• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Aralar toplam:
5 hurma
1 bardak meyve suyu
5 marullu Çiğ köfte

Kızlar bir anda yok oldunuz hayrolsun inş. Benim kahvaltım bugün sapıtmış durumda. Çok canım çekiyordu yedim işte napim..
Kahvaltı:
3 Parça pişi
Peynir
Zeytin
1 Haşlama yumurta

Öğlen:
4-5 Kaşık Erişte

Ara:
1 avuç kraker

Ben burda takipteyim canım çocuklar spor falan uğraşıyorum. Sakın pes etme ve bebek 6 aylik olunca daha rahat olacaksın bizim 6 ay bitti

Ben burda takipteyim canım çocuklar spor falan uğraşıyorum. Sakın pes etme ve bebek 6 aylik olunca daha rahat olacaksın bizim 6 ay bitti

Haklısın canım.. Az kaldı 6 aya inş.
Bende seni takip ediyorum
Sayfandaki hedeflerine bayıldım..
Eşinin desteği de güzel maşallah..
Karadeniz turu çok Hoşuma gitti..
Hepimizde veririz inş

Bende 14 günlük bir diyet yapıyorum inşallah biraz da olsa veririm tabi biraz esneterek

Kızlar gremiyorum kusura bakamyin dikkat edeyim derken çok yedim oğlumda çok hasta bni mazur görün yarn eve gttimde tekrardan yazarim

Kızlar gremiyorum kusura bakamyin dikkat edeyim derken çok yedim oğlumda çok hasta bni mazur görün yarn eve gttimde tekrardan yazarim

Tahmin ettim canım girmeyince bir sıkıntı OLDUĞUNU.. Geçmiş olsun canım..
Acil şifalar dilerim.. Sağlık olsun da kilo verilir elbet..

2 ara Yaptım:
1. ara:
Salep
Bisküviler

2. Ara:
Taze sıkılmış portakal suyu
Kestane

Malesef Bisküvi canavarlığımda geri Dönüyor gibi napıcam bilmem

2 ara Yaptım:
1. ara:
Salep
Bisküviler

2. Ara:
Taze sıkılmış portakal suyu
Kestane

Malesef Bisküvi canavarlığımda geri Dönüyor gibi napıcam bilmem

Insan tadını aldım hep istiyor ya ben de öyleyim yeme sem canım istemez ama yedim mi paketin dibini gorecem

Insan tadını aldım hep istiyor ya ben de öyleyim yeme sem canım istemez ama yedim mi paketin dibini gorecem

Aynen canım yaa.. Biz senle tatlı konusunda çok benzeşiyoruzzz..
Kilolarda hemen hemen aynı..
İnşallah ikimizde Güzelce veririz fazlalıkları..

Sağolun kızlar galiba anemin evinide çok yadirgadi sabahlara kadar otrdu Boğazları intaplandi ateslendi hep agldi yemek feln yedremedim hiç şimdi eve geldik bir anda neşesi geldi...

Sağolun kızlar galiba anemin evinide çok yadirgadi sabahlara kadar otrdu Boğazları intaplandi ateslendi hep agldi yemek feln yedremedim hiç şimdi eve geldik bir anda neşesi geldi...

Çocuklar belli etmeselerde evden ayrıldıklarında yeni huylar üretiyorlar.. Herhalde kolay uyum sağlayamıyorlar..
Neyse böylelikle gelmiş geçmiş olsun..
Bizde cuma 15 tatile annemlere gidicez.. Eşim bırakıp dönecek... Bakalım bizim halimiz nolcak

Çocuklar belli etmeselerde evden ayrıldıklarında yeni huylar üretiyorlar.. Herhalde kolay uyum sağlayamıyorlar..
Neyse böylelikle gelmiş geçmiş olsun..
Bizde cuma 15 tatile annemlere gidicez.. Eşim bırakıp dönecek... Bakalım bizim halimiz nolcak

Annenin evide olsa disarda kalmak zor rahat ediyim Dye gttim hiç rahat edemedim dyetme daha dkkat ederim dedm yalan oldu yemedim kalmadi tekrar nasıl motive olcam onuda blmiyorum :(

Annenin evide olsa disarda kalmak zor rahat ediyim Dye gttim hiç rahat edemedim dyetme daha dkkat ederim dedm yalan oldu yemedim kalmadi tekrar nasıl motive olcam onuda blmiyorum :KK43:

Ah canım benim kaderim de öyle olacak herhalde.. Öyle böyle toparlanmak zorundayız.. Bende bugün çok hamur işi yedim.. Yazmaya utandım menülerimi..
Yolluk poğaça Yaptım.. Çocuklarla şehir dışına gitmek zor oluyor.. Arabada terliyorlar. Dışarı çıkınca buz gibi hava hasta oluyorlar.. Velhasıl yapınca yedim durdum.. Bu 2 hafta az bildirim yapıcam gibi.. Giremezsem bilinki Boğaz derdine düşüp kaçırmışım.. Neyse görüşürüz..

Ah canım benim kaderim de öyle olacak herhalde.. Öyle böyle toparlanmak zorundayız.. Bende bugün çok hamur işi yedim.. Yazmaya utandım menülerimi..
Yolluk poğaça Yaptım.. Çocuklarla şehir dışına gitmek zor oluyor.. Arabada terliyorlar. Dışarı çıkınca buz gibi hava hasta oluyorlar.. Velhasıl yapınca yedim durdum.. Bu 2 hafta az bildirim yapıcam gibi.. Giremezsem bilinki Boğaz derdine düşüp kaçırmışım.. Neyse görüşürüz..

Canım emeklerini düşünüp yine de çok kaçırma derim iyi tatiller

Back