Evet sırtıma suremiyorum yardım eder misinYazın evde plaj elbiseleriyle geziyorum, adam sürekli hazır olda kalıyor
Banyo sonrası yanında giyinmek ya da giyinirken bir şey söylemek için seslenmek de oldukça etkili, duş sonrası giyinmeden krem falan sürebilirsiniz yanında
İste üstad işte gerçek bir öğretmenYazın evde plaj elbiseleriyle geziyorum, adam sürekli hazır olda kalıyor
Banyo sonrası yanında giyinmek ya da giyinirken bir şey söylemek için seslenmek de oldukça etkili, duş sonrası giyinmeden krem falan sürebilirsiniz yanında
Ya harikasınYapmaya çalıştım dediğinizi aynanın karşısında koca hamile göbeğiyleeşim sen niye ince ince yasemincedeki gülazer gibi hareketler yapıyorsun dedi
Ay çok güldüm ahahhahahahaYapmaya çalıştım dediğinizi aynanın karşısında koca hamile göbeğiyleeşim sen niye ince ince yasemincedeki gülazer gibi hareketler yapıyorsun dedi
whatsapp webdeki kazamzıdan sonra eşim whatsaptan bişeyler atmayı yasakladı artık banaEn önemli kriter bakımlı olmak. Mesela güzel kokmak. Saçların şampuan kokması erkekleri delirtiyor. Hafif bir krem kokmak, parfüm kokmak. Mesela parfümümü değiştirdim sence bu nasıl diyerek boynunuzu uzatabilirsinizBen dekoltenin az ve öz olmasından yanayım. Hafif v yaka bir üst giysisi ile sizin boynunuzu koklarken göğüs frikiği verebilirsiniz. Taytın leoparını bilmem ama evet tayt her daim iş görür bir malzeme. Evde mutlaka tayt ile dolaşın göbeğiniz müsait ise crop tarzı şeyler de giyebilirsiniz.
Eve gelmesine birkaç saat kala bazı yaramaz mesajlar atabilirsiniz. Netten birkaç güzel çamaşır fotoğrafı seçip hangisini alayım diye sorabilirsiniz? Veya evde varsa akşam hangisini giyeyim bir türlü karar veremiyorum diyebilirsiniz.Tabi bu aksiyonlar adamın iş durumuna göre değişir. Whatsapp web açıp çalışıyorsa bir kazaya kurban gitmesin ekran dikkat etmelisiniz.
Aynı mesaj atma işini misafirliğe falan gittiyseniz veya kalabalık bir ortamda iseniz yine yapabilirsiniz.
Çok sıkıldım ortamdan, eve ne zaman gideceğiz? şimdi evde olsak sen şöyle yapsan böyle yapsam (artık nasıl seviyorsanız onları anlatın) ne güzel olurdu yazın.
Bir de koluna ya göğsünüzü ya poponuzu yanlışlıkla değdirin sonra bekleyin ahahahahah bu sekmez
Süpersin cemoosBen mutfakta kiritmayi çok seviyorum.
Totoyu salla,biraz uzağa uzanır gibi yap,sonra arkadan eşin yanassin.
Tabii yemek hazırlanacak bişey de yapamıyor içinde kaliyo
Yanından geçerken ensesine falan dokunuyorum,sürekli adama Sürtunüyorum
Karşı koltuktan öpücük atıp atıp sende at diyorum
Yere bişey düşmüş gibi eğiliyorum tam gözünün önüne
Banyodan çıkıp geliyorum karşı koltuğa ay havlu açıldı diye kalkıp açıp düzeltiyorum
Yatakta eğer bişey yapacaksak pijamalarimin içine gecelik giyiyorum tam yatağı açarken geceligin dantlleli görünüyor veeee sonuç
Ne kazası buwhatsapp webdeki kazamzıdan sonra eşim whatsaptan bişeyler atmayı yasakladı artık bana
Benim eşim de gelip bazen sarılır ince bellim der boynumu öper ben de isim var yapma derim
Ciddi demiyorum tabiki de benim de hoşuma gidiyor eşik gelip sarılıyor ya isim var yapma dur diyip kahkaha atıyorum ve hala devem ediyorişim var derken olan tavrınız çok önemli burada. ciddi şekilde bunu derseniz ve birden çok aynısı yaşanırsa eşiniz de size yanaşmamaya başlar. :)
Ciddi misin cemosBen mutfakta kiritmayi çok seviyorum.
Totoyu salla,biraz uzağa uzanır gibi yap,sonra arkadan eşin yanassin.
Tabii yemek hazırlanacak bişey de yapamıyor içinde kaliyo
Yanından geçerken ensesine falan dokunuyorum,sürekli adama Sürtunüyorum
Karşı koltuktan öpücük atıp atıp sende at diyorum
Yere bişey düşmüş gibi eğiliyorum tam gözünün önüne
Banyodan çıkıp geliyorum karşı koltuğa ay havlu açıldı diye kalkıp açıp düzeltiyorum
Yatakta eğer bişey yapacaksak pijamalarimin içine gecelik giyiyorum tam yatağı açarken geceligin dantlleli görünüyor veeee sonuç
işte fotoğraf atmıştım çamaşır yaniNe kazası bu
Oha kötü olmuşişte fotoğraf atmıştım çamaşır yaniwhatsapp web de açıkmış stajyerler falan ekrana bakıyorlar atma dedi. açar açmaz hemen kapatmış ama inşallah görmemiştir kimse
Onu anlıyorlar fos oBir üye leoparlı tayt giyip yerleri gırgırliyordu. Ama içine çamaşır giymeden tabi
Koltukta cilve yapınca keyfini bozmak zor oluyo o zaman sonuç alamıyorum.Süpersin cemoos
Kız merak ettiğim peki herseferinde konu yatakodasında sonuçlanıyormu
Zaten telefonu hep evde atamam ki atarsam kendim görürüm ancaher cilveyi yap ama foto falan atma sıkıntı
Eksiği var fazlası yok adam evde sapik varmış gibi dolaşıyorCiddi misin cemos
Eveet bunu da not aldım Allah razı olsunEn önemli kriter bakımlı olmak. Mesela güzel kokmak. Saçların şampuan kokması erkekleri delirtiyor. Hafif bir krem kokmak, parfüm kokmak. Mesela parfümümü değiştirdim sence bu nasıl diyerek boynunuzu uzatabilirsinizBen dekoltenin az ve öz olmasından yanayım. Hafif v yaka bir üst giysisi ile sizin boynunuzu koklarken göğüs frikiği verebilirsiniz. Taytın leoparını bilmem ama evet tayt her daim iş görür bir malzeme. Evde mutlaka tayt ile dolaşın göbeğiniz müsait ise crop tarzı şeyler de giyebilirsiniz.
Eve gelmesine birkaç saat kala bazı yaramaz mesajlar atabilirsiniz. Netten birkaç güzel çamaşır fotoğrafı seçip hangisini alayım diye sorabilirsiniz? Veya evde varsa akşam hangisini giyeyim bir türlü karar veremiyorum diyebilirsiniz.Tabi bu aksiyonlar adamın iş durumuna göre değişir. Whatsapp web açıp çalışıyorsa bir kazaya kurban gitmesin ekran dikkat etmelisiniz.
Aynı mesaj atma işini misafirliğe falan gittiyseniz veya kalabalık bir ortamda iseniz yine yapabilirsiniz.
Çok sıkıldım ortamdan, eve ne zaman gideceğiz? şimdi evde olsak sen şöyle yapsan böyle yapsam (artık nasıl seviyorsanız onları anlatın) ne güzel olurdu yazın.
Bir de koluna ya göğsünüzü ya poponuzu yanlışlıkla değdirin sonra bekleyin ahahahahah bu sekmez
Al al her cilve önemliEveet bunu da not aldım Allah razı olsun
herkes banyo sonrasını öneriyor ama ben birlikte banyoyu öneririmZaten telefonu hep evde atamam ki atarsam kendim görürüm anca