Erkeğe nasıl cilve yapılır

Yazın evde plaj elbiseleriyle geziyorum, adam sürekli hazır olda kalıyor 🤣

Banyo sonrası yanında giyinmek ya da giyinirken bir şey söylemek için seslenmek de oldukça etkili, duş sonrası giyinmeden krem falan sürebilirsiniz yanında
İste üstad işte gerçek bir öğretmen 😍
Sendenogrendik zaten çoğu taktiği zemheri 😂

En önemli kriter bakımlı olmak. Mesela güzel kokmak. Saçların şampuan kokması erkekleri delirtiyor. Hafif bir krem kokmak, parfüm kokmak. Mesela parfümümü değiştirdim sence bu nasıl diyerek boynunuzu uzatabilirsiniz :KK70: Ben dekoltenin az ve öz olmasından yanayım. Hafif v yaka bir üst giysisi ile sizin boynunuzu koklarken göğüs frikiği verebilirsiniz. :dondurma: Taytın leoparını bilmem ama :KK70: evet tayt her daim iş görür bir malzeme. Evde mutlaka tayt ile dolaşın göbeğiniz müsait ise crop tarzı şeyler de giyebilirsiniz.

Eve gelmesine birkaç saat kala bazı yaramaz mesajlar atabilirsiniz. Netten birkaç güzel çamaşır fotoğrafı seçip hangisini alayım diye sorabilirsiniz? Veya evde varsa akşam hangisini giyeyim bir türlü karar veremiyorum diyebilirsiniz. :KK70: Tabi bu aksiyonlar adamın iş durumuna göre değişir. Whatsapp web açıp çalışıyorsa bir kazaya kurban gitmesin ekran dikkat etmelisiniz. :KK70:

Aynı mesaj atma işini misafirliğe falan gittiyseniz veya kalabalık bir ortamda iseniz yine yapabilirsiniz.
Çok sıkıldım ortamdan, eve ne zaman gideceğiz? şimdi evde olsak sen şöyle yapsan böyle yapsam (artık nasıl seviyorsanız onları anlatın :KK70:) ne güzel olurdu yazın.

Bir de koluna ya göğsünüzü ya poponuzu yanlışlıkla değdirin sonra bekleyin ahahahahah bu sekmez :KK70: :KK70:
whatsapp webdeki kazamzıdan sonra eşim whatsaptan bişeyler atmayı yasakladı artık bana :KK70: :KK70: :KK70:

Ben mutfakta kiritmayi çok seviyorum.
Totoyu salla,biraz uzağa uzanır gibi yap,sonra arkadan eşin yanassin.
Tabii yemek hazırlanacak bişey de yapamıyor içinde kaliyo 🙈
Yanından geçerken ensesine falan dokunuyorum,sürekli adama Sürtunüyorum 😂
Karşı koltuktan öpücük atıp atıp sende at diyorum 😂
Yere bişey düşmüş gibi eğiliyorum tam gözünün önüne 😁
Banyodan çıkıp geliyorum karşı koltuğa ay havlu açıldı diye kalkıp açıp düzeltiyorum 🙈
Yatakta eğer bişey yapacaksak pijamalarimin içine gecelik giyiyorum tam yatağı açarken geceligin dantlleli görünüyor veeee sonuç 🥰
Süpersin cemoos :KK8:
Kız merak ettiğim peki herseferinde konu yatakodasında sonuçlanıyormu :KK53:

işim var derken olan tavrınız çok önemli burada. ciddi şekilde bunu derseniz ve birden çok aynısı yaşanırsa eşiniz de size yanaşmamaya başlar. :)
Ciddi demiyorum tabiki de benim de hoşuma gidiyor eşik gelip sarılıyor ya isim var yapma dur diyip kahkaha atıyorum ve hala devem ediyor 😂😂

Ben mutfakta kiritmayi çok seviyorum.
Totoyu salla,biraz uzağa uzanır gibi yap,sonra arkadan eşin yanassin.
Tabii yemek hazırlanacak bişey de yapamıyor içinde kaliyo 🙈
Yanından geçerken ensesine falan dokunuyorum,sürekli adama Sürtunüyorum 😂
Karşı koltuktan öpücük atıp atıp sende at diyorum 😂
Yere bişey düşmüş gibi eğiliyorum tam gözünün önüne 😁
Banyodan çıkıp geliyorum karşı koltuğa ay havlu açıldı diye kalkıp açıp düzeltiyorum 🙈
Yatakta eğer bişey yapacaksak pijamalarimin içine gecelik giyiyorum tam yatağı açarken geceligin dantlleli görünüyor veeee sonuç 🥰
Ciddi misin cemos:KK70::KK70:

En önemli kriter bakımlı olmak. Mesela güzel kokmak. Saçların şampuan kokması erkekleri delirtiyor. Hafif bir krem kokmak, parfüm kokmak. Mesela parfümümü değiştirdim sence bu nasıl diyerek boynunuzu uzatabilirsiniz :KK70: Ben dekoltenin az ve öz olmasından yanayım. Hafif v yaka bir üst giysisi ile sizin boynunuzu koklarken göğüs frikiği verebilirsiniz. :dondurma: Taytın leoparını bilmem ama :KK70: evet tayt her daim iş görür bir malzeme. Evde mutlaka tayt ile dolaşın göbeğiniz müsait ise crop tarzı şeyler de giyebilirsiniz.

Eve gelmesine birkaç saat kala bazı yaramaz mesajlar atabilirsiniz. Netten birkaç güzel çamaşır fotoğrafı seçip hangisini alayım diye sorabilirsiniz? Veya evde varsa akşam hangisini giyeyim bir türlü karar veremiyorum diyebilirsiniz. :KK70: Tabi bu aksiyonlar adamın iş durumuna göre değişir. Whatsapp web açıp çalışıyorsa bir kazaya kurban gitmesin ekran dikkat etmelisiniz. :KK70:

Aynı mesaj atma işini misafirliğe falan gittiyseniz veya kalabalık bir ortamda iseniz yine yapabilirsiniz.
Çok sıkıldım ortamdan, eve ne zaman gideceğiz? şimdi evde olsak sen şöyle yapsan böyle yapsam (artık nasıl seviyorsanız onları anlatın :KK70:) ne güzel olurdu yazın.

Bir de koluna ya göğsünüzü ya poponuzu yanlışlıkla değdirin sonra bekleyin ahahahahah bu sekmez :KK70: :KK70:
Eveet bunu da not aldım Allah razı olsun 😂

Zaten telefonu hep evde atamam ki atarsam kendim görürüm anca 😂😂😂
herkes banyo sonrasını öneriyor ama ben birlikte banyoyu öneririm :KK70: banyo şartlarına bağlı olarak tabi 1 mt duşakabin varsa mülteci gibi oluyor hatta metrobüs gibi :KK70: insan ama geniş bi banyo ise süper tadından yenmez

X