• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin kadından 4 ay küçük olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer 30 li yaşlarda olsaydınız olmazdı ama evlilik düşünüyorsanız sizin yaşlarda sorun bence yani o daha ergen ...ama siz evlenecek yastasiniz

Benim ilk eşim benden 2,5 yaş büyüktü ama ben neredeyse annelik yaptım ona :anne: Şimdi nişanlım benden 3 yaş küçük üstelik çocukluğumuzu biliyoruz ve ben daha çok biliyorum :rolleyes: ama ne görüntü olarak anlaşılıyor ne de olgunluk olarak. Karşındakinin ve senin karakterinizle ve görüntünüzle ilgili tamamen

Selam kk üyeleri
Ben yaşa fazla takıntılı biriyim hep kendimden 4 5 yaş büyük birini istemişimdir. Geçen ay biriyle tanıştım benden 4 ay küçük. Aslında ikimize yan yana bakınca bu belli olmuyor ama ben olgunlasamadiklarini düşünüyorum nedense. Sizce erkeğin kadından küçük olması sorun teşkil eder mi?
Yahu bebek misiniz de aranizda 4 ay gelisim farki olacak. Olgunluk yasa bakmaz esim benden 1 yas kucuk yemin ederim hayatimda bu kadar mantik abidesi birini gormedim. Ben deli dolu anlik karar veririm mesela o acayip olgundur.

Selam kk üyeleri
Ben yaşa fazla takıntılı biriyim hep kendimden 4 5 yaş büyük birini istemişimdir. Geçen ay biriyle tanıştım benden 4 ay küçük. Aslında ikimize yan yana bakınca bu belli olmuyor ama ben olgunlasamadiklarini düşünüyorum nedense. Sizce erkeğin kadından küçük olması sorun teşkil eder mi?
Asla nice yaşını almış insanlar var hayatta birşey katamayan. Merhamet vicdan eksikliği var. Hiç takılmayın karakterine takılın.

Selam kk üyeleri
Benim eşimle aramızda 5 ay var canım😃ben ondan 5 ay büyüğüm yani. Valla şimdiye kadar bir sorun olmadı o yönden bizde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back