4 yas küçük

kadınlara küsmüş yara almış ve artık ona birseyler katacak değer verecek bir insan istediğini söyledi..
Yaşa falan takılmam ama şu yazdığın şeyden sonra sağlıklı bi ilişki yaşayacağınızı zannetmiyorum.
Olumsuz herhangi durumda-olayda sana burdan parantez açacak. Ben zamanında çok üzüldüm, şimdi mutlu olmak istiyorum kafasına girip her olayda seni manipüle edecek.
Bi erkeğin kadınlara küstüğünü başka bir kadına anlatması da ayrı bi ironi 😂

Merhaba kızlar hepinizin bayramını kutlarım 🥰 hikayemi bilenler bilir aradan 1.5 yıl geçti ve karşıma çok yakışıklı düzgün gördüğüm bana saygı duyan bir erkek çıktı. O kadar çok kız ilişkisi olmuş ki kadınlara küsmüş yara almış ve artık ona birseyler katacak değer verecek bir insan istediğini söyledi.. tanıştığımızda ikimizde birbirimizin yas farkını bilmiyorduk sadece benden 1 yas küçük diye düşünüyordum ama 4 yas olunca bende bir anda onu çocuk kılığına sokma düşüncesine girdim .. ortak noktalarımiz çok fazla ve aynı şeyleri sevdiğimizin de farkına vardım.. o hiç evlenmemiş bense narsist bir eş birsuru siddet abuk subuk şeyler yaşadım benim yaşım 29 onun 25 bu ilişki ciddiyete biner mi bilmiyorum kendimde garip hissettim .. sizlerin düşüncesi nedir kendinizden küçük biri ile olur musunuz ?
Çok yaralıyım edebiyatı aşırı ergen. O nedenle olmaz bence . Yaştan bağımsız. Ha gezecek eğlenecekseniz ikiniz de okey. Ama evlilik düşünün varsa taraflardan olmaz. Erkek zaten evlilik düşünmüyordur bence, söylediklerinden anlasılan o.

Merhaba kızlar hepinizin bayramını kutlarım 🥰 hikayemi bilenler bilir aradan 1.5 yıl geçti ve karşıma çok yakışıklı düzgün gördüğüm bana saygı duyan bir erkek çıktı. O kadar çok kız ilişkisi olmuş ki kadınlara küsmüş yara almış ve artık ona birseyler katacak değer verecek bir insan istediğini söyledi.. tanıştığımızda ikimizde birbirimizin yas farkını bilmiyorduk sadece benden 1 yas küçük diye düşünüyordum ama 4 yas olunca bende bir anda onu çocuk kılığına sokma düşüncesine girdim .. ortak noktalarımiz çok fazla ve aynı şeyleri sevdiğimizin de farkına vardım.. o hiç evlenmemiş bense narsist bir eş birsuru siddet abuk subuk şeyler yaşadım benim yaşım 29 onun 25 bu ilişki ciddiyete biner mi bilmiyorum kendimde garip hissettim .. sizlerin düşüncesi nedir kendinizden küçük biri ile olur musunuz ?
Bu iş yaşa değil adamlığa bakar.
Adamsa, karakterli ise, aldığı kararları uyguluyor ise, rafine zevkleriniz uyuyor ise neden olmasın ki…

O kadar çok kız ilişkisi olmuş ki kadınlara küsmüş yara almış ve artık ona birseyler katacak değer verecek bir insan istediğini söyledi..
üff ne kadar klişe yalanlar kusucam 🤢 25 yaşında ne kadar kadınla ilişkisi olmuş, ne yaşamış da bu kadar yara alıp, kadınlara küsme triplerine girmiş? Tam bir drama queen. Sadece şu alıntıladığım kısım tek başına kocaman bir red flag

O kadar çok ilişkisi olmuş ve hiçbiri ona bir şeyler katamamış, enteresan. Hiç istemezdim şu cümleleri kuran birini. Zaten sütten ağzınız yanmış, bu kadar aceleye gerek yok.

ben insanların yara almış olmasını anlarım ama hayatını düzeltmek için ne gibi prensipler belirlemiş ve kendince kurallarını uyguluyor mu buna bakarım. geçmiş deneyimlerin paylaşılması taraftarıyım. detayları anlatırım, sorarım. bence yaş problem. 30-34 olsaydı problem demezdim sanırım. ona da 34 olunca yorum yapabilirim herhalde. 20'li yaşlarda 1 senede 5 senelik değişim geçirip, deneyim kazanabiliyorsun bence. geçmişte ne yaşanmışsa yaşanmış. bugün yeni bir gün. uzun zamana yayardım, yokuşa sürerdim, test ederdim. vazgeçerse kendi bilirdi. böylece neymiş anlamış olurduk. :lülülü:

Son düzenleme:
profilinizde yaşınız 38 yazıyor. Buna göre 4 yaş hiç bir şey. Ama anlattığınıza göre 25 yaşında bu kadar yara almış bir erkek bilemedim ... Ama 4 yaş yaş farkı sayılmaz.

Böyle duygusal triplere girmesi olgun olmadığını gösteriyor zaten. 4 yaş fark sorun değil ama 25 yaş çok çok genç, hele erkek için, çok toy, evlilik düşüncesi olduğunu da sanmıyorum. İlişki beklentileriniz muhtemelen uyuşmayacak, temkinli olun, kaptırmayın lütfen.

Yaş farkı bence abartılacak bir fark değil. Ben büyük veya küçük 5 yaşa kadar normal buluyorum. Ama 25 yaşında, çok fazla ilişkisi olmuş, geçmişte çok darbe aldım, kadınlara küsüm, ciddi ilişki düşünmüyorum modunda takılan biri beni düşündürürdü açıkçası. Dikkat edin sizinle sadece gezip eğlenme derdinde biri olabilir.

Ben kadının büyük olduğu ilişkilere sıcak bakamıyorum.kendim de tecrübe ettim 1,2 yaş bile benlik değil.6 ay da olsa erkek büyük olsun istiyorum.

Back
X