En kötü 2 günüm

Verilmiş sadakanız varmış , çok ağır bir olay. Hani filmlerdeki gibi olmuş sizin ayılamnız eşinizin yerde olmasın.. Rabbim daha yaşatmasın. O küçük meleğe üzüldüm babası yüzünden ölmüş.. Adam çinde ömrü boyunca hatırlayacağı ve suçlayacağı bir olay. Çok zor

Off çok geçmiş olsun Rabbim beterinden kotusun inşaAllah.

Okurken yaşadım resmen. Yavrum melek oldu gitti Allah annesine sabır versin.. Kadıncağız ne haldedir şimdi...

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış

Çok geçmiş olsun en büyük kazanız bu olsun. Sonradan ne yaptınız bilmiyorum yorumları da tam okumadım ama babadan şikayetçi olmuşsunuz. Sanırım olayın şokuyla böyle bir şey yaptınız. Adam zaten çocuğunu kaybetmiş en büyük cezayı almış en büyük acıyı yaşıyor zaten daha fazla üzülmesine gerek yok bence

Geçmiş olsun ya üzüldüm gerçekten. Yaşamış gibi oldum okurken

Çok çok çok çok geçmiş olsun,
Olayı kendim yaşamış gibi hissettim,
Rabbim kimseye yaşatmasın ve yavrucağı rahmet eylesin ailesine sabır verisin

Gecmis olsun.. Cocuga üzüldüm masumcuga bi baba nasil bu kadar düsüncesiz olabilir ickili ve dikkatsiz araba sürebilir simdi varsa ömrü boyu o vicdanla yasasin.. Cok kötü cok

geçmiş olsun. o çocuğa çok çok üzüldüm.allah annesine sabır versin. o babayı boğarmı acısına mı yanar offf çok zorr

Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. tekrar motora binerim demeniz iyi cesaret. eşim motor istiyor ben korktuğum için aldırmıyorum o vefat eden melek de nur içinde yatsın ..

cok gecmis olsun.. siz anlatirken olay yerini bile gozumde canlandirdim yasadim resmen.biz de cok binerdik motora esimle kask gercekten hayat kurtariyor.

cocuga uzuldm gunahsiz yavrucak.o anne baba nasil unutacak simdi.anne keske ben ölseydim demis midir? bence demistir..

Psikolojik destek almayı düşünüyorum. Sabahleyın pansumana gittik ozaman söyledim gün yarına gün verdiler. Başlıcaz bakalım inşallah şu ölüm korkum geçer. Kafam dağılsın dıye tekrar iş yerime geldim. Onlarda eve git diyip duruyorlar ama evdede annem falan çok üstüme gelnce olay anını hatırlıyorum durmadan. O yüzden durabildiğim kadar durucam burda

Çok geçmiş olsun öncelikle
Başınızdan para döndürerek sadaka niyetine verin mutlaka

Sonra bu dizi tadında anlatmanız beni iğreti etti, söylemeden edemicem.
Teşekkür ederim.
Sizin düşüceniz sadece sizinle paylaşmak istedim ve iyide geldi.

Çok çok geçmiş olsun

Ahhh şoke olarak okudum ve çookk üzüldüm çok geçmiş olsun.O yavruya acıdım cennetinde rahat uyusun inşalalh.Rabbim ailesine sabır versin o adama da fazlasıyla ders oldu keşke olmasaymışİçki içmeyi bırakır ve kimseye zarar vermez inşallah.

Bugün pansumandan sonra ifademi değiştirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…