaşında.

Bende 30 yaşından sonra yaş kompleksi başladı ve insanlara kendimi 4 yaş küçük söylüyorum ki cidden genç duruyorum
Neyse gelelim konuya bu konuştuğum kişiye de ilk baş kendimi 4 yaş küçük (28im dedim) söyledim
O da 27 yaşında
Ama halbuki ben 32yim
Şu an iş ciddiye gidiyor ve sanaldan tanıştık ama uzak değl mesafe 1-2 aya yüzyüze görüşmeyi düşünüyoruz
Ben yaşa takılmadım. Eşimde benden 6 yaş küçük hiç sorun yaşamadık.
Asıl olay sizin ona yalan söylemeniz. Bence yüzyüze görüşmeden önce söyleyin o da ne yapacağına karar versin.

İlk buluşmanızda yaşınızı söyleyin. İşler ilerler o zaman öğrenir sizde çok büyük bir yıkıma yol açar. Ayrıca 5 yaş nedir ki? Abartı bir fark değil. Önce ki kızdan hoşlanmadığı için belki de yaşı sorun etmiştir. Bende evlenmeden önce kendimden küçük bir erkekle evlenmem derdim hatta reddettiğim kişiler bile oldu. Gün sonunda kendimden küçük biriyle evlendim çünkü aşık oldum.
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim 🌸 İkiniz kaç yaşındasınız peki?

Ben de asla kendimden küçük erkekle ilişki kuramam diyorum sürekli. Çünkü erkekler geç olgunlaşıyor. Umarım kınadığım, asla dediğim başıma gelmez 😅😜
Yaaa bende öyle diyordum. Ama şöyle diyeyim kendimden büyük kişilerlede ilişki kurdum. Ama senden genç olan sana daha çok ilgi gösteriyor gibi hahshshs eşim böyle bana hayran gibiydi daha önce ki hiçbir ilişkimde böyle olmamıştı çıtır her zaman daha iyi 😅🤣

O da 27 yaşında
Ama halbuki ben 32yim
Yani başlığa bakınca normal bir durum olabilir diyordum ama sizin yalan söylediğinizi okuyunca sizden kaynaklı olarak olmaz bu ilişki. Hem neden yalan söylüyorsunuz ki eninde sonunda ortaya çıkacak utanmayacak mısınız ? Şu yaş konusunu kompleks haline getirenleri anlamıyorum er geç o yaşa geleceksin neyden kaçıyorsun??

Yaaa bende öyle diyordum. Ama şöyle diyeyim kendimden büyük kişilerlede ilişki kurdum. Ama senden genç olan sana daha çok ilgi gösteriyor gibi hahshshs eşim böyle bana hayran gibiydi daha önce ki hiçbir ilişkimde böyle olmamıştı çıtır her zaman daha iyi 😅🤣
Eski sevgililerim , eski eş falan hepsi benden birkaç yaş büyüktü. Ama karşıma benden küçük erkekler de çıktı ilişki kurmak istediklerinde ben istemedim. Çıtır erkek iyidir bence de 😄😄 yine de korkuyorum 4-5 yaş küçük birisine gönlümü kaptırmaktan. Olgun , karizmatik, ne istediğini bilen net olan erkekler daha çok hoşuma gidiyor.

Eski sevgililerim , eski eş falan hepsi benden birkaç yaş büyüktü. Ama karşıma benden küçük erkekler de çıktı ilişki kurmak istediklerinde ben istemedim. Çıtır erkek iyidir bence de 😄😄 yine de korkuyorum kendimden 4-5 yaş küçük birisine gönlümü kaptırmaktan. Olgun , karizmatik, ne istediğini bilen net olan erkekler daha çok hoşuma gidiyor.
Haklısınız. Karakter olarak olgun karizmatik net erkekler her zaman çok çekici. Ama bazen bunun yaşlada ilgisi olmuyor ya. Ya da bana Allah tarafından düzgün biri denk geldi. Ben sevdiğim içindir belki bilmiyorum ama eşim bana çok karizmatik geliyor. Net bir insan. Sadece benimle ilgilenirken yumuşacık oluyor. Dışarıda insanlar eşime çok soğuk gibi diyor. Ama evde kedi gibi. Bence küçük birine şans verebilirsiniz. Belki de aradığınız mutluluk ondadır 🤣

Haklısınız. Karakter olarak olgun karizmatik net erkekler her zaman çok çekici. Ama bazen bunun yaşlada ilgisi olmuyor ya. Ya da bana Allah tarafından düzgün biri denk geldi. Ben sevdiğim içindir belki bilmiyorum ama eşim bana çok karizmatik geliyor. Net bir insan. Sadece benimle ilgilenirken yumuşacık oluyor. Dışarıda insanlar eşime çok soğuk gibi diyor. Ama evde kedi gibi. Bence küçük birine şans verebilirsiniz. Belki de aradığınız mutluluk ondadır 🤣
Benim hemşir fantezim var biraz. Eğer karşıma yaşından daha olgun ama küçük birisi çıkarsa, tipi, karakteri hoşuma giderse ilişkiyi kabul ederim belki :) insan sevince her şeyi güzel geliyor.

