En zor günümde yasadiklarim

İstediği sekilde bir kadin degildiyseniz sizle evlenmeseydi.

Alnina silah dayamadiginiza ya da bir zeka eksikligi vb sorunu olmadigina gore suclu siz degilsiniz, kendisi. Hem gule oynaya evlenip hem de el kadar sabiye su tirin altina sursem de olseniz diyecek kadar canilesmek, esinizin kesinkez kalbi kararmis ve bir ruh hastalığı mevcut.

Keşke sizin derdiniz boşanmak olsaydı. Lohusa diye bişey demiym durumuna katılmıyorum artık bu kadar yazılana. O bebeğin hiç suçu yok. Böyle bir aileyi haketmiyor. Şiddet, nefret içinde büyütüp hırslarınıza kurban ettiğiniz çocuklar ileride dışarıda masum insanların canını alıyor. Nasıl kafalar yaşıyorsunuz evleneyim de kimle olursa olsun, çocuğum olsun da ne olursa olsun. Yazık günah, kızmanın sebebi de halen Oluru olur mu acaba diye düşünmeniz

Hamile üstüne gidilmemeli, lohusa üstüne gidilmemeli ne zaman üstüne gidilsin? Lohusalıkta her sıkıntıyı her rahatsızlığı kabul ederim, kadını rahat bırakma taraftarıyım ama böyle adama al eziyet diye çocuk yapana da şefkat gösteremem. Bir tane de değil kaç tane darp raporu varken ısrarla hamile kalmak niye? Hamileyken bile dayak yemiş niye çekip gitmemiş niye şikayetlerini geri almış? Ben çekiyorum yalnız kalmayayım çocuğum da çeksin demeye kimsenin hakkı yok. Yaşanan her şeye rağmen evli kalıp üstüne bilerek hamile kalan kadınların boşanacağına inancım kalmadı benim. Hatta iddia ediyorum ikinci çocuk da araya sıkıştırılır. Bakın aşağıda yazmış zaten. Kadının çocuğu ölümden dönmüş ama hala adam zarar görsün istemiyor.
Yinede beraber yaşadığım merhametini eksik etmedigim insana bana zarar verdiği halde zarar vermek içimden gelmiyor.

Halen olur mu düşüncem yok.Keske sevseydi düşüncem var keşke bunları yasamasaydim.
Duygu karmaşası içindeyim.Affedebilexegim şeyler yaşamadım.Her gün güçlü durup sabretmek için ayak diredim.
Çocuğumun suçu yok çok sevildigi bir ortama girdi herkes el bebek gül bebek üstüne titriyor.
İleride Allah korkusu olan topluma faydalı örnek bir birey olarak yetişecek ins.
Evli kalsaydım zaten o adam cocuguda kötü etkileyecekti.
Ben çocuğun yanında olumsuz dahi konuşmamaya çalışırken onun çocuğu söyledikleri zaten yenilir yutulur değil.

İç karmasami söyledim.Dusman olarak göremiyorum.Gideyim oldureyim evine zarar vereyim düşüncem yok.Bana kalsa anlasmaliya hazırdım.
Ancak yapilanida affedemedigimden gittiğim yol bu ,acisamda kendime daha çok açıyorum ki davacı oldum.Uzaklastirma aldım
Açıkçası darp olayı hamileyken oldu dediğim ogrenmemistim daha
Ailesi gaz verdikçe devam etmişti.
Benim ilk sikayetci olmam zaten ben bosanicam kanitim olsun dusuncesi ile başladı.
Şikayeti almam ise dediğim gibi değiştim demesi gidip ilaç tedavisine başlaması maddi konuda rahatlık vs
Gerçekten düzeliyor herhalde düşüncesi ile oldu.Tabiki hamileliğin sonlarına doğruda sapa sardı anlamadığım şekilde.
Belkide anası gelip doldurduğu için bilemiyorum
Sonucu değiştirmiyor tabiki

Çocuğunuz için dileklerinize amin diyorum. Size de üzüldüm, kırılmanızı istemem. Ama darp davaları demişsiniz, bir tane değil daha fazla. Yani belliymiş. Bu adam size ve bebeğine mi şefkat besleyecek ki olmamış da zaten. Durum bile olmasa ilk mama alışında böyle tepkiler vermek, kayınbabasına para versin demek nasıl karakterde olduğunu gösteriyor. Ve siz bunu biliyormuşsunuz. Keşke sevseydi demişsiniz, böylesi bir adam kendisinden başka kimseyi sevemez. Evladını bile sevmemiş. Bunda sizin suçunuz yok. Suçunuz varsa o da davranışlarınız. Boşanmazsanız bile sizi duygusal olarak bitirmeye çalışmasına izin vermeyin, bebeğinizin sizden başka kimsesi yok anlaşılan.

