Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yagmuluk canım beğeniyorsun yazılArı ama menün yok yazmamışsın
Iyimisin? Naptın bugün?
Şimdi yazdım canım... bugunlerde durmadan yiyesim var stresliyim eşime ble satasiyorum canım durmadan bseyler istiyo kasiklarimda bi ağrı regl dönemime daha var ((
Pizza reklamı goruyorum onu yemek için içim gdiyo o an...acaba ikincimi geliyo inş ole deildir oglum daha emiyo cunki ((
Boyum 165-166 felan kilom 83. Benim de üstüm daha küçüktür bu halimle 1 aylık bebeğe rağmen karnım iyi çok değil ama kalça toto çok fena..
Canım yaa benim de içime kurt düşürdün şimdi.. Eğer öyle bir şeyse öğrenirsen paylaş olur mu? Yoksa benim kaderden mi olacaksın.. Hadi Hayırlısı tatlım..
Eğer öyleyse de üzülme inan Allah yardım ediyor.. 2 bebek bakımı Beceriliyor yani..
Ikizleri düşünmek lazım daha beter halleri..
Boyum 165-166 felan kilom 83. Benim de üstüm daha küçüktür bu halimle 1 aylık bebeğe rağmen karnım iyi çok değil ama kalça toto çok fena..
Haber veririm tabikide canim belki psikolojikde olblir... ilki çok zor oldu düşük tehlikem vardı kanamam oldu için 15 güne yakın yattım doğumda belden uyuşmayla Sezeryan oldum herseyi hissettim oo kesmelerini dikmelerini kabus gibiydi çok canım yandı sakinlestirici felan yaptilar bunlari bdaha düşünmek çok korkutuyo bni kendimi hazır hissetmiyorum henüz tabi olursa da yapıcak bşey yok tek üzülcem memeden kesmek zorunda kalicam... bakalım bi 10 gün sonra varsa da çıkar.
Ben bugün oruç değildim canım sorma bugünkü menüyü çok kötü değil ama karisik
Günaydın...
Bugün tartida 74.400 gram çıktım şok oldum 2.300 gram gtmis hatta 3 4 kere tartildim tarti bozuldu sandım onca kaçamaga rağmen bu kadar ckinca sasrdim braz ama 3 bardak su bide kahvaltı edip tartildim birden 75.200 oldum...
kahvalti;
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
Küçük bir dilim b.peynir
küçük bir dilim kasar peyniri