Erkeğe nasıl cilve yapılır

+18 daha mı iyi olurdu acaba
Yani buradan öyle böyle taktikler gelmez benden demesi

Genelde insanlar forumun bu bölümünde takılmaz o yüzden belki kimse yazmamıştır. Bir derdim var daha hareketli

Şöyle bir düşünüyorum cilve benim için sırnaşma demek. Mesela usul usul erkek şahsının koltuğunun altına sokulup boynundan öpmek ya da ne bileyim evim koridorunda elini bel altı bir bölgelere değdirip ay pardon yanlışlıkla oldu demek gibi bir şey bizimki uzak mesafe, görüntülü konuşurken ben genelde kırıta kırıta konuşurum. Sesimi inceltir, gerdan büker, göz süzerim ahahaha böyle diyince çok komik oldu hemen bakışları değişiyor ama keratanın.

Tesekkur ederim en azından bir bilgi aldım

Tesekkur ederim en azından bir bilgi aldım
Karşıdaki kişi ile ilişkinizin boyutuna göre değişir aslında bu. El çenede, gözlerini dikip gülümseyerek gözlerinin içine bakmak da bir cilvedir. Ya da işte daha yataksal boyutta kucağına oturup kulağını öpüp nefes vermek de.

Ben çok yanlış anlamışım demek ki cilveyi çok teşekkürler

Ben mutfakta kiritmayi çok seviyorum.
Totoyu salla,biraz uzağa uzanır gibi yap,sonra arkadan eşin yanassin.
Tabii yemek hazırlanacak bişey de yapamıyor içinde kaliyo
Yanından geçerken ensesine falan dokunuyorum,sürekli adama Sürtunüyorum
Karşı koltuktan öpücük atıp atıp sende at diyorum
Yere bişey düşmüş gibi eğiliyorum tam gözünün önüne
Banyodan çıkıp geliyorum karşı koltuğa ay havlu açıldı diye kalkıp açıp düzeltiyorum
Yatakta eğer bişey yapacaksak pijamalarimin içine gecelik giyiyorum tam yatağı açarken geceligin dantlleli görünüyor veeee sonuç

Vaay bu super di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…