Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burda takipteyim canım çocuklar spor falan uğraşıyorum. Sakın pes etme ve bebek 6 aylik olunca daha rahat olacaksın bizim 6 ay bitti
Kızlar gremiyorum kusura bakamyin dikkat edeyim derken çok yedim oğlumda çok hasta bni mazur görün yarn eve gttimde tekrardan yazarim
Kızlar gremiyorum kusura bakamyin dikkat edeyim derken çok yedim oğlumda çok hasta bni mazur görün yarn eve gttimde tekrardan yazarim
2 ara Yaptım:
1. ara:
Salep
Bisküviler
2. Ara:
Taze sıkılmış portakal suyu
Kestane
Malesef Bisküvi canavarlığımda geri Dönüyor gibi napıcam bilmem
Insan tadını aldım hep istiyor ya ben de öyleyim yeme sem canım istemez ama yedim mi paketin dibini gorecem
Sağolun kızlar galiba anemin evinide çok yadirgadi sabahlara kadar otrdu Boğazları intaplandi ateslendi hep agldi yemek feln yedremedim hiç şimdi eve geldik bir anda neşesi geldi...
Çocuklar belli etmeselerde evden ayrıldıklarında yeni huylar üretiyorlar.. Herhalde kolay uyum sağlayamıyorlar..
Neyse böylelikle gelmiş geçmiş olsun..
Bizde cuma 15 tatile annemlere gidicez.. Eşim bırakıp dönecek... Bakalım bizim halimiz nolcak
Annenin evide olsa disarda kalmak zor rahat ediyim Dye gttim hiç rahat edemedim dyetme daha dkkat ederim dedm yalan oldu yemedim kalmadi tekrar nasıl motive olcam onuda blmiyorum
Ah canım benim kaderim de öyle olacak herhalde.. Öyle böyle toparlanmak zorundayız.. Bende bugün çok hamur işi yedim.. Yazmaya utandım menülerimi..
Yolluk poğaça Yaptım.. Çocuklarla şehir dışına gitmek zor oluyor.. Arabada terliyorlar. Dışarı çıkınca buz gibi hava hasta oluyorlar.. Velhasıl yapınca yedim durdum.. Bu 2 hafta az bildirim yapıcam gibi.. Giremezsem bilinki Boğaz derdine düşüp kaçırmışım.. Neyse görüşürüz..
Canım emeklerini düşünüp yine de çok kaçırma derim iyi tatiller