- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Libidosu olmayan adama hiçbiri sökmüyor, ama yüksek olan senden her daim işaret bekler zatenSüpersin cemoos
Kız merak ettiğim peki herseferinde konu yatakodasında sonuçlanıyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Libidosu olmayan adama hiçbiri sökmüyor, ama yüksek olan senden her daim işaret bekler zatenSüpersin cemoos
Kız merak ettiğim peki herseferinde konu yatakodasında sonuçlanıyormu
Yok yapamadımDosya ekleye bas
Mesaj yazdığın yerin sol alti
Cok doğruLibidosu olmayan adama hiçbiri sökmüyor, ama yüksek olan senden her daim işaret bekler zaten
Neden ki? Ne olmuyor tam olarak?Yok yapamadım
Kadınlar kulübü buraya resim yapistirlmasini desteklemiyor diyor yanlış yere mi bastimNeden ki? Ne olmuyor tam olarak?
Orda foto yukleniyor sinra buyuk yada kucuk diye secip paylasiyorsun
herkes banyo sonrasını öneriyor ama ben birlikte banyoyu öneririm banyo şartlarına bağlı olarak tabi 1 mt duşakabin varsa mülteci gibi oluyor hatta metrobüs gibi insan ama geniş bi banyo ise süper tadından yenmez
Ay banyo demeyin bana ya, hiç cazip gelmezdi, adamın hatrına bir defa denedim, ağzıma burnuma su doldu kapattım sonunda duşu bir de adam test verdiği gün, sonucu beklerken yedik bu naneyi sonuç 2 gün arayla 2 adet nur topu gibi pozitif 2 hafta karantina şeklinde balayı yaptıkEvet çocuk uyuduğunda fırsatımız olduğunda birlikte gireriz çok güzel oluyor
Ahaha kötü olmuşAy banyo demeyin bana ya, hiç cazip gelmezdi, adamın hatrına bir defa denedim, ağzıma burnuma su doldu kapattım sonunda duşu bir de adam test verdiği gün, sonucu beklerken yedik bu naneyi sonuç 2 gün arayla 2 adet nur topu gibi pozitif 2 hafta karantina şeklinde balayı yaptık
Dosya ekle varya sol alt ataç imgesi olan yerKadınlar kulübü buraya resim yapistirlmasini desteklemiyor diyor yanlış yere mi bastim
Pano muDosya ekle varya sol alt ataç imgesi olan yer
Pano mu
Ben de yazmıyor alıntıları ekle yazıyorEki Görüntüle 3006888 kizz şurada
Üzüldüm şimdi bir tane tishort atcktm uzun güzelse siparis vercektmBen de yazmıyor alıntıları ekle yazıyor
Ayarlarinda mi sorun var acaba?Ben de yazmıyor alıntıları ekle yazıyor
Üzüldüm şimdi bir tane tishort atcktm uzun güzelse siparis vercektm
Daha seçmedimCorap sectin mi
Ben genelde çoraplarla ve taytlarla işi başlatıyorum elbiselerim geceliklerim hepsini giyerim bitanesi ful transparan bronz bir gecelik kalın şık bi tül onu giyip yatıyorum sabah işten geldiğinde uyandırıyor zorla gerçi ben de yalandan uyuyorum o saatlerde duştayken banyonun kapısını hep açık bırakırım bazen havlumu odada unutur ondan isterim adam havluyu sararken bitiyor zaten geçen sırf bu işvelerin yüzünden bebek istemiyorum ya benden uzaklaşırsan diye korkuyorum dedi baya alıştı pijamayla gezince mahmut abi naber ya diyor
Uzaklasman dan korkuyor ne kadar güzelBen genelde çoraplarla ve taytlarla işi başlatıyorum elbiselerim geceliklerim hepsini giyerim bitanesi ful transparan bronz bir gecelik kalın şık bi tül onu giyip yatıyorum sabah işten geldiğinde uyandırıyor zorla gerçi ben de yalandan uyuyorum o saatlerde duştayken banyonun kapısını hep açık bırakırım bazen havlumu odada unutur ondan isterim adam havluyu sararken bitiyor zaten geçen sırf bu işvelerin yüzünden bebek istemiyorum ya benden uzaklaşırsan diye korkuyorum dedi baya alıştı pijamayla gezince mahmut abi naber ya diyor
Çok haklısın, birde şöyle olanlar var; aslında libidosu yüksek fakat karısının karşısında “beceriksizliğinden” ötürü küçük düşeceğini düşündüğünden, kendisine ne yaparsan yap tınlamayanlarda var.Libidosu olmayan adama hiçbiri sökmüyor, ama yüksek olan senden her daim işaret bekler zaten