- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
-
- Konu Sahibi hazychampagne
Aminnninan çok üzüldüm neler varyaaaa
Allahın sınavı işte kimi aldatılır kimi dayak yer.
off Allahım sen ıslah et
Bence ön teker arka teker benzetmen hiç hoş olmamış, adam gerçekten boşanıyor olabilir Bebek gerçekten eşinin isteği ile olmuş olabilir belki de gerçekten boşanacak arkadaşın ile evlenecek belki de dava bile yok adam şerefsizin teki, yapacağın tek şey biraz araştırmak 25 yaşında bir kız zaten adamın boşanmadığını fark edince kapatması olacak değilMerhaba hanımlar. Gerçekten çıkmaza düştüm ve başkalarının fikirlerini de almak istedim.
En yakın arkadaşımı kısaca özetlemem gerekirse; Kendisi 25 yaşında, sıradan bir türk kızı ölçülerinde çok dikkat çekecek bir dış görünüme sahip olmayan lakin üniversitede yurtdışında eğitim görmüş, iki yabancı dil bilen, gerçekten akıllı, çok iyi ve bilenen bir şirkette, iyi bir pozisyonda, iyi bir maaşla çalışan, babasız büyümüş bulunduğu noktaya çalışarak gelmiş azimli hırslı bir kız.
Üniversite yıllarında iken yabancı bir erkek arkadaşı vardı ve ciddi bir ilişkiydi. Evlenmeyi planlıyorlardı ancak işler beklendiği gibi gitmedi ayrıldılar. O ayrılık süresinde de kendisi duygusal bir boşluğa düştü. İş yerinde de ona açıkça ilgisini belli eden, tuhaf birinden bana bahsetmeye başladı. Arkadaşımdan daha üst pozisyonda çalışan, 30 yaşlarında evli ve hamile bir eşi varmış. Ama arkadaşıma; "sen benim hayallerimdeki kadınsın, eşimle ayrılık aşamasındayız, bebek doğduktan sonra tamamen ayrılacağız, ona karşı sevgim yok" diyordu. Arada iş çıkışlarında çay kahve içtiklerini ondan asla hoşlanmadığını sadece bu ilginin hoşuna gittiğini söylüyordu. Ne kadar görüşmemesini söylediysem de dinletemedim. Gel zaman git zaman iyiden iyiye bizimkinin aşık olduğunu anlamaya başladım. Adam hediyeler alıyor bizim kızı şımartıyor, doğacak bebeğini ne kadar umursamadığını anlatıyor, boşanma davalarının yakın zamanda görüleceğini, eşinin onun isteği dışında bu çocuğu yaptığını anlatıp duruyormuş.
Bir şekilde akacak kan damarda durmadı ve asla boşanmadan onla ilişkiye başlamayacağını söyleyen kız bununla sevgili oldu!
Bu arada iki dava geçti, bebek doğdu adam cocuğuna cok düşkün oldu, hakim de zaten bunları boşamadı. (Kadın ayrılmak istemiyor eşimden memnunum diyormuş ki ben bu boşanma davasından da şüpheliyim! Belki de böyle bir şey yok bile) Adamsa hala karısıyla yaşadığı halde bizimkinin eski sevgililerini sorun ediyor durup dururken kavga cıkartıyor kıskançlık krizleri geçiriyor Kız da gelip bana ağlıyor. Annemle karşısına geçtik konuştuk gerçekten sertte konuştum işin sonunda mutlu olamayacağını söyledim kandırıldığını anlattım haklısınız deyip yine bildiğini okudu. Mutlu değil sürekli kavga halindeler ama ayrılamıyorlar adam her tartışmada bunu aşağılayıp yapıp edip sensiz olamam senle evlenicez filan deyip dönüyor. Son ayrılıklarında bana sözler verdi asla barışmayacağım dedi dün yine barışmışlar.
Benim de aynı yaşlarda bebeğim var gerçekten arkadaşımdan cok soğudum beni hayalkırıklığına uğrattı artık görüşmek bile istemiyorum ama yirmi senelik dostum Ne yapmalıyım bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
NOT: arkadaşımın doğal bir aile hayatı olamadı. O iki yaşındayken ayrılmışlar. Kendi babasını sadece bir kez gördü ve kısa bi dönem Üvey babası oldu sonra annesi ondan da boşandı ve Ailesinde evli birileriyle beraber olan yakın akrabaları hep vardı. O bunu eleştiriyordu tabi şimdi ama ön teker nereye arka teker oraya oldu.. bunu da belirtmeliydim sanırım..
Aynen öyle kapatması oluyorlar bunu gönüllü yapıyor öyle olmasa evli adama bakmaz her evli erkek bazen arayışada olur bakar kur yapar genç kız larda buna balıklama atlıyor ve hiçte üzülmüyor 50 yaşındaki adamda ne bulur 25 yaşındaki bir kız erkek heyecan zevk kuz ise para güç mevki allah kahretmesin ki böyleBence ön teker arka teker benzetmen hiç hoş olmamış, adam gerçekten boşanıyor olabilir Bebek gerçekten eşinin isteği ile olmuş olabilir belki de gerçekten boşanacak arkadaşın ile evlenecek belki de dava bile yok adam şerefsizin teki, yapacağın tek şey biraz araştırmak 25 yaşında bir kız zaten adamın boşanmadığını fark edince kapatması olacak değil
Hanımefendi altı aydır adamın boşanmadığını farkedememesi zaten olayımız. Hakim altı ay sonraya vermiş bir dahaki davayı sözde, gerçekse bile etti size bir yıl. Bir koca yıl evli çocuklu adamla gezip ilişki yaşamasını sabır ve sebatla beklemeli miyiz yani? Bir an önce nasıl gözü açılır benim derdim o. Kaldı ki adam boşansın da gelsin bu ne azmışlık? Ayrıca benzetmem hoş olmayabilir elbette, maalesef onun içinde bulunduğu durum da hoş değil.Bence ön teker arka teker benzetmen hiç hoş olmamış, adam gerçekten boşanıyor olabilir Bebek gerçekten eşinin isteği ile olmuş olabilir belki de gerçekten boşanacak arkadaşın ile evlenecek belki de dava bile yok adam şerefsizin teki, yapacağın tek şey biraz araştırmak 25 yaşında bir kız zaten adamın boşanmadığını fark edince kapatması olacak değil
Sınanmadığımz günahın masumu değiliz hiçbirimiz;bence arkadaşına sırtını dönme yoksa iyice batar ve o adama daha da bağlanır o boşlukta...Eninde sonunda doğruyu bulacaktır,sen onu uyar yine de dışarıdan olayın nasıl göründüğünü anlat,kendisini örnek ver sen de kötü bir ailede büyüdün o bebeğe yaşatma bunu de ,ama arkadaşının yanında ol
Bende yasadım kimse sinanmadigi günahın masumu olmasın aynı şey benimde başıma geldi evli biriyle ilişkim oldu evet bende buradaki herkes gibi bunu hiçbir zaman doğru bulmadım ama başıma gelmesinede engel olamadim aynı isyerindeydik benim ustumdu o kadar üzerime geldiki bi yerden sonra kayıtsız kalamadım ve evet o yalanlarin hepsine bende inandım sonra nemi oldu ben çok sevdiğim isimden ayrılmak zorunda kaldım onun yüzünden .eşine anlatmak istedim ama bi şekilde engel oldu muhtemelen ne yalanlar söyledi kandırdı onu buradaki çoğu kişi evli çoğunun çocuğu var kimse büyük laf söylemesin hayat insanın karşısına öyle şeyler çıkarıyorki asla yapmam dediğin şeyin ortasında kaliveriyorsun
İşten ayrılmak benim isteğimdi eğer dediğiniz gibi birisi olsaydım istende ondanda ayrılmazdim evet yanlış bişey yaptım ama ben ona defalarca dedim eşinle aranı duzeltebiliyosan düzelt benim yüzümden yuvanın dağıtma diye bana hep dedikı hayır bizim evliligimizin en ufak bir duzelecek yani olsa sana bunları söylemem dedi beni bırak dedim birakmiycam vazgecmiycem dedi bende sadece bir süre bekledim baktım yapamiyor ondan uzaklaşmak icin işten ayrıldım bu süreç toplamda 1 seneden az sürdüInsallah arkadasinizin da basina ayni sey gelir. Hatta daha beteri.
eşimle ayrılık aşamasındayız, bebek doğduktan sonra tamamen ayrılacağız, ona karşı sevgim yok
Eşine anlatın bence ama kendi kimliginizi saklayarak. Kesin ayrilirlar o zaman. Hem arkadasiniz kurtulmus olur
Kesinlikle haklısınız. " Ev dubleks o aşağıda ben yukarıda takılıyoruz pek alakamız yok" demiş inanabiliyor musunuz!!!Bunun "zaten ayrı evlerdeyiz" diye devam etmesi gerekiyordu ki adam gerek görmemiş bile.
Çok mantikli. Farkli bir sehirden mesaj atilirsa sizin oldugunuzu tahmin de edemez.Arkadaşım ve bu adam kurumsal hepimizin bildiği bir şirkette çalışıyorlar adam bilgisayar işlerine bakıyor ve şu hacker, internet korsanı denilen bu işlerin kompedanı bir kişi. Fake bir adres açsam kadına yazsam hemen kimliğime ulaşabilir. Aklıma değişik bir semtten bir internet cafeden (hatta şehır dışından da birini bulsam yapmasını rica edecektim) hesap açıp karısına yazmak geldi. Ancak şu an tasarım aşamasında kaldım bebeğim var kendi hayat koşuşturmam var bu kadar uğraşa vakit ayıramadım maalesef henüz. Hala düşünüyorum.