Bebeğimin Küçülenleri

E bebeğin kampanyası vardı galiba götürüyorsun temizleyip ihtiyaç sahiplerine gidiyor gibi (gidiyor mudur hala var mıdır bilemem)
En güzeli dolaba uygun fiyatlayıp eklemek ordan kargo karşılığı gönderirsiniz fotoğraflamak zor ama bir kaç tanesi satılınca alıcılar takip eder sonrakiler seri satılır.

aklıma gelen alternatif olursa eklerim.

E bebeğin kampanyası vardı galiba götürüyorsun temizleyip ihtiyaç sahiplerine gidiyor gibi (gidiyor mudur hala var mıdır bilemem)
En güzeli dolaba uygun fiyatlayıp eklemek ordan kargo karşılığı gönderirsiniz fotoğraflamak zor ama bir kaç tanesi satılınca alıcılar takip eder sonrakiler seri satılır.

aklıma gelen alternatif olursa eklerim.
benim aklıma da ilk dolap geldi. ama valla yemek yemeye zor vakit buluyorum bazen. kendimde o gücü bulamadım 😂😂

Kızlar konuyu açacak uygun bir başlık bulamadığım için buraya açıyorum.

Bebeğimin yenidoğan ve 0-3 ay arası kıyafetleri var küçülen. Kışlık tulumları falan da var yine 0-3 ay için. İhtiyacı olan varsa kargo ücreti karşı ödemeli olarak göndermek istiyorum. Etrafta verecek kimsem yok. Yasadığım yerde çok çevremiz yok. Çoğu h&m, zara, ebebek, lcw marka. Hediye gelenler de var markasını bilmediğim. Dolapta vs satıcam yoksa.. O da çok zahmetli geliyor 🙄😂

Bu arada kıyafetlerin hepsi neredeyse cinsiyetsiz. Hem kız hem erkek bebekler için uygundur diye düsünüyorum.

İsteyen kişiler bana ulaşırsa çok sevinirim. Temmuz ayında tasınıyoruz. giderken yük olsunlar istemiyorum.
Yoğun bakımda bebek kıyafetlerine ihtiyaç oluyor. Çevrenizde bebek yoğun bakımı olan devlet hastanesi ya da üniversite hastanesi varsa oraya verebilirsiniz. Benim bebeğim kaldığında çok faydası olmuştu. Kıyafetlerin. Anne odasında kalıp bebeklerini 3 saate bir besleme bakım veriyorsun. O sırada zaten aklına kıyafet falan gelmiyor. Orada olan kıyafetleri giydiriyorlardı küvöz dışında tuttuğunda. Bende bütün kıyafetlerimi sonradan yoğun bakıma verdim. Dizinde küçük kıyafetleriniz uygun olacaktır orası için.

Yoğun bakımda bebek kıyafetlerine ihtiyaç oluyor. Çevrenizde bebek yoğun bakımı olan devlet hastanesi ya da üniversite hastanesi varsa oraya verebilirsiniz. Benim bebeğim kaldığında çok faydası olmuştu. Kıyafetlerin. Anne odasında kalıp bebeklerini 3 saate bir besleme bakım veriyorsun. O sırada zaten aklına kıyafet falan gelmiyor. Orada olan kıyafetleri giydiriyorlardı küvöz dışında tuttuğunda. Bende bütün kıyafetlerimi sonradan yoğun bakıma verdim. Dizinde küçük kıyafetleriniz uygun olacaktır orası için.
Benim oğlum premature doğdu. Prematüre kıyafet ve açılmamış paket bez var elimde şapka eldiven de hiç kullanılmadı. Hastaneye bağışlamak istedim kabul etmediler. Verecek kimseyi de bulamadım

Benim oğlum premature doğdu. Prematüre kıyafet ve açılmamış paket bez var elimde şapka eldiven de hiç kullanılmadı. Hastaneye bağışlamak istedim kabul etmediler. Verecek kimseyi de bulamadım
N’aptınız peki esyaları dilerseniz bebek eşyaları yardımlaşma topiğine yazın ihtiyacı olan biri size ulaşırsa ordan sizde ona hedıye edersiniz

Back
X