En kötü 2 günüm

çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. tekrar motora binerim demeniz iyi cesaret. eşim motor istiyor ben korktuğum için aldırmıyorum o vefat eden melek de nur içinde yatsın ..
Ecel geldiği zaman motor araba ne farkeder?
Biz tedbirimizi alıp bınıyoruz . Gerisi takdir i ilahi

ben yaşamışım gibi canlandı gözümün önünde, çocukta iyimiş diye okumayı bekledim yazının devamında Allah rahmet eylesin.
çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun

Çok geçmiş olsun Allah korumuş resmen ya. O sokaktaki canlara verdiğiniz iki lokma ekmek var ya onlar korumuş sizi. Biz de eşimle araba almadan motor kullanıyorduk. Eşim gayet düzgün kullanmasına rağmen yolda o kadar çok taciz edildik ki. Bu yüzden arabaya geçtik maalesef ama motorun verdiği tadı ve trafiğe takılmadan park yeri sorun olmadan gezmenin verdiği huzuru arabada bulamadık.

Yani o adama da ne diyim. Heryerde bas bas bağırıyorlar çocuk koltuğu önemli diye. Sorsan pahalı der ama o içkisine verdiği parayla kaç tane koltuk alır. Olan bebeğe ve annesine oldu. Nasıl yaşayacak şimdi o vicdanla? Resmen evlat katili oldu ya.

Teşekkür ederim
Bende bu kadar az yara alamamızı meleklerıme bağlıyorum Artık elimden gelenının daha fazlasını yapcam onlar için
Bir ara bizde araba aldık ama eşim vazgeçmiyor motordan dediğin gibi park yerı yok ,trafik derdi yok .
Bu olay bızede ders oldu daha daha daha dikkatlı olmamız gerekıyor demekkı
Rabbim kimseye yaşatmasın

Sizin dikkatli olmanızla iş bitmiyor ki. Trafikte motorlara saygı yok maalesef. Sanki bisiklet muamelesi yapıyorlar.

Sizin dikkatli olmanızla iş bitmiyor ki. Trafikte motorlara saygı yok maalesef. Sanki bisiklet muamelesi yapıyorlar.
Sorma kaçç kere arabayı durdurup şöförlerine bağırdığımı hatırlamıyorum bile okadar çok ki..
Keşke bu seferde kaza olmadan kurtulsaydıkta o adama sadece bağırıp çağırsaydım

Sorma kaçç kere arabayı durdurup şöförlerine bağırdığımı hatırlamıyorum bile okadar çok ki..
Keşke bu seferde kaza olmadan kurtulsaydıkta o adama sadece bağırıp çağırsaydım

Aynen öyle. Ve keşke o bebiş yaşasaydı

Gecmis olsun. Esin de sen de iyimissiniz şükür. Ama çocuğa çok üzüldüm ya. Allah rahmet eylesin.

Çok çok geçmiş olsun.
inşallah bunlara sebep olan, küçücük bi yavrunun canına mâlolan pislik cezasini çeker.

Keşke Keşke ölmeseydı de o adamı bize çarptığına pişman etseydim
Şikayetçi oldum ama diretmicem çünkü evladı öldü
İçip içip direksiyon başında kavga eden bir adamın evladının ölümünü çok takacağını sanmıyorum. Allah bilir alkolik bir ruh hastasıdır.
Dünyanın en iyi adamı olsa bile diret çünkü yaptığının cezasını çekmeli. Bunun üstüne bir de vicdanı varsa evladının yasını tutar ama vicdanı olsa evladını taşıdığı arabaya içip içip binmezdi.

Sende haklısın ama ifademi geri çektim bugün. İnşallah çocuğunun ölümü ders olmuştur.

Biliyorum zor ama sakinleşmeye çalış canım. İşten dönünce eşine sımsıkı sarıl eşinle gezmeye çık kafan dağılır

Biliyorum zor ama sakinleşmeye çalış canım. İşten dönünce eşine sımsıkı sarıl eşinle gezmeye çık kafan dağılır
Ise gidiyorum ama calismiyorum oyle muhabbet icin gidiyorum. Esimde yanimdaydi zaten. Ev misafir dolu oldugu icin kactik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…