En kötü 2 günüm

Çook geçmiş olsun canım
Allah rahmet eylesin küçüğe

Canım çok geçmiş olsun çok şükür ucuz atlatmissimiz ama o küçücük cana gözümden yaşlar aktı çok üzüldüm... allah kimseyi evladıyla sınamasın....

Gecsmis olsun, karsi tarafin surucusu zaten alabilecegi en buyuk cezayi almis, cocugunu kaybetmis hatta olumune sebep olmus, bundan buyuk aci olamaz sanirim yeryuzunde bir insana.

ayy cok gecmıs olsun Allah korumus sızı önemı bıseyınızın olmamasına cok sevındm.fakt kucuk cocuga çok uzuldm Allahım aılesıne sabır versın

Muhakkak annem zaten bir kurbanlık almış yarın kesilcek ihiyacı olanlara dağıtılcak.
Adama hiç üzülmedim . O kadına üzüldüm öyle bir feryat edıyordu ki hastanede büyük ihtimalle dayakçı bi kocaydı çnkü kaza yaralarından hariç morluklar vardı kadında

allah sizi resmen korumus bence ya kurban kesin yada lokum doktürun her kese dagitin

Canım çok geçmiş olsun çok şükür ucuz atlatmissimiz ama o küçücük cana gözümden yaşlar aktı çok üzüldüm... allah kimseyi evladıyla sınamasın....
Ya ben napim gözümü ne zaman kapatsam karşımda kanlı vaziyette yatıyo Küçücük elleri vardı
Allahım rahmet eylesin

Geçmiş olsun... çocupa çok acıdım babası bir ömür bu vicdan azabıyla Nasıl yaşayacak içkili araba kullanması kendi evladının Can'ına mal oldu rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

Ahh yaaa yavrumm.. melek oldu yaktı gitti
Ne denirki zaten öylelerine kadını yaktın çocuğun varken arabada içki mi içiyosun.. katil işte bunlar

Ya ben napim gözümü ne zaman kapatsam karşımda kanlı vaziyette yatıyo Küçücük elleri vardı
Allahım rahmet eylesin
Kısa süreli terapi alsan bence daha kolay atlatırsın canım çok zor bir şey yaşamışsın gercekten

Çok geçmiş olsun, konularınıza denk gelmiştim aha önce. Şimdi bunu görünce çok şaşırdım. İyi olmanıza sevindim güzelce dinlenin toparlayın kendinizi

Kısa süreli terapi alsan bence daha kolay atlatırsın canım çok zor bir şey yaşamışsın gercekten
Alıcam çünkü sürekli ağlamak gelıyor Kafam dağılsın dıye iş yerime geldim. Evime çok yakın şuan ordayım. Sizler bi nebze iyi gelirsiniz diye başımdan geçenleri anlattım.

Pardon da size birkaç şey sorucam. Cuma akşamı işten çıkınca tatlı yemeye gittik dönüşte oldu olay diyorsunuz ama cuma akşamı 22.30 gibi burada mesaj yazmışsınız bir konuya o nasıl oldu? zaten işten çıkmışsınız tatlıcıya gidip eve de gitmeden bu olayı yaşamışsın ne ara buraya cuma akşam mesaj yazdınız. Ayrıca kolum kırılmış demişsiniz tek elle bu kadar uzun mesajı nasıl yazabildiniz. 2 gün olmuş daha çok feci bir olay yaşanmış bir çocuk ölmüş hastaneden bile ancak çıkmışsınızdır aklınıza hemen buraya yazmak mı geldi yani o da enteresan ben şoku atlatıp da yazamazdım herhalde. Kusura bakmayın düşüncelerimi söylüyorum ama nedense daha okurken inandırıcı gelmedi ve mantıksızlıklar da olunca kolunuz kırılıp hala bunca burada yazmanızdan dolayı baktım. Ha doğruysa da geçmiş olsun..

seninle daha önce hiç konuşmadık ama yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum..
çok zor 2 gün geçirmişsiniz çok şükür ufak şeylerle atlatmışsınız iyi olmanıza çok sevindimm..
çocuk için çok üzüldümm...
tekrardan çoook geçmiş olsun bi an önce kolunuz ve eşinizin yarası iyi olur inşallah

O çocuk ölmüş mü : ( Çocuğu varken ve araç kullanırken mi içki içmiş zıkkım içesice

Allah kurtarmış çok geçmiş olsun helcin

çok geçmiş olsun
yavruya da Allah rahmet eylesin

Cok gecmis olsun canim yeni gordum konunu oyle bi anlatmissin ki aglamamak icin zor tuttum kendimi ne zMan ne olacagi mechul allahm herseyin hayirlisini versin Kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin Rabbim (

C.tesi akşamı olay geldi başıma yanlış yazmış olabilirim. Kusura bakmayın . Şuan iş yerimdeyim. Kafam dağılsın dıye geldim. Evime çok yakın . evet tek kolla bu kadar yazıyı yazdım. Kolum alçıda ve bandajlı şuanda .
Ayrıca neden yalan söylim ki ?
Burda benı tanıyan onca insan var ki yenı bir üye değilim.
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…