En zor günümde yasadiklarim

Bosanirsam anası eve yerlesecek o yüzden cesaret veriyor.
Dikisim patlıyor yalan söylemistir diyolar ,foto çekip adama gösterene kadar inanmiyor,çocuk hasta oluyor inanmıyor.
sirf ev icin hem kendi sagligindan oluyosun hemde cocugunu hasta ediyosun sende o adam kadar suclusun ihmalkar davraniyosun.bende yeni anne oldum yani yazik o cocuga.s.kmisim evini arabasini ne mal duskunusunuz ya.cocuguna yazik kiyafeti bile yokmus bunumu reva goruyon kendine.sen o evin icindeykende o evin hayrini gormuyon.seni gectim cocuguda mahrum birakiyon

Yikamayim temizlemenin nerede yatsın neyi giysin çocuk ? Saatte bir kalktım günde bir öğün yedim ama çocuğu ihmal etmedim.
Kendim hasta oldum benden çocuğa geçti.
Onuda akıl edemedim.Cogu zamanda üşendim gece kan ter içinde uyanınca ilk isim emzirmek oldu kihamadim ağlamasına üstümde jurudu kaç geceler.
Sacmalamissiniz resmen.Cocuk kucağa alışkın hiç kıyamadigimdan bırakmaya.

Ya bu ne şeytanın yeryuzundeki gölgesi bu adam! Beni begenmiyorsa kilo vereceğimi soyledim demek ne demek hanimefendi? Afedersiniz ama s.gtsin! Keşke korunsaydiniz bu adam baba olmayi haketmiyor! Bu adamdan bir cacık olmaz siz hala beni beğenmiyorsan vs. diyorsunuz. Kurtulun şu mağara adamından!

ben mi sacmalamişim pes dogrusu

Daha önceki bir muhabbetti.bu olaylardan sonra olan değil,anlatım hatasi

Bebeğin mamasının parasını senin ailen verecekmiş daha neler bu adamdan kurtuldugunuz icin covuk sevindirin

mübarek ramazan gününde sana çok dua ettim kardeşim. Hakkında hangi durum hayırlıysa tez zamanda feraha er inşallah.

Kabus gibi her şey. Olan olmuş artık önemli olan sonrası. Ne ailesine ne de bu iğrenç adama çocuğunu verme, gösterme. Bin beter olsun tek başına inşallah pislik.

Garip değil, sizi istemiyor ne bebeği ne de seni. Ardına bakmadan kaç, hiç bir şey isteme, canını kurtardığına şükret istiyor. Nefret ediyor çok üzgünüm bunları söylediğim için ama artık bebeğin var onu da korumak zorundasın. Bu kafada bir erkek valla alıp duvara çarpıverir bebeği.

off özür dileyerek yazıyorum yaşattıklarını yaşamadan gitmesinler ins bu dünyadan.Allah sizi korumuş en güzel zamanlarınızda bebeğinize kavusmussunuz bunu yapıyorsa Allah kurtarmış kardeşim. Lütfen böle narsist piskopat bi adam için kendini üzme Allahindan bulsun. Bebeginiz sağlıkla büyüsün

Siz o çocuğu büyütürsünüz,düzeninizi kurarsınız sonra ben babayım diye ortaya çıkar o böğrü delinesice. Hiç şaşmaz. İşte o zaman geri almayın sakın hayatınıza

Hayatım boyunca bu kadar tescilli bir o e görmemiştim bir sürü küfür edesim geldi şu an

Okurken ben cıldırdım sen iyi dayanmışsın bacım valla onu koca diye donumda sallarım. Merak ettiğim kac yıllık evlisin? Hastaneye cubuk kraker gönderen adam hamileyken neler yapmıstır yani en basından mı böyleydi. Vallahi cok sinirlendim görsem paralarım o adamı

Ciddi anlamda üzüldüm
İnşallah yaşadıklarınızı unutup çocuğunuzla birlikte çok mutlu bir hayat yaşarsınız
Zira , kocanız çekilecek bir dert değil!

Sizde okuduğunu anlama problemi var heralde kadın ailesinin yanında dönmüs orda herkes üstüne titriyormuş. Su kadınlar kulübünde insanları aşağılamak icin hazırda bekleyen tipler var ali kıran bas kesen gibi allah askına sizde gidin bi psikolojik destek falan alın.

Bu adam hamile kalınca bi anda gökten zembillemi indi. Öncesinde tanımıyormuydun. Olan hep günahsız yavrulara oluyor yazık

Bu adamı çok mu aradın bir de çocuk yapmışsın geçmiş olsun...

Adam gercek yuzunu simdi gostermis bosverin yarin bir gun hayati bir durumda gosterip cok daha kotu sonuclarla yuz yuze kalmaniza da sebep olabilirdi. Bebeginizle mis gibi hayat yasarsiniz. Zulmün artsin ki tez zeval bulasin diye bir soz var. Iyiki yapmis da sizde hayatinizdan cikarmissiniz. Belki su donemde ne mal oldugunu gostermese ileride gosterse bile ufak tefek sey diyip katlanadabilirdiniz. Kurtulmaniza sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…