İstanbul'da yaşıyorum ahahaah, sağlık çalışanı olsun da sürekli kontrole gideyim sdfsjsjddfghk
Bizim bir arkadaş acile gitti oradaki doktoru çok beğendi. Adamın nöbetçi olduğu günler neredeyse her gün bitti başka bir bahaneyle adamda anlamış olmalı ki gülerek şakalaşarak sohbete başladılar 🤣 sonra instagramdan eklediler sevgili oldular ve bonus evlendiler….

Bizim bir arkadaş acile gitti oradaki doktoru çok beğendi. Adamın nöbetçi olduğu günler neredeyse her gün bitti başka bir bahaneyle adamda anlamış olmalı ki gülerek şakalaşarak sohbete başladılar 🤣 sonra instagramdan eklediler sevgili oldular ve bonus evlendiler….
Ayyy işte tam benlik hikaye bu😄😄 sen nerde yaşıyorsun? Bu sitede dişçisine aşık olup evlenen bir üye de vardı. Çok var böyle aşk hikayeleri aslında ama herkes bunu anlatmıyor.

Ayyy işte tam benlik hikaye bu😄😄 sen nerde yaşıyorsun? Bu sitede dişçisine aşık olup evlenen bir üye de vardı. Çok var böyle aşk hikayeleri aslında ama herkes bunu anlatmıyor.
Ankara’da yaşıyorum bende. 🤣 evet çok gerçekten. Karşıdaki kişininde bekar olduğuna eminsek bence tanışma gerçekleştirebiliriz. İlla erkeğin adım atması gerekmiyor bence

Ankara’da yaşıyorum bende. 🤣 evet çok gerçekten. Karşıdaki kişininde bekar olduğuna eminsek bence tanışma gerçekleştirebiliriz. İlla erkeğin adım atması gerekmiyor bence
Bana şimdiye kadar hep erkekler adım attı. Ama teklif eden ben olursam erkekler şımarır diye düşünüyorum. O yüzden kimsenin egosunu okşayamam. Geçen yıl hastanede gördüğüm bir hemşir vardı. 3-4 kere gittim yanına. Hem dahiliyede kan verdim hem jinekoloji hormon testi için kan vermiştim, sonra yeğenim de kan değerlerini kontrol etmek isteyip bana özenince 😅😅 onunla da gittik hatta yeğenimle de sohbet etti çocukları çok sevdiğini söylemişti. Annemle de gittik o da kan verdi. Onun sayesinde tüm sülale kan verdi o kadar çok hoşuma gitmişti ki. Gamzeli, güler yüzlü biriydi . 🥰😍 Öyle ayak üstü 15-20 dk konuştuk. Sosyal medyadan hesabımı mı bulamadı ya da beni beğenmedi mi bilmiyorum ama sohbeti güzel sıcakkanlı birisiydi. Son görüşmede " bir şeye ihtiyacın olursa ben hep buradayım, bu kattayım yine görüşürüz" demişti.

Bana şimdiye kadar hep erkekler adım attı. Ama teklif eden ben olursam erkekler şımarır diye düşünüyorum. O yüzden kimsenin egosunu okşayamam. Geçen yıl hastanede gördüğüm bir hemşir vardı. 3-4 kere gittim yanına. Hem dahiliyede kan verdim hem jinekoloji hormon testi için kan vermiştim, sonra yeğenim de kan değerlerini kontrol etmek isteyip bana özenince 😅😅 onunla da gittik hatta yeğenimle de sohbet etti çocukları çok sevdiğini söylemişti. Öyle ayak üstü 15-20 dk konuştuk. Sosyal medyadan hesabımı mı bulamadı ya da beni beğenmedi mi bilmiyorum ama sohbeti güzel sıcakkanlı birisiydi. Son görüşmede " bir şeye ihtiyacın olursa ben hep buradayım, bu kattayım yine görüşürüz" demişti.
Bence hoşuna gitmişsiniz ama bulamama ihtimali de var tabii. Adını soyadınızla direkt bulunabiliyor musunuz sosyal medyada? Belki de aradı sizi 🤣

Bence hoşuna gitmişsiniz ama bulamama ihtimali de var tabii. Adını soyadınızla direkt bulunabiliyor musunuz sosyal medyada? Belki de aradı sizi 🤣
İsim soyisimle kayıtlıyım evet. O zamanlarda profil fotoğrafım başka bir şeydi sonra kendi fotoğrafımı koydum. Kan verme yerinde, isim soy isim de anons ediliyor biliyorsunuz. Hesabım gizli. Belki bakar araştırır bulur diye bekledim ama istek gelmeyince vazgeçtim beklemekten :)

İsim soyisimle kayıtlıyım evet. O zamanlarda profil fotoğrafım başka bir şeydi sonra kendi fotoğrafımı koydum. Kan verme yerinde, isim soy isim de anons ediliyor biliyorsunuz. Hesabım gizli. Belki bakar araştırır bulur diye bekledim ama istek gelmeyince vazgeçtim beklemekten :)
Yeğeninizi çocuğunuz sanmış olabilir mi? 🤣🤣 erkekler biraz şey salak ya hahshshs

Back
X