En kötü 2 günüm

Keske bizimkilerde ciksaydi da o adamin karsina gecip saydirsaydim , bagirsaydim , cagirsaydim , sorumsuz deseydim hicbirini yapamadim

Keske bizimkilerde ciksaydi da o adamin karsina gecip saydirsaydim , bagirsaydim , cagirsaydim , sorumsuz deseydim hicbirini yapamadim
Adamı bilmem de, yazınızın sonuna doğru çocukta iyiymiş dye yazmanızı nasıl umutla bekledim. Allah sizi birbirinize bağışlasın, o meleğe de Allah rahmet eylesin.

Çok geçmiş olsun o küçük yavruya da allah rahmet eylesin..ihtiyaci olan birilerine sadaka verin

cok gecmus olsun
cok gecmis olsun sizlere inanin anlatirkej o ani yasadim inanilmaz uzuldum neyseki o buyukkazadan bu kadariyla kurtulmussunuz ama o yavrucak hic sucu olmayan o yavrucuga inanilmaz uzuldum araba koltugu konusunda guzel bir mesaj verdiniz bende bu konuda cocuklara asla tavuz vermiyorum

Cok gecmis olsun canim sadaka verin bence.Allah yardimcin olsun ay resmen yasamis gibi oldum o ani.Yasanacak gununuz varmis demek ki..O minik cocukta melek olmus Rabbim ailesine sabir versin

Konu sahibi bir kaç yıl önce bizim apartmanın önünde böyle bir kaza olmuştu . Motorlu gence araba çarpmıştı . Bağırmasını yardım istemesini hatırladım sen yazınca . Geçmiş olsun tekrardan . Sen ne kadar dikkat etsende bazen malesef kaza nedeni karşıdan gelebiliyor ne yazık ki .

Allah razı olsun. Sokaktaki canlara ne kadar çok yardım yaptığımı Allah'm görüyor zaten evde 2 tane var ama dışarca 30 tane falan . Belkide bu yüzden Allah'ım bizi korudu
Çok çok çok geçmiş olsun ölen melegede allah rahmet eylesin belkide öyle bir anne babadan kurtardı Rabbim onu çok acı anlatklrnz gözümün önünde canlandı allah kimseye böyle şeyler yasatmasn inşallah

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmı..

Çocuğa çok üzüldüm öyle bir anlattınızki sanki olayın içindeymiş gibi hissettim kendimi
Allah ailesine sabır verdin..

cok gecmis olsun gözlerim doldu okurken Allah sizi birbirinize bagislamis.Ufakligada Allah rahmet eylesin

Tatlım geçmiş olsun Allah sizi korumuş ama çocuğa çok üzüldüm. Kaderde varsa bişey olmuyo babamda yakın zamanda antalyaya giderken o korkunç akseki dağlarından yuvarlandı ama kader işte babam şükür küçük bir sıyrıkla kurtuldu. Psikolojik destek al canım istersen.

Çook geçmiş olsun,çocuğa üzüldüm.Bu son olsun inşallah.

Çok geçmiş olsun öncelikle
Başınızdan para döndürerek sadaka niyetine verin mutlaka

Sonra bu dizi tadında anlatmanız beni iğreti etti, söylemeden edemicem.

çok geçmiş olsun. etkiledi yazınız çok. rabbim birdaha yaşatmadım..
küçük yavrucağın ailesine de rabbim sabır versin

Büyük geçmiş olsun. Yaşadığınızın hem fiziksel hem psikolojik travması çok ağır. Dilerim çok geçmeden atlatırsınız.
Çocuğa da çok üzüldüm. Aptal, sorumsuz yetişkinlerin günahını çocuklar çekiyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…