Sen şu 2-3 ayı isveyle cilveyle geçir bırak şortu falan direk ip askılı ultra mini elbiseyle dolaş evdeSort giyerem donarım
Ahaha vallahi kahkaha attımAh bacım bi bilsem odun gibiyim. Ama benim eşim odunluklarımı çekici buluyormuş.
Şöyle süslenip bihter ziyagil gibi kırıtayım diyorum yok olmuyor. Güzel bir yemek hazırlayayım romantik sofra kurayım diyorum. Kuru fasulye pilav turşu aklıma geliyor. En sevdiğim.
Yani bence yapı meselesiSizi seven sizden etkilenen sümüklü halinizi bile sever etkilenir bence
OhaSen şu 2-3 ayı isveyle cilveyle geçir bırak şortu falan direk ip askılı ultra mini elbiseyle dolaş evde
Son cümle: aslında bu kadar basit kafaları varEn önemli kriter bakımlı olmak. Mesela güzel kokmak. Saçların şampuan kokması erkekleri delirtiyor. Hafif bir krem kokmak, parfüm kokmak. Mesela parfümümü değiştirdim sence bu nasıl diyerek boynunuzu uzatabilirsinizBen dekoltenin az ve öz olmasından yanayım. Hafif v yaka bir üst giysisi ile sizin boynunuzu koklarken göğüs frikiği verebilirsiniz. Taytın leoparını bilmem ama evet tayt her daim iş görür bir malzeme. Evde mutlaka tayt ile dolaşın göbeğiniz müsait ise crop tarzı şeyler de giyebilirsiniz.
Eve gelmesine birkaç saat kala bazı yaramaz mesajlar atabilirsiniz. Netten birkaç güzel çamaşır fotoğrafı seçip hangisini alayım diye sorabilirsiniz? Veya evde varsa akşam hangisini giyeyim bir türlü karar veremiyorum diyebilirsiniz.Tabi bu aksiyonlar adamın iş durumuna göre değişir. Whatsapp web açıp çalışıyorsa bir kazaya kurban gitmesin ekran dikkat etmelisiniz.
Aynı mesaj atma işini misafirliğe falan gittiyseniz veya kalabalık bir ortamda iseniz yine yapabilirsiniz.
Çok sıkıldım ortamdan, eve ne zaman gideceğiz? şimdi evde olsak sen şöyle yapsan böyle yapsam (artık nasıl seviyorsanız onları anlatın) ne güzel olurdu yazın.
Bir de koluna ya göğsünüzü ya poponuzu yanlışlıkla değdirin sonra bekleyin ahahahahah bu sekmez
Sana kamasutra pozlari oneriyorumDaha hamilelik kesin değil devam ederim yogama
Şu hareketleri kavrayıp yatağı yenileyip orada uygulama yapicam
Ya iyi ki açmışsınız konuyu gerçekten takipteyim not alacağımAhaha vallahi kahkaha attımkuru fasulye pilav turşu
Eşinin sevdigi renkte gecelik giyOhaolmazsa jartiyer fln giyeyim dantelli çorap
Hemen çalışıp haber edeyim sanaSana kamasutra pozlari oneriyorum
Basit değil aslındaSon cümle: aslında bu kadar basit kafaları var
Ne güzel işte sizin de işinize yararYa iyi ki açmışsınız konuyu gerçekten takipteyim not alacağımçok vahim durumdayım
Gerdan bükme ne ki acaba yaGenelde insanlar forumun bu bölümünde takılmaz o yüzden belki kimse yazmamıştır. Bir derdim var daha hareketli
Şöyle bir düşünüyorum cilve benim için sırnaşma demek. Mesela usul usul erkek şahsının koltuğunun altına sokulup boynundan öpmek ya da ne bileyim evim koridorunda elini bel altı bir bölgelere değdirip ay pardon yanlışlıkla oldu demek gibi bir şeybizimki uzak mesafe, görüntülü konuşurken ben genelde kırıta kırıta konuşurum. Sesimi inceltir, gerdan büker, göz süzerim ahahaha böyle diyince çok komik oldu hemen bakışları değişiyor ama keratanın.
Yok kız erkeği bir dürtünce duramıyorlar yeter ki o dürtmeyi gerçekleştir. İşte o dürtmeler de cilve oluyorBasit değil aslında
Ne güzel işte sizin de işinize yarar
Ay inşallah hadi bakalımBasit değil aslında
Ne güzel işte sizin de işinize yarar
Kafamı önce sağ (bu sırada üst vücut sola gidecek) sonra sola (vücut sağa gidecek) şekilde senkronize olarak eğmek ahahahahha çok karışık olduGerdan bükme ne ki acaba yahint filmleri aklıma geldi nedense
En çok kırmızı sever birde siyahEşinin sevdigi renkte gecelik giy
Ben jartiyer bı kere giydim çıkartmak zor oldu boşver
Tamam işte burdan yürü içinden kırmızı dantel görünse kipirtanma olur sende bunu kullanEn çok kırmızı sever birde siyah
Şu uygulamalı deneyim dedim yapamadımKafamı önce sağ (bu sırada üst vücut sola gidecek) sonra sola (vücut sağa gidecek) şekilde senkronize olarak eğmek ahahahahha çok karışık oldu
Bi ara hastane de kaldım bana iç çamaşırı al bı kaç tane dedim hepsini kırmızı almış ordan anladım kırmızı sevdiğiniTamam işte burdan yürü içinden kırmızı dantel görünse kipirtanma olur sende bunu kullan
Yazın evde plaj elbiseleriyle geziyorum, adam sürekli hazır olda kalıyorBen yazın sortsuz dolaşıyorum
Zaten o sıcakta adam bakarak doyuyor şort işine girmesin daha erken
Yapmaya çalıştım dediğinizi aynanın karşısında koca hamile göbeğiyleKafamı önce sağ (bu sırada üst vücut sola gidecek) sonra sola (vücut sağa gidecek) şekilde senkronize olarak eğmek ahahahahha çok karışık oldu