Erkeğe nasıl cilve yapılır

herkes banyo sonrasını öneriyor ama ben birlikte banyoyu öneririm :KK70: banyo şartlarına bağlı olarak tabi 1 mt duşakabin varsa mülteci gibi oluyor hatta metrobüs gibi :KK70: insan ama geniş bi banyo ise süper tadından yenmez

Evet çocuk uyuduğunda fırsatımız olduğunda birlikte gireriz çok güzel oluyor 😂😂
Ay banyo demeyin bana ya, hiç cazip gelmezdi, adamın hatrına bir defa denedim, ağzıma burnuma su doldu kapattım sonunda duşu 🤣 bir de adam test verdiği gün, sonucu beklerken yedik bu naneyi 🙈 sonuç 2 gün arayla 2 adet nur topu gibi pozitif 🤣🤣🤣 2 hafta karantina şeklinde balayı yaptık 🤣🤣🤣

20220215_185212.jpg
kizz şurada 😄😄😄

Ben genelde çoraplarla ve taytlarla işi başlatıyorum elbiselerim geceliklerim hepsini giyerim 😀 bitanesi ful transparan bronz bir gecelik kalın şık bi tül onu giyip yatıyorum sabah işten geldiğinde uyandırıyor zorla gerçi ben de yalandan uyuyorum o saatlerde 😀duştayken banyonun kapısını hep açık bırakırım bazen havlumu odada unutur ondan isterim adam havluyu sararken bitiyor zaten 😀 geçen sırf bu işvelerin yüzünden bebek istemiyorum ya benden uzaklaşırsan diye korkuyorum dedi 😀 baya alıştı pijamayla gezince mahmut abi naber ya diyor 😀😀

Ben genelde çoraplarla ve taytlarla işi başlatıyorum elbiselerim geceliklerim hepsini giyerim 😀 bitanesi ful transparan bronz bir gecelik kalın şık bi tül onu giyip yatıyorum sabah işten geldiğinde uyandırıyor zorla gerçi ben de yalandan uyuyorum o saatlerde 😀duştayken banyonun kapısını hep açık bırakırım bazen havlumu odada unutur ondan isterim adam havluyu sararken bitiyor zaten 😀 geçen sırf bu işvelerin yüzünden bebek istemiyorum ya benden uzaklaşırsan diye korkuyorum dedi 😀 baya alıştı pijamayla gezince mahmut abi naber ya diyor 😀😀

Uzaklasman dan korkuyor ne kadar güzel

Libidosu olmayan adama hiçbiri sökmüyor, ama yüksek olan senden her daim işaret bekler zaten
Çok haklısın, birde şöyle olanlar var; aslında libidosu yüksek fakat karısının karşısında “beceriksizliğinden” ötürü küçük düşeceğini düşündüğünden, kendisine ne yaparsan yap tınlamayanlarda var.

X