Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
''En Sevimli Uyuyan Kız Bebek & Çocuk'' Yarışma Anketi
hepsi cok seker masallah..yalnız dıkkatımı bısey cektı..kızlar erkeklere göre daha bı dagınık daha bı hasın uyuyor sankı..rahatlıgın keyfın doruklarındalar prensesler:))
yok ben oy veremem,kimse kusura bakmasin ama,hepsi o kadar guzelki,o kadar masumki,ALLAHIM hepsine saglikli,huzurlu,anali babali omur nasip etsin,tatli uykular nasip etsin RABBIM,ALLAH bagislasin hepsiniŞeniz:Saruboceq::Saruboceq:
oy oy oyyy ben hiçbu kadar güzelliği birarada görmemiştim.allahım hepsini butun kötülüklerden korusun...bambaskalar yaaa..rabbim isteyen herkese bu kadar güzel bebişler nasip etsin.tek oy kullanmak hiç bu kadar zor olmamıstı...mest oldum resmen bakarken..böölei.içimi bi rahatlık kapladı.....
hem kız hem erkek bebek için oy kullanabiliyor muyuz tam anlayamadım ben bir de bir arkadaş kendi bebişine oy vermiş, oluyor mu öyle? ama hepsi çok tatlı ve komikler, bayıldım