Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
''En Sevimli Uyuyan Kız Bebek & Çocuk'' Yarışma Anketi
- Konu Sahibi UzmaN
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Temmuz 2008
- 2.426
- 16
- 156
Rabbim Rahman ve Rahim olan isimleriyle merhamet etsin bu yavrulara ne kadar güzel ne kadar masumlar ben erkek bebek yarışmasındada kız bebek yarışmasında da bebeğin üstüne başına yattığı yatağa değil bebeğe oy verdim çünkü birinin diğerinden farkı yok hepsi güzel hepsi özel
rabbim esirgesin hepsini hayırlı sağlıklı mutlu uzun uzun ömürler nasip etsin hepsine
diğer yarışmada açıklamadım ama bunda 26 nomeroya verdim oyumu yüreğimi parçalayacak kadar mazlum yatıyordu
uzmanım yine harika bi yarışma tebrik ve takdir ediyorum datlım sana da 10 nomero veriyorum:lepi:Şeniz
rabbim esirgesin hepsini hayırlı sağlıklı mutlu uzun uzun ömürler nasip etsin hepsine
diğer yarışmada açıklamadım ama bunda 26 nomeroya verdim oyumu yüreğimi parçalayacak kadar mazlum yatıyordu
uzmanım yine harika bi yarışma tebrik ve takdir ediyorum datlım sana da 10 nomero veriyorum:lepi:Şeniz
hepsi birbirinden güzel sevimli şirinler:asigim: maşallah maşallah
defalarca baktım:uhm:
en sonunda yarışma konusuna odaklanarak zor da olsa seçimi mi yaptım ve oyumu verdim...
bebeklerin hangi üyelere ait olduğunu bilmeden seçim yapmak bana çok iyi geldi fakat en şirin uyuyan bebeği seçmekte hayli zorlandım.
defalarca baktım:uhm:
en sonunda yarışma konusuna odaklanarak zor da olsa seçimi mi yaptım ve oyumu verdim...
bebeklerin hangi üyelere ait olduğunu bilmeden seçim yapmak bana çok iyi geldi fakat en şirin uyuyan bebeği seçmekte hayli zorlandım.
- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 22
- 358
- 15 Ağustos 2008
- 2.802
- 15
- 158
Maaşallah Maşaallah 41 kere Maşallah diye söze başlamak istiyorum.
Yüce Rabbim hepsini anne babasına ve sevdiklerine bağışlasın. :Saruboceq: Hepsi öyle masum ve saf ki, onlar arasında seçim yapılamaz tabiiki, benim nezdimde hepsi birinci ...:lepi: Bütün çocuklarımızı Allah bağışlasın...
Ben seçim yaparken şuna göre yaptım, Çocukların fotoğraflarını çekmede bazen anlar vardır. Oğlumun fotoğraflarını çekerkenki yaşadıklarımdan yola çıkarak bazen tühhh kaçırdım dediğim fotoğraflar vardır. ışte bende onlardan birini yansıtan 17 nolu bebeğimize oyumu verdim ... yerimseniben
Hani bebeklerde o gülüşü bilirsiniz ve halk arasında herkesçe o gülüşe birşeyler derler...
Bu da o anı temsil ediyor... bence... nacizane fikrim. Normalde uyuyan bir bebeği çekmek kolaydır fakat bu anı yakalamak benim gözümde önemli ; gülüş çekerken kaybedilebilirdi... a.s
'' Doğal Gülüşlü '' bebiş demek istiyorum 17 numaralı bebişe .... a.s.
Uzmancığım seni çokkk öpüyorummm...
Yüce Rabbim hepsini anne babasına ve sevdiklerine bağışlasın. :Saruboceq: Hepsi öyle masum ve saf ki, onlar arasında seçim yapılamaz tabiiki, benim nezdimde hepsi birinci ...:lepi: Bütün çocuklarımızı Allah bağışlasın...
Ben seçim yaparken şuna göre yaptım, Çocukların fotoğraflarını çekmede bazen anlar vardır. Oğlumun fotoğraflarını çekerkenki yaşadıklarımdan yola çıkarak bazen tühhh kaçırdım dediğim fotoğraflar vardır. ışte bende onlardan birini yansıtan 17 nolu bebeğimize oyumu verdim ... yerimseniben
Hani bebeklerde o gülüşü bilirsiniz ve halk arasında herkesçe o gülüşe birşeyler derler...
Bu da o anı temsil ediyor... bence... nacizane fikrim. Normalde uyuyan bir bebeği çekmek kolaydır fakat bu anı yakalamak benim gözümde önemli ; gülüş çekerken kaybedilebilirdi... a.s
'' Doğal Gülüşlü '' bebiş demek istiyorum 17 numaralı bebişe .... a.s.
Uzmancığım seni çokkk öpüyorummm...
Son düzenleme: