En önemli kriter bakımlı olmak. Mesela güzel kokmak. Saçların şampuan kokması erkekleri delirtiyor. Hafif bir krem kokmak, parfüm kokmak. Mesela parfümümü değiştirdim sence bu nasıl diyerek boynunuzu uzatabilirsiniz
Ben dekoltenin az ve öz olmasından yanayım. Hafif v yaka bir üst giysisi ile sizin boynunuzu koklarken göğüs frikiği verebilirsiniz.
Taytın leoparını bilmem ama
evet tayt her daim iş görür bir malzeme. Evde mutlaka tayt ile dolaşın göbeğiniz müsait ise crop tarzı şeyler de giyebilirsiniz.
Eve gelmesine birkaç saat kala bazı yaramaz mesajlar atabilirsiniz. Netten birkaç güzel çamaşır fotoğrafı seçip hangisini alayım diye sorabilirsiniz? Veya evde varsa akşam hangisini giyeyim bir türlü karar veremiyorum diyebilirsiniz.
Tabi bu aksiyonlar adamın iş durumuna göre değişir. Whatsapp web açıp çalışıyorsa bir kazaya kurban gitmesin ekran dikkat etmelisiniz.
Aynı mesaj atma işini misafirliğe falan gittiyseniz veya kalabalık bir ortamda iseniz yine yapabilirsiniz.
Çok sıkıldım ortamdan, eve ne zaman gideceğiz? şimdi evde olsak sen şöyle yapsan böyle yapsam (artık nasıl seviyorsanız onları anlatın
) ne güzel olurdu yazın.
Bir de koluna ya göğsünüzü ya poponuzu yanlışlıkla değdirin sonra bekleyin ahahahahah bu sekmez