En kötü 2 günüm

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış.

Çocuk içim öyle üzüldüm ki anlatamam keşke o da sen ve esin gibi yaralı olarak kurtulsaymis.Allah rahmet eylesin.
Keske cok isterdim zaten ambulans bile geldiginde direk onlara baksin diye bagirdim ama dayanamadi o kucuk bedeni (

Ayy çok korkarak okudum umarım birine bi şey olmamıştır diye.
Çok geçmiş olsun ,hem size hem eşinize.Yazıktır ya olan küçücük çocuğa olmuş, çok üzüldüm.
Hayrınızı Allah kabul etsin şimdiden..

Amin tesekkur ederim .
Rabbim kimseye o ani yasatmasin

gözlerim doldu okurken Rabbim meleklerinize bağışlamış sizi çok geçmiş olsun eşinizede sizede. çocuğa içim parçalandı

Allah'ın belası adam.
iki tane gerizekalı yüzünden olan size ve küçücük çocuğa olmuş.
çok çok geçmiş olsun.
ve gerçekten kask, korumalar ve bebekler ve çocuklar için araç koltuğu çok önemli.
o küçük kucakta gider diye düşülüp araçtan fırlayan ya da akrabasının kucağında sıkışıp ölen çok çocuk gördüm maalesef.

Allahım o anneye ne kadar kızsamda babayada bolca sabırlar versin.. Ne zaman oto koltuğunun hayati önemi olduğunu idrak edicez acaba..sorsanız o yavruyu canlarından çok severlerdi ama almaları gereken çok basit bir önlemi almadıkları için şu an bu acıyı yaşıyorlar..sizde kaskınızı takmamış olsanız belki şu anda ölmüş olacaktınız..Ama yaşıyorsunuz.. Çünkü heerşey Allahtan gelir demeden önce yapmanız gerekeni yapmış kaskınızı dizliğinizi takmışsınız..tekrar tekrar geçmiş olsun..küçük yavruyada Allah rahmet eylesin..

Cook geçmiş olsun Allah korumuş canim . Allah rahmet eylesin çocuğa çok üzüldüm

cok gecmis olsun.allah sizi esinle birbirinize bagislamis..kucuk cocuga cok uzuldum.allah rahmet eylesin..

çok geçmiş olsun çok
eşinizi de sizi de Allah bağışlamış
yardım yapmanız konusuna katılıyorum

2 seneye yakin motor kullaniyoruz . Her seferinde o motor montunu giyerken hep soylenirdim. O kaski takarken salim bozuluyor diye hep kizardim esime takmiim diye. Her seferinde resmen zorla taktiriyordu. Ben hevesleniyim diye kaskimi pembe montumu kirmizi dizliklerimi kirmizi aldi. Hatta kizmistim neden okadar para verdin diye . Ama iyi ki yapmis bu banada bi ders oldu . Artik laf soz etmeden takarim .

Boyle boyle olaylar umarim herkese ders olur ufak bi hata olumle sonuclaninca hicbirseyin degeri kalmiyor. Eger biz korumalarimizi takmasaydik ve agir yaralansaydik suan ders cikarirdik. Ama onlarin ders cikarmalari mumkun degil. Gitti cunku gitti.

Canım ya okurken ağladım ya çok çok geçmiş olsun iyi olmanıza çok sevindim ama sorumsuzluk yüzünden ölen o yavruya da çok üzüldüm melege allah kazadan beladan korusun hepimizi

gözlerim doldu okurken Rabbim meleklerinize bağışlamış sizi çok geçmiş olsun eşinizede sizede. çocuğa içim parçalandı
Aklimda hep onlardaydi bize bisey olsa naparlardi

Canım ya okurken ağladım ya çok çok geçmiş olsun iyi olmanıza çok sevindim ama sorumsuzluk yüzünden ölen o yavruya da çok üzüldüm melege allah kazadan beladan korusun hepimizi
Canım amin cok tesekkur ederim

Çok geçmiş olsun. O yavruya çok çok üzüldüm. Biz de seyir halindeyken,hemen önümüzde çarpışma oldu araba takla attı. Durduk tabi hemen. Kaza geçiren biz değilken bile neler hissettğimi anlatamam. Ters dönen arabada 5 6 yaşlarında kız çocuğunu görünce eşimi nasıl sarstığımı hatırlıyorum çocuğu kurtaralım diye. Olan savunmasız yavruya olmuş, o baba şimdi kafasını taşlara vursa ne fayda. Allah sabır versin.

Cogu kazaya tanik oldum hatta haberlerde gormussunuzdur .
4 tane genc seyir halindeyken bi tira carpmis ve 3 genc olmus yasayan tek bi kizdi. Olay onumuzde gerceklesti. Okadar cok etkilenmistim o olaydan . Tam unuttym derken bu sefer bizim basimiza geldi kendimize seviniyorum o cocuk aklima gelince kiziyorum kendime (

Tahmin edebiliyorum. Ben biraz zayıfım bu konularda. Tanık olduğunuz durumla karşılaşsam o bebek benim de uzun bir müddet gözlerimin önünden gitmezdi ve çok etkilenrdim. Tv de vs. görüyoruz da birebir şahit olmak bambaşka. Neyse ki benim şahit olduğum olayda ölüm yoktu. Anne, baba, çocuk sapasağlam çıktı o arabadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…