Ahahaha iletirim kendisineBen yazın sortsuz dolaşıyorum
Zaten o sıcakta adam bakarak doyuyor şort işine girmesin daha erken
Aynen ha yalnız çok basit gibi anlatıyorlar benim hiç aklıma gelmemişti bunlar. Helal olsun vallaAl al her cilve önemli
Evet çocuk uyuduğunda fırsatımız olduğunda birlikte gireriz çok güzel oluyorherkes banyo sonrasını öneriyor ama ben birlikte banyoyu öneririmbanyo şartlarına bağlı olarak tabi 1 mt duşakabin varsa mülteci gibi oluyor hatta metrobüs gibi insan ama geniş bi banyo ise süper tadından yenmez
Bugün akşam eve geldiğinde acaba önce hangisinden başlasam diye düşünüyorumAynen ha yalnız çok basit gibi anlatıyorlar benim hiç aklıma gelmemişti bunlar. Helal olsun valla
Gerdan bükme (yapamadığımız için) hariç hepsi olabilir gibiBugün akşam eve geldiğinde acaba önce hangisinden başlasam diye düşünüyorum
Ahaha evetGerdan bükme (yapamadığımız için) hariç hepsi olabilir gibi
Ne yani hafif dekolteli giyip eğilince anlamıyorlar miOnu anlıyorlar fos o
Üzdün beniBurda herkesin biseylerden etkilenebilecegi bir kocası var ne iyi. Bir de ne yaparsan yap aklı orda olmayan var. Senin gururunu kıran. Seksi bir harekete saf bir sevgiyle bakan. Hata mı ettim bilmiyorum evlenmekle tutku,arzu sıfır. Her şey monoton ve belli günlerde. Oysa ki ben daha çok gencim.
Ne kadar kabullenmesem de yanlış yaptığımı bilmek bu da beni üzüyorÜzdün beni
Vay trendyolda varmıdır bu hemen alaymEki Görüntüle 3006859
Su tarz coraplari aşırı tavsiye ediyorum
Üstüne hafif uzun bol sweatshirt
Alın size gündüz seksisi evin içinde
Cesit cesit var hemde kedili medili her türlüVay trendyolda varmıdır bu hemen alaymilk defa giymiş olucam hoşuna gider belki
Kessinliklee, ben kullanıyorum.Eki Görüntüle 3006859
Su tarz coraplari aşırı tavsiye ediyorum
Üstüne hafif uzun bol sweatshirt
Alın size gündüz seksisi evin içinde
Uzerine uzun tishort mu giycemCesit cesit var hemde kedili medili her türlü
Spor seksilik en sevdiğimdir❤
Ne istersen uzun kollu, tisort ,sweatshirt popoyu kapatacak minilikte ve hafifçe bol olsunUzerine uzun tishort mu giycem
Nasıl resim aticam buraya atamadimNe istersen uzun kollu, tisort ,sweatshirt popoyu kapatacak minilikte ve hafifçe bol olsun
Dosya ekleye basNasıl resim aticam buraya atamadim
Abartma ya, ben de buradan bir sürü şey öğrendim, öğrendiklerimi yeniden paylaşıyorum.İste üstad işte gerçek bir öğretmen
Sendenogrendik zaten çoğu taktiği zemheri