Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok geçmiş olsun. Çocuk için bende çok üzüldüm Allah im bir daha yaşatmasın böyle şeyler. Motora binme konusuna gelince Tamer Karadağlı da motor kazası yapmisti. Ona da tekrar motora binicekmisiniz diye sordular. Oda corbadan saç kılı çıktı diye bir daha corbami icmicez yani diye bi cevap vermişti.
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım okurken tuylerim diken diken oldu allah rahmet eylesin o küçük yavruya ailesi ne diyeyim suçlu lar ama ağır odemisler allah sabır versin çok zor
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım okurken tuylerim diken diken oldu allah rahmet eylesin o küçük yavruya ailesi ne diyeyim suçlu lar ama ağır odemisler allah sabır versin çok zor
Nasil bi yol izleniyor bilmiyorum ama ama biz sikayetimizi cektik. olum var ortada muhakkak ordan bi ceza alicagini dusunuyorum . Eger cocuk olmeseydi sonuna kadar savasirdim ama evlat acisi var diye yapamadim. Duygusal davranmis olabiliriz ama insallah birdaha ayni hatayi yapmaz.
Çok geçmiş olsun siz kurtulmussunuz cok şükür...düşünüyorum da şuan o içkili baba bozuntusu cocugunun ölümune sebeb olduğu icin mutlumudur
yada annesi off cok şey var ama neyse......
Çok geçmiş olsun. Çocuk için bende çok üzüldüm Allah im bir daha yaşatmasın böyle şeyler. Motora binme konusuna gelince Tamer Karadağlı da motor kazası yapmisti. Ona da tekrar motora binicekmisiniz diye sordular. Oda corbadan saç kılı çıktı diye bir daha corbami icmicez yani diye bi cevap vermişti.
Hakli bir cok yorumumada yazdim eger olucegimiz varsa koltugumuzda otururken bile olebiliriz. Biz onlemimizi en kaliteli korumalari alarak yapiyoruz. Gerisi takdiri ilahi...