Erkeğe nasıl cilve yapılır

Evet çocuk uyuduğunda fırsatımız olduğunda birlikte gireriz çok güzel oluyor
Ay banyo demeyin bana ya, hiç cazip gelmezdi, adamın hatrına bir defa denedim, ağzıma burnuma su doldu kapattım sonunda duşu bir de adam test verdiği gün, sonucu beklerken yedik bu naneyi sonuç 2 gün arayla 2 adet nur topu gibi pozitif 2 hafta karantina şeklinde balayı yaptık

Ben genelde çoraplarla ve taytlarla işi başlatıyorum elbiselerim geceliklerim hepsini giyerim bitanesi ful transparan bronz bir gecelik kalın şık bi tül onu giyip yatıyorum sabah işten geldiğinde uyandırıyor zorla gerçi ben de yalandan uyuyorum o saatlerde duştayken banyonun kapısını hep açık bırakırım bazen havlumu odada unutur ondan isterim adam havluyu sararken bitiyor zaten geçen sırf bu işvelerin yüzünden bebek istemiyorum ya benden uzaklaşırsan diye korkuyorum dedi baya alıştı pijamayla gezince mahmut abi naber ya diyor

Uzaklasman dan korkuyor ne kadar güzel

Libidosu olmayan adama hiçbiri sökmüyor, ama yüksek olan senden her daim işaret bekler zaten
Çok haklısın, birde şöyle olanlar var; aslında libidosu yüksek fakat karısının karşısında “beceriksizliğinden” ötürü küçük düşeceğini düşündüğünden, kendisine ne yaparsan yap tınlamayanlarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…