Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke Allah ım yine de evladıyla sınamasaydı...Keşke Keşke ölmeseydı de o adamı bize çarptığına pişman etseydim
Şikayetçi oldum ama diretmicem çünkü evladı öldü
Çok geçmis olsun.
Geçmiş olsun. Çocuğa içim parçalandı
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Çocuğa da,annesine de ve her şeye rağmen babasına da üzüldüm. Evlat acısı bambaşkadır. Allah onlara da sabır versin.
Helçin canım çok geçmiş olsun. Yazıyı zor okudum, her an kötü bir şeyler çıkacak diye.. Eşinle senin iyi olmanıza sevindim ama o minik bedene çok üzüldüm
çok geçmiş olsun gerçekten okurken göz yaşlarımı tutamadım arkadaşım Rabbim sizi korusun o çocuğa da çok üzüldüm
çok çok geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun helcin
Keşke olmasaydı böyle bi kazada o küçücük çocuk yaşasaydı Allah rahmet eylesin yavrucaga
Çok geçmiş olsun çok üzücü gözlerım doldu çocuga Allah rahmet eylesın
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yasatmasin inşallah. Çocuğa da Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Hepinizden Allah razi olsun. Inanin mesajlariniz cok iyi geldi iyi ki size anlattim. Hepinize cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz.büyük geçmiş olsunnnnn
Yarin koyun kesilip dagitilcakBen ufak tefek kazalar sakarlıklar vs atlattığımda annem hep derdi ihtiyacı olan fakir birine dul birine yardım et hiçbirşey yapamıyorsan 1 paket tuz alıp ver diye. Başım gözümün sadakası olsun de derdi.
Sizde en azından varsa çevrenizde yardıma muhtaç durumu iyi olmayan biri cüzi bir miktar yardımda bulunun
Allah kabul etsin inşallah.. Başınızın gözünüzünn sadakası olsun..Yarin koyun kesilip dagitilcak