En yakın arkadaşım evli biriyle beraber!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence ön teker arka teker benzetmen hiç hoş olmamış, adam gerçekten boşanıyor olabilir Bebek gerçekten eşinin isteği ile olmuş olabilir belki de gerçekten boşanacak arkadaşın ile evlenecek belki de dava bile yok adam şerefsizin teki, yapacağın tek şey biraz araştırmak 25 yaşında bir kız zaten adamın boşanmadığını fark edince kapatması olacak değil

Sınanmadığımz günahın masumu değiliz hiçbirimiz;bence arkadaşına sırtını dönme yoksa iyice batar ve o adama daha da bağlanır o boşlukta...Eninde sonunda doğruyu bulacaktır,sen onu uyar yine de dışarıdan olayın nasıl göründüğünü anlat,kendisini örnek ver sen de kötü bir ailede büyüdün o bebeğe yaşatma bunu de ,ama arkadaşının yanında ol

Aynen öyle kapatması oluyorlar bunu gönüllü yapıyor öyle olmasa evli adama bakmaz her evli erkek bazen arayışada olur bakar kur yapar genç kız larda buna balıklama atlıyor ve hiçte üzülmüyor 50 yaşındaki adamda ne bulur 25 yaşındaki bir kız erkek heyecan zevk kuz ise para güç mevki allah kahretmesin ki böyle

Hanımefendi altı aydır adamın boşanmadığını farkedememesi zaten olayımız. Hakim altı ay sonraya vermiş bir dahaki davayı sözde, gerçekse bile etti size bir yıl. Bir koca yıl evli çocuklu adamla gezip ilişki yaşamasını sabır ve sebatla beklemeli miyiz yani? Bir an önce nasıl gözü açılır benim derdim o. Kaldı ki adam boşansın da gelsin bu ne azmışlık? Ayrıca benzetmem hoş olmayabilir elbette, maalesef onun içinde bulunduğu durum da hoş değil.

Ben bunların hepsini ama hepsini gerek yumuşak gerek sert dille sürekli anlattım artık dilimde tüy bitti ve ister istemez birdaha barışmicam diye sözler verdiği halde gidip tekrar birleşince soğudum. Günlerdir de konuşmuyoruz. Sanırım bir süre de böyle olacak.

O ikinci kadın insanın 20 senedir tanıdığı kankası olunca insan bir tuhaf oluyor değil mi?
Yok be daha neler asla yapmaz dediğin kız kendi ağzıyla anlatırken sen dumur üstüne dumur oluyorsun.Bin dil döküyorsun,seni anlıyor,tamam diyor,adam Zaman isteyip iki ağlayıp zırlayınca başa dönüyor herşey.
Başlıyorsun kendini sorgulamaya
Ben mi yanlış tanıdım-hayır ya o işte Aslı bildiğin Aslı işte kızım
Bunlar normalse bende mi anormallik-daha neler Sinem kendine gel
Peki şimdi ne yapmalıyım ben görüşmesem mi-20 senelik kardeşini ilk hatasında silecek misin sen Sinem.Yapamazsın.O kendine kıymış ama sen kıyamazsın.Üzülecek ya yıkılacak yanında olmalısın.Zaten senden başka kimseye anlatamaz bunu o yanacak sen elini bırakamazsın.
Ardından sayar söversin adama-Kızın saflığından faydalandı pislik ikiyüzlü yavşak.Aptal bizimkinde inanmış işte.
O yalancı adam eşini ve çocuklarını bırakmayacak ve sende bunu göreceksin.O gün canın yanarken ben yine yanında olacağım dedim en son.Onun hakkında konuşacak olsa "bırak bana anlatma pisliği"diyorum.Pisliğin söylediği zamana az kaldı.Sabırla bekliyorum haklı çıkacağım günü.
İşin kötüsü ne biliyor musun?
Eşimin bir evli iş arkadaşıyla yanında sevgilisi varken karşılaşmıştık ve ben ikisinide insan yerine koymadım geçtim diye eşimle kavga etmiştik.Şerefsizlere verilecek selamım yok demiştim :)
Bir kerede büyük konuştum diye lafımı yemesem olmuyor mu ya bir kere

Bende yasadım kimse sinanmadigi günahın masumu olmasın aynı şey benimde başıma geldi evli biriyle ilişkim oldu evet bende buradaki herkes gibi bunu hiçbir zaman doğru bulmadım ama başıma gelmesinede engel olamadim aynı isyerindeydik benim ustumdu o kadar üzerime geldiki bi yerden sonra kayıtsız kalamadım ve evet o yalanlarin hepsine bende inandım sonra nemi oldu ben çok sevdiğim isimden ayrılmak zorunda kaldım onun yüzünden .eşine anlatmak istedim ama bi şekilde engel oldu muhtemelen ne yalanlar söyledi kandırdı onu buradaki çoğu kişi evli çoğunun çocuğu var kimse büyük laf söylemesin hayat insanın karşısına öyle şeyler çıkarıyorki asla yapmam dediğin şeyin ortasında kaliveriyorsun

Esini 2. Kadinla aldatan kesinlikle 2.kadini da 3. Kadinla aldatir...
bu erkeklerin aldatma karakterinde vardir.2.kadina cok asik oldugundan aldatmiyor karisini heyecan arayisi sadece.
Buyuk asla konusmak istemem ama adamin evli oldugunu bile bile kendini 2.kadin konumuna sokan kadinlara da kiziyorum.
Allah kimseyi sasirtmasin dogru yoldan ayirmasin

Gunahini kabul ettigine gore metresligini hepimiz alkislayalim

Insallah arkadasinizin da basina ayni sey gelir. Hatta daha beteri.
İşten ayrılmak benim isteğimdi eğer dediğiniz gibi birisi olsaydım istende ondanda ayrılmazdim evet yanlış bişey yaptım ama ben ona defalarca dedim eşinle aranı duzeltebiliyosan düzelt benim yüzümden yuvanın dağıtma diye bana hep dedikı hayır bizim evliligimizin en ufak bir duzelecek yani olsa sana bunları söylemem dedi beni bırak dedim birakmiycam vazgecmiycem dedi bende sadece bir süre bekledim baktım yapamiyor ondan uzaklaşmak icin işten ayrıldım bu süreç toplamda 1 seneden az sürdü

Allahim buyuk konstugun sey basina gelmeden ölmezmisiz, nolur bizi sasirtma.
Arkdasinda insallah cok cabuk zamanda dogruyu gormeyi nasip et. Amin.

Adam " cocuk istemiyordum" demeside bi ayri komik. Be adam agzimi actirma benim simdi.

Babasız buyumesıyle alakası yok arkadasınız normalde bır baltaya sap olamayacak kadar basıt ve sıradan bırı , ancak ve ancak bu sekılde bır ılıskıde yer edınmeyı basarabılmıs ,napsın zavallı

Eşine anlatın bence ama kendi kimliginizi saklayarak. Kesin ayrilirlar o zaman. Hem arkadasiniz kurtulmus olur

Eşine anlatın bence ama kendi kimliginizi saklayarak. Kesin ayrilirlar o zaman. Hem arkadasiniz kurtulmus olur

Arkadaşım ve bu adam kurumsal hepimizin bildiği bir şirkette çalışıyorlar adam bilgisayar işlerine bakıyor ve şu hacker, internet korsanı denilen bu işlerin kompedanı bir kişi. Fake bir adres açsam kadına yazsam hemen kimliğime ulaşabilir. Aklıma değişik bir semtten bir internet cafeden (hatta şehır dışından da birini bulsam yapmasını rica edecektim) hesap açıp karısına yazmak geldi. Ancak şu an tasarım aşamasında kaldım bebeğim var kendi hayat koşuşturmam var bu kadar uğraşa vakit ayıramadım maalesef henüz. Hala düşünüyorum.

Bunun "zaten ayrı evlerdeyiz" diye devam etmesi gerekiyordu ki adam gerek görmemiş bile.
Kesinlikle haklısınız. " Ev dubleks o aşağıda ben yukarıda takılıyoruz pek alakamız yok" demiş inanabiliyor musunuz!!!
Ve dahası henüz bizim kızla ilk buluşma flört dönemlerinde "ben boşanma davamız sürdüğü halde ve ona artık sevgi duymadığım halde bir kere bile karımı aldatmadım sonra sen karşıma çıktın kader" deyip, arkadaşımla ilk kavgalarında şehir dışına iş için gidip orda bi kadınla birlikte olduğunu söyleyip " sana o kadar öfkeliydim ki hem seni hem karımı ilk kez aldatmış oldum" diyen bir aklını kaçırmış insan müsvettesi! Aklıma geldikçe midem bulanıyor sinirden başıma vuruyor.

Çok mantikli. Farkli bir sehirden mesaj atilirsa sizin oldugunuzu tahmin de edemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…