Yorum yapacaktım ama tüm bu anlattıklarından sonra gerek kalmadı.tüm bunlardan sonra iyi bari dediğim nokta çocuğa şiddet uygulamaması.

Şu adamla 1 gün dahi evli kalmaya devam ederseniz her şeyi hak ediyorsunuz demektir. Ağzım açık okudum. Böyle adamlar keşke yok olsa. Topluma bile zarar. Asalak embesil amip hayatı yaşayan terliksi hayvan şöyle kocaları kendinize nasıl layık görüyorsunuz ya şaka gibi zıkkımın kökünü yesin.

Evi arabayı evlenmeden önce almış, size koklatmaz. Nafakayı yüksek tutmaya bakın, avukatsız iş yapmayın. Ben çocuğun her masrafını karşılarım, yazmaya gerek yok benim de çocuğum o lafına kanarsanız yazık edersiniz. Kira ödemiyor, tek başına yaşayacak masrafı az olacak, geçinemem diye ağlayamaz. Yalnız o vazgeçtiğiniz geri çektiğiniz davalar var ya onlar işte elinizi zayıflatacak.

o sizin gibi kadın s*** bulamaz da, inşallah kurnaz bi kadın gelir, tüm parasını pul eder, başka adamlarla gününü gün eder, gav** diye adını çıkarır, sersefil eder inşşşallaaahhhh ya da gidip o parayı parayla tuttuğu kadınlarla yesin de hastalık falan kapsın kimseyle işi olamasın.

umarım bir an önce boşanıp, psikolojinizi toparlayıp, kendinize iyi bakarsınız, çocuklarınızla mutlu olursunuz. ileride o çocuklar büyüyünce size öyle bir minnet edecekler ki, size yaşama kuvveti veren o çocuklar olacak. soysuz adam, inşallah uzun ve acılı bir hayatı olur. yaşlanınca yapayalnız onun bunun eline bakar. inşallah çocuklarınız çok iyi yerlere gelip buna zırnık koklatmazlar. içiniz rahat olsun, siz güçlü kalın çocuklarınız da çok güçlü insanlar olacaklar.

ayrıca böyle birini anlamaya çalışmayın o düşüncelerin ucu çıkmaz sokak
anlayamazsınız.
hasta ruhlu deyip kafanızdan def edin.

Seni tebrik ederim. Bütün olanlara rağmen bebeğine sahip çıkmışsın. Yazjnda ben bu adamın bebeğini istemem demek yanina ima bile etmemişsin. Burda neler neler okuyoruz. Maşallah sana Allah sana güç kuvvet versin. Bu adamı! düşünüp artık üzülme çok güzel bi annesin bununla gurur duy. Bazen yaşadığımız şeyler bize bişeyler öğretir vardır bundada bi hayır boşanacağına çok sevindim umarım tamamen kutulursun bu hayırsızdan.

böyle başlıklarda asla kadına sövmüyorum, sert konuşmuyorum, hep kadınla empati yapıyorum ama size çok kızdım. anlık duygularınızla böyle söylüyorsunuz bence siz, olayların tam ortasında olduğunuz için. kurtulunca değişecek bu düşünceleriniz.
sana merhamet etmeyene merhamet etmeyeceksin! o 10 yaptıysa sen 100 yapacaksın üstüne çökeceksin zebellah gibi! siz zaten onun gibi olamazsınız o ayrı da, onunla mücadele etmek için hukuki, psikolojik ne yapmanız gerekiyorsa onu yapacaksınız. asla merhamet etmeyin!!! size canavar gibi bir avukat lazım. o nafakayı da alacaksınız o kